25 / 05 / 2024

Propa İnşaat fonu

Propa İnşaat fonu

Propa İnşaat, Kartal’da 150 milyon liralık bir proje için kolları sıvadı. Şirketin 3. nesil yöneticisi Can Raşit Özçiçek, projeyi ‘hayalini gerçeğe dönüştürmek’ olarak açıklarken “Tasarımı ile dikkat çekecek” dedi.

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

TMSF, Baykes İnşaat'ın Bayburt'taki 5 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baykes İnşaat Gıda Tekstil'in Bayburt Şingah'taki 5 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TMSF, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat'ın Sakarya'daki 7 dairesini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Sakarya'da yer alan 7 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Gayrimenkul Fonu inşaat sektörü adına pozitif bir adımdır!

Ortadoğu Holding İcra Kurulu Üyesi Nusret Kayhan Apaydın, "Gayrimenkul Fonu’nu, inşaat sektörü adına pozitif yönde atılmış bir adım olarak görüyorum" dedi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Propa İnşaat'ın acı günü! Harun Reşit Özçiçek vefat etti!

Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek vefat etti. Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş. vefat etti.

TMSF Şakir Çoban İnşaat'ın 10 villasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Şakir Çoban İnşaat'ın 10 adet villasını satışa çıkardı. Satışa çıkan villaların fiyatları 510 bin TL'den başlıyor.

TMSF Şakir Çoban İnşaat'ın 10 villasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Şakir Çoban İnşaat'ın 10 adet villasını satışa çıkardı. Satışa çıkan villaların fiyatları 585 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Huzur İnşaat'ın 6 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Huzur İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin 6 gayrimenkulünü satışa çıkardı. 

Kartal Propa Vista ev fiyatları!

Propa Vista projesi Propa İnşaat tarafından Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Kartal Propa Vista ev fiyatları 380 bin TL'den başlıyor.

İnşaat sektöründe ne kadar kredi garanti fonu kullanılıyor?

Hükümetin bu yılın mart ayı itibariyle ekonomiyi desteklemek amacıyla uygulamaya koyduğu politikalardan Kredi Garanti Fonu (KGF), ekonomik büyümeyi destekliyor. Peki, İnşaat sektöründe ne kadar kredi garanti fonu kullanılıyor?

2017 Propa Vista Kartal fiyat listesi! İste ödeme planı!

Propa İnşaat imzası taşıyan Propa Vista projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da E-5 metro durağının yanında yükseliyor. İşte 2017 Propa Vista Kartal fiyat listesi! İste ödeme planı...

Propa Vista Kartal'da 30 ay sıfır faiz imkanı!

Propa Vista projesi Propa İnşaat tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirildi. Propa Vista projesinde cazip ödeme seçenekleri sunuluyor...

Propa İnşaat fonu Haberi

Propa İnşaat fonu

Yaklaşık 40 yıldır sektörde faaliyet gösteren ve son olarak Zincirlikuyu’da bir adet ofis projesi tamamlayan Propa İnşaat, Kartal’da 150 milyon liralık yatırımla yeni bir proje geliştirecek. Propa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Can Raşit Özçiçek, 45 milyon liralık arsa maliyeti olan projenin 8 dönüm üzerinde yükseleceğini belirtirken projeyi ‘hayalinin gerçeğe dönüşmesi’ olarak tanımladı. A plus bir proje hedeflediklerini belirten Can Özçiçek “Projemiz tasarımı ile dikkat çekecek. Yurt içinden ve yurt dışından beğendiğimiz estetik ve mimari tasarımları bu projemizde uygulayacağız. Bunun için Avusturya’dan ünlü bir Tasarım Direktörünü ülkemize davet ettik. Konsepti anlattık, şimdi dönüş bekliyoruz” diye konuştu. Anıtsal bir proje tasarladıklarını ve seçimden sonra lansmanını yapacakları bilgisini de veren Özçiçek “Eylül gibi başlar ve 24 ayda tamamlanır. Tek kuleden oluşan bina...