16 / 05 / 2024

İlyada İletişim iş ortaklarına Nissan ve Propa İnşaat'ı ekledi!

 İlyada İletişim iş ortaklarına Nissan ve Propa İnşaat'ı ekledi!

İlyada İletişim, Propa İnşaat - Propa Ofis 2 ile Nissan İnşaat - NissaResidence O2’yi de iş ortakları arasına ekledi



İletişim danışmanlığı alanında 13 yıldır faaliyet gösteren ve inşaat, enerji verimliliği, yalıtım alanlarındaki uzmanlığı ile müşterileri için fark yaratan projeleri hayata geçiren İlyada İletişim, yüzde yüz müşteri memnuniyeti hedefi doğrultusunda tüm hizmet süreçlerinde uygulamaya geçirdiği kalite standartlarını ISO 9001ile belgeledi.


İletişim danışmanlığının yanı sıra çok sayıda Avrupa Birliği ve Dünya Bankası projesine de imza atan İlyada İletişim, Propa İnşaat - Propa Ofis 2 ile Nissan İnşaat - NissaResidence O2’yi de iş ortakları arasına ekledi.  


1973 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren Propa İnşaat kurumsal iletişimin yanı sıra Propa Ofis 2 projesinin iletişimini de İlyada’ya emanet etti.  


İlyada İletişim, 2005 yılında Avusturya-Türk ortaklık oluşumu olarak faaliyet geçen Nissa İnşaat ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.’nin kurumsal iletişimin yanı sıra Bahçeşehir’de inşaatı hızla ilerleyen NissaResidence O2 projesinin iletişim danışmanlığını da üstlendi.


Nisan 2012’de iş süreçleri ve sonuçlarının gelişmesine yönelik koydukları hedefler doğrultusunda Yönetim Takımı’nı güçlendiren İlyada İletişim; yeni planlama ve uygulama modellemeleri ile de iş ortaklarına yarattığı katma değeri artıracak.


İlyada İletişim’e www.ilyada.com.tr internet adresinden ya da 0212 273 23 32 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.




Geri Dön