16 / 05 / 2024

propa inşaat 150 milyon tl yatırım

propa inşaat 150 milyon tl yatırım

İnşaat sektöründe 40 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Propa İnşaat, yeni projesini 150 milyon TL’lik yatırımla Kartal’da hayata geçiriyor.Projede 250 rezidans daire ve 4 bin metrekare ticari alan bulunuyor.

Büyükşehirden tam 1.456 yeni konutluk yeni proje! Şehir hastanesine komşu dev projenin inşaatı resmen başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 1.456 konutluk dev projenin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. Şehzadeler ilçesinde yükselecek dev konut projesi 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak...

Vinç operatörü ayda 150 bin, inşaat ustası 70 bin, mühendis ise 40 bin TL kazanıyor! İnşaat sektöründe maaşlar katlandı!

Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektöründe kalifiye eleman sıkıntısı büyürken, maaşlar da her geçen gün katlanıyor. İnşaat sektöründe çalışanların maaşları duyanları şok etti. İşte o rakamlar...

İnşaat demir fiyatları gittikçe dibe çöküyor! Beklenen indirim geldi! İşte 19 Ekim 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına dün gelen 150 TL indirimin ardından bugün tekrar indirim geldi. Gelen indirimle birlikte demir fiyatları dibe vurmaya hazırlanıyor. Peki güncel inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 2022 demir fiyatları ne kadar? İşte 19 Ekim 2022 demir fiyat listesi...

İnşaat malzemeleri fiyatlarında düşüş başladı!

Dövizde başlayan sert düşüş inşaat malzemelerine yansıdı. İlk Pazartesi günü, tonu 14 bin 150 liradan satılan demir, dün 9 bin 400'e kadar düştü.

Kurdaki artışlar inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Artan döviz kurları nedeniyle inşaat sektörü zor zamanlar geçiriyor. Sektör Eylül ayından itibaren 150 milyar TL'lik yük taşıyor.

Diyarbakır'da 1 milyar 150 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Kayapınar'da 1 milyar 150 milyon TL bedelle arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştirecek.

İnşaat maliyetlerindeki artış hız kesmiyor!

İnşaat sektöründe maliyet artışları hız kesmiyor. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, inşaat sektöründeki maliyetlerde yüzde 140-150 artış yaşandığına vurgu yaptı ve konut fiyatlarının artacağına dikkat çekti.

Bodrum'daki 150 yataklı hastane inşaatı yeniden başladı!

Bodrum'un en önemli sorunlarından biri sağlık tesislerinin yetersizliği olarak görülüyor. İlçede başlayan 150 yatak kapasiteli hastane inşaatı 2019'da durmuştu, şimdi ATR Yapı Proje tarafından yeniden başlatıldı. İnşaatın önümüzdeki yaza tamamlanması öngörülüyor. 

Antalya Muratpaşa'da 150 kişilik yeni huzurevi inşaatı!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Muratpaşa'da inşaatına devam edilen 150 kişilik yeni huzurevinde çalışmaları ziyaret ederek incelemeler gerçekleştirdi. 

Her yıl 10 bin inşaat mühendisi mezun oluyor! 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Türkiye'de 150 bin inşaat mühendisinin olduğunu, üniversitelerden her yıl 10 bin inşaat mühendisinin mezun olduğunu belirtti.

Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta bitecek!

Şampiyonlar Ligi finalinde maç oynanacak Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta tamamlanacak. Üstü kapatılacak stat için 150 milyon TL harcama yapılacak. 

Muğla Bodrum Devlet Hastanesi inşaatı durdu mu?

2017'de 41 milyon 850 bin lira ihale bedeliyle yapımına başlanan 150 yataklı Muğla Bodrum Devlet Hastanesi’nin kaba inşaatı bitirilerek yüzde 59’u tamamlandı. Ancak inşaata bir anda ara verildiği iddia edildi...

Ayrancı Belediyesi'nden 11 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Karaman İli, Ayrancı İlçesi, Dede Mahallesi'nde yer alan mülkiyeti Ayrancı Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul üzerinde 11 milyon 150 bin TL bedel ile kat karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştirilecek. 

propa inşaat 150 milyon tl yatırım Haberi

propa inşaat 150 milyon tl yatırım

250 rezidans daire ve 4 bin metrekarelik ticari alanı bünyesinde barındıracak proje, Kartal’ın çehresini değiştirecek bir mimari kimliğe sahip olacak.


250 rezidanstan oluşacak


Kartal projesi için uzun zamandır hassas ve detaylı bir çalışma yürüttüklerini belirten Propa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Can Reşit Özçiçek;“Bugüne dek inşa ettiğimiz tüm projelerimizde kalitenin ve fonksiyonelliğin yanında estetiğe de daima önem verdik. Bu anlamda Kartal’da inşa edeceğimiz yeni projemiz için de uzun zamandır mimari gruplarla çalışıyoruz. bugün geldiğimiz noktada SözüneriMimarlık’la birlikte, uluslararası alanda mimari açıdan önde gelen, sembol niteliğindeki konut kulelerini inceleyerek İstanbul’a yakışacak son derece estetik ve donanımlı bir proje geliştirdik. Çalışmalarımızı yaz sonuna kadar tamamlayarak Eylül ayında projemizi lanse etmeyi planlıyoruz.” dedi.


Bölgedeki konut alıcıları tarafından şimdiden talep gören proje yatırım potansiyeliyle de dikkat çekiyor.


Prestijli...