19 / 07 / 2024

Propa Ofis 2

Propa Ofis 2

İlyada İletişim, Propa İnşaat - Propa Ofis 2 ile Nissan İnşaat - NissaResidence O2’yi de iş ortakları arasına ekledi

Avrupakent GYO'dan dev satın alma: Avrupa Konutları Esentepe'den 14 adet dükkan ile 2 adet ofis alındı!

Avrupakent GYO, Avrupa Konutları Esentepe'den 13 adet asma katlı depolu dükkan, 2 adet ofis ile 1 adet depolu dükkan satın aldı. İşte o satın alma ile ilgili detaylar...

Ofis fiyatları düşüyor! Mega kent İstanbul'da 2,5 milyon metrekare ofis binası kullanılmayı bekliyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, mega kent İstanbul'daki ofis alanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yazıcı, 2,5 milyon metrekare ofis alanının sahibini beklediğini söyledi.

İş Kuleleri Kule 2'deki ofis alanı İş Bankası'na kiralandı!

İş GYO projelerinden İş Kuleleri Kule 2'de bulunan yaklaşık 596 metrekarelik ofis alanı, T. İş Bankası A.Ş.'ye kiralandı. 

İş Kuleleri 2 ve 3'teki 3 bin metrekarelik ofis alanı İş Bankası'na kiralandı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İş Kuleleri Kule 2'de toplam 2  bin 29 metrekarelik ofis alanı ile Kule 3'te 996 metrekarelik ofis alanı T. İş Bankası A.Ş.'ye kiraladı...

Nivo İstanbul teslimleri başlıyor!

Leed Gold sertifikası standartlarına uygun olarak inşa edilen Nivo İstanbul’da teslimler başlıyor. Proje 3 blok home-ofis, 2 blok konut ve cadde alışveriş merkeziyle binlerce kişiyi ağırlayacak...

İş Kuleleri Kule 2'deki 1.008 metrekarelik ofis İş Bankası'na kiralandı!

İş Kuleleri Kule 2'de bulunan yaklaşık 1.008 metrekarelik ofis alanı, T. İş Bankası A.Ş.'ye kiralandı...

İş Yatırım Menkul Değerler, İş Kuleleri Kule 2'den ofis kiraladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin İş Kuleleri Kule 2'den 659,2 metrekarelik ofis alanı kiraladığını duyurdu.

İstanbul'a 559.2 bin metrekarelik yeni A sınıfı ofis stoku!

İstanbul'un mevcut 559.2 bin metrekarelik A sınıfı ofis stoku nedeniyle lüks ofisler kiracı bulamıyor. İstanbul'daki ofislerin yüzde 35'i boş durumda.

Berkay Şahin kızı Arya'ya Vadistanbul'dan 2 ofis aldı!

Ünlü popçu Berkay Şahin ,7 ay önce dünyaya gelen kızı Arya için Vadistanbul'dan tanesi 300 bin dolarlık 2 adet ofis aldı.

Bebek'te 2.2 milyon dolara satılık tarihi ofis binası!

Bebek'te yer alan tarihi ofis binası 2 milyon 200 bin dolara satılıyor. Bina Bebek Parkı'na 150 metre mesafede yer alıyor. 

Multı 2 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Multı 2 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile Jacob Gijsbert Blokhuis,Steven Jacop Poelman,Hendricus Adria Vink, J.Carlaw Gebschumann Ve John Davıd Hopkıns imzasıyla bugün kuruldu.

İstanbul Ofis Piyasası 2016 2. Çeyrek Kiralama raporu yayınlandı!

İstanbul Ofis Piyasası 2016 2. Çeyrek Kiralama İşlemleri raporuna göre, 2. çeyrekte en yüksek kiralama Teknosa'nın Nida Kule Güney Ataşehir'deki ofis kiralaması.

Propa Plus Residences’ta 2+1'ler lansmana özel fiyatlarla satışta!

Zincirlikuyu’daki yatırımlarını 4. projesi Plus Residences ile taçlandıran Propa İnşaat daire sahibi olmak isteyenlere çok özel imkânlar sunuyor. Plus Residences’da 2+1 daireler lansmana özel çok uygun fiyatlarla satışa çıktı.

Propa Ofis 2 Haberi

Propa Ofis 2

İletişim danışmanlığı alanında 13 yıldır faaliyet gösteren ve inşaat, enerji verimliliği, yalıtım alanlarındaki uzmanlığı ile müşterileri için fark yaratan projeleri hayata geçiren İlyada İletişim, yüzde yüz müşteri memnuniyeti hedefi doğrultusunda tüm hizmet süreçlerinde uygulamaya geçirdiği kalite standartlarını ISO 9001ile belgeledi.


İletişim danışmanlığının yanı sıra çok sayıda Avrupa Birliği ve Dünya Bankası projesine de imza atan İlyada İletişim, Propa İnşaat - Propa Ofis 2 ile Nissan İnşaat - NissaResidence O2’yi de iş ortakları arasına ekledi.  


1973 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren Propa İnşaat kurumsal iletişimin yanı sıra Propa Ofis 2 projesinin iletişimini de İlyada’ya emanet etti.  


İlyada İletişim, 2005 yılında Avusturya-Türk ortaklık oluşumu olarak faaliyet geçen Nissa İnşaat ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.’nin kurumsal iletişimin yanı sıra Bahçeşehir’de inşaatı hızla...