29 / 04 / 2024

propa inşaat 2015 projeleri

propa inşaat 2015 projeleri

Propa İnşaat, Kartal’da 150 milyon liralık bir proje için kolları sıvadı. Şirketin 3. nesil yöneticisi Can Raşit Özçiçek, projeyi ‘hayalini gerçeğe dönüştürmek’ olarak açıklarken “Tasarımı ile dikkat çekecek” dedi.

Can Özçiçek: Kanyon tarzında bir meydan planlıyoruz!

Sektörde 42 yılı geride bırakan Propa inşaat Kartal'a 300 butik daire ve 4 bin metrekare ticari alandan oluşan 150 milyon TL'lik bir yatırım yapmayı planlıyor.

Propa İnşaat'tan Kartal'a 150 milyon TL değerinde konut projesi!

İSTANBUL Anadolu Yakasında yatırım ve inşaat deyince ilk akla gelen semtlerden olan Kartal, yeni bir projeye daha ev sahipliği yapacak. Propa İnşaat, Kartal-Yakacık'ta 150 milyon değerinde bir konut projesi geliştirecek.

Propa İnşaat'ın acı günü! Harun Reşit Özçiçek vefat etti!

Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek vefat etti. Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş. vefat etti.

Propa İnşaat Propa Vista fiyat!

Foldhome konseptiyle dizayn edilen Propa Vista Evleri'nin ön satış döneminde yüzde 65'i satıldı. İşte Propa İnşaat Propa Vista fiyat listesi...

Propa İnşaat kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veriyor!

Propa İnşaat'ın son projesi Propa Plus Residences Etiler ve Levent'e yürüme mesafesindeki merkezi konumu, ulaşım kolaylığı ve özel konsepti ile yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Metag İnşaat 2015 kurumlar vergisi beyannamesini yayınladı!

Metag İnşaat Ticaret, Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Meta İnşaat 2015 yılı kurumlar vergisi beyannamesini yayınladı.

Propa Plus Kartal’da inşaat başlıyor!

Anadolu Yakası’nın parlayan yıldızı Kartal’da inşa edeceği yeni projesinin yapı ruhsatını alan Propa İnşaat, konut ve ticari birimlerden oluşacak Propa Plus Kartal projesinin satışlarına çok yakında başlayacak.

İnanlar İnşaat 2015 faaliyet raporu yayınlandı!

İnanlar İnşaat A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platoformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İnanlar İnşaat 2015 faaliyet raporu yayınlandı.

Propa İnşaat'tan 3 yeni proje!

A Plus projeleriyle yaşama değer katan Propa İnşaat, bu yıl Zincirlikuyu, Kartal ve İstinye’de toplam satış değeri 400 milyon lirayı aşacak gayrimenkul yatırımı yapacak.

Propa İnşaat İstanbul’da 400 milyon TL'lik 4 yeni proje yapacak!

Propa İnşaat bu yıl İstanbul’da satış değeri 400 milyon lira olan 4 yeni proje yapacak. Şirket kentsel dönüşüm kapsamındaki yeni projeleri için Zincirlikuyu, Kartal ve İstinye’yi seçti.

Dünyada inşaat harcamaları 2015'te yüzde 4 büyüdü!

Dünya genelinde inşaat harcamaları 2015 yılında nominal olarak değer bazında yüzde 4 büyüyerek 9.7 trilyon dolara ulaştı. Türk Yapı Sektörü Raporu'nun 2015 sonuçları açıklandı.

İnşaat istihdam endeksi 2015 yılının son çeyreğinde yüzde 1,9 geriledi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2015 yılının son çeyreğine ilişkin inşaat iş gücü girdi endekslerini açıkladı. İnşaat istihdam endeksi, geçen yılın son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,9 geriledi.

Metag İnşaat 2015 finansal raporlarını en geç Mayıs'a kadar açıklayacak!

Metag İnşaat Ticaret A.Ş KAP'a açıklama yaptı. Metag İnşaat''in 2015 yılına ait finansal raporlarını en geç 15 Mayıs 2016 tarihine kadar kamuyana açıklanacak.

Bina inşaatı maliyet endeksi Ekim-Aralık 2015!

Bina İnşaatı Maliyet Endeksi (BİME), verileri 3 ayda 1 olarak Tüketici Hakem Heyeti tarafından açıklanıyor. İşte bina inşaatı maliyet endeksi Ekim - Aralık 2015 verileri..

Beyşehir 2015'de inşaat sektörünün parlayan ilçesi oldu!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in geride kalan 2015 yılında da inşaat sektörünün gözde bir ilçesi olduğunu söyledi.

propa inşaat 2015 projeleri Haberi

propa inşaat 2015 projeleri

Yaklaşık 40 yıldır sektörde faaliyet gösteren ve son olarak Zincirlikuyu’da bir adet ofis projesi tamamlayan Propa İnşaat, Kartal’da 150 milyon liralık yatırımla yeni bir proje geliştirecek. Propa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Can Raşit Özçiçek, 45 milyon liralık arsa maliyeti olan projenin 8 dönüm üzerinde yükseleceğini belirtirken projeyi ‘hayalinin gerçeğe dönüşmesi’ olarak tanımladı. A plus bir proje hedeflediklerini belirten Can Özçiçek “Projemiz tasarımı ile dikkat çekecek. Yurt içinden ve yurt dışından beğendiğimiz estetik ve mimari tasarımları bu projemizde uygulayacağız. Bunun için Avusturya’dan ünlü bir Tasarım Direktörünü ülkemize davet ettik. Konsepti anlattık, şimdi dönüş bekliyoruz” diye konuştu. Anıtsal bir proje tasarladıklarını ve seçimden sonra lansmanını yapacakları bilgisini de veren Özçiçek “Eylül gibi başlar ve 24 ayda tamamlanır. Tek kuleden oluşan bina...