14 / 05 / 2024

propa konser bileti

propa konser bileti

Propa, yeni yıl için müşterilerine bir sürpriz hazırladı. Propa, Güldür Güldür Show ve Enbe Orkestrası-Betül Demir konserinde misafirlerini VIP olarak ağırlayacak.

Ziraat Bankası'ndan bayram müjdesi! Hemen bakın!

T.C. Ziraat Bankası, 19 Mayıs'a özel Bankkart Genç müşterilerine Müze, Sinema, Tiyatro ve Konser bileti alımlarında yüzde 19 indirim sağlıyor. İşte ayrıntılar...

Propa Plus Residences satışa sunuldu!

İstanbul'un iş ve yaşam merkezi olan Zincirlikuyudaki yatırımlarını yeni rezidans projesi ile sürdüren Propa İnşaat "Propa Plus Residences"ı lansmana özel fiyat ve vade koşullarıyla satışa sundu.

Propa Plus Residences ödeme planı!

Propa Plus Residences ödeme planı kapsamında firma bünyesinde sıfır faizle ödemeler yapılabiliyor. Şişli Zincirlikuyu'da yükselen Propa Plus Residences projesinde fiyatlar 367 bin dolardan başlıyor...

Zincirlikuyu Propa Plus ne zaman teslim?

Zincirlikuyu Propa Plus Evleri projesinde 1+1 rezidans dairelerin fiyatları 367 bin dolardan başlıyor. Zincirlikuyu Propa Plus Evleri projesinde 36 ay vade farksız ödemeler yapılıyor...

Zincirlikuyu Propa Plus fiyat!

Zincirlikuyu Propa Plus fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Zincirlikuyu Metrobüs durağına ise 250 metre mesafede yer alan proje 38 adet rezidans daireden oluşuyor.

Propa Plus Rezidans fiyat bilgileri!

Propa Plus Rezidans fiyat bilgileri haberimizde yer alıyor. 38 rezidans dairenin yer aldığı Propa Plus Rezidans projesinde daireler 24 ay sonra sahiplerine teslim ediliyor...

Propa Plus ödeme koşulları!

Propa Plus ödeme koşulları kapsamında yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği proje Propa İnşaat imzası ile yükseliyor.

Propa Plus lansmana özel fiyat ve vade koşulları ile satışta!

Gayrimenkul sektöründe 43 yılda onlarca projeye imza atan Propa İnşaat, “Propa Plus Residences”ı lansmana özel fiyat ve vade koşullarıyla satışa sundu.

Şişli Propa Plus ödeme seçenekleri!

Toplam 38 adet daireden oluşan proje İstanbul Şişli - Zincirlikuyu hattı üzerinde yükseliyor. Şişli Propa Plus ödeme seçenekleri kapsamında 36 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Propa Plus Rezidans Zincirlikuyu fiyat!

Propa Plus Rezidans Zincirlikuyu fiyat listesi 367 bin dolardan başlayarak değişiyor. Propa İnşaat'ın yeni projesi Propa Plus Rezidans Zincirlikuyu'da teslimler 24 ay sonra yapılıyor...

Propa Plus Rezidans satılık!

Propa Plus Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+1'den dublekse kadar farklı seçenekler yer alıyor. 1 yıl sonra teslim edilmesi planlanan proje Propa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Propa Plus Evleri nerede?

Propa Plus Residence'de konutların alanları 68 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor. Projede 36 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Propa Plus Evleri nerede?

Propa Plus Residences Zincirlikuyu satılık!

Propa Plus Residences Zincirlikuyu satılık dairelerin fiyatları 367 bin dolardan başlayarak değişiyor. Propa Plus Residences Zincirlikuyu projesinde daire teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanıyor...

propa konser bileti Haberi

propa konser bileti

Propa, yeni yıl için müşterilerine bir sürpriz hazırladı. Propa, Güldür Güldür Show ve Enbe Orkestrası-Betül Demir konserinde misafirlerini VIP olarak ağırlayacak.


İstanbul’un en merkezi lokasyonlarında projeler geliştiren Propa, yeni yılın yaklaştığı günlerde müşterilerine keyifli bir sürpriz yapıyor: Propa, Güldür Güldür Show ve Enbe Orkestrası-Betül Demir konserinde misafirlerini VIP olarak ağırlayacak.


“Müşterilerimizle birlikte yılın son günlerini biraz daha keyifli karşılayabilmek için güzel bir etkinlik planladık, tüm misafirlerimizin bu etkinliklerden keyif almalarını umuyoruz” diyen Propa CEO’su Can Özçiçek, Propa’nın tüm paydaşlarına yönelik düzenlediklerini etkinliklerinin yeni yıl boyunca da devam edeceğini belirtiyor.



21 Aralık 2016 Çarşamba-Saat 20:30 - Güldür Güldür Show-Beşiktaş Kültür Merkezi

28 Aralık 2016 Çarşamba-Saat 20.30 - Enbe Orkestrası - Betül Demir-Akasya Kültür Sanat...