23 / 05 / 2024

propa plaza ne zaman teslim

propa plaza ne zaman teslim

Propa İnşaat'tan İstanbul'un merkezinde A sınıfı akıllı ofislerin fiyatı 1 milyon 254 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Propa Plaza’da 1 milyon 254 bin dolara! 2014'te teslim!

Zincirlikuyu-Levent’te hızla yükselen Propa Plaza’da ön talep süreci devam ediyor. Propa Plaza, 8 bin metrekare müstakil kullanım olanağı ile özellikle genel müdürlük binası arayışındaki şirketlerin yoğun ilgisini çekiyor...

Nurol Life, Nurol Residence ve Nurol Plaza'nın değeri 2 milyar TL'ye koşuyor!

Nurol GYO Nurol Life, Nurol Residence ve Nurol Plaza'nın 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Peki projelerin değerleri ne kadar oldu? İşte o rakamlar... 

Rk Plaza İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Rk Plaza İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Güneş Bayram tarafından kuruldu.

Balance Güneşli'de avantajlı yatırım imkanı!

Avantajlı kiralama ve satışların devam ettiği Balance Güneşli, kurumların farklı ihtiyaçlarına göre plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor...

Kartal Propa Vista teslim tarihi!

Propa İnşaat imzası taşıyan Propa Vista projesi konut ve mağazalardan oluşuyor. Kartal Propa Vista teslim tarihi ne zaman?

Propa Vista ne zaman teslim?

Kartal Propa Vista projesi Propa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. Peki Propa Vista ne zaman teslim?

MOD Ekspres ve MOD Güneşli projeleri yolda!

Bahçelievler, Basın Ekspres Yolu ve çevresinde birçok rezidans, site, plaza, eğitim ve sağlık kurumu inşa eden MOD Gayrimenkul, önümüzdeki dönemde MOD Ekspres ve Güneşli projelerini hayata geçirecek.

Plaza Romania Ofis projesine En İyi Ofis ödülü!

Fiba Commercial Properties’in AVM ile birleşik nizamda kurgulayarak yenilediği ofis binası projesi ‘Plaza Romania Ofis’, Forbes Romanya tarafından ‘En İyi Ofis’ ödülüne layık görüldü.

Antalya 2000 Plaza'nın 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Doğuş GYO portföyünde yer alan "Antalya 2000 Plaza" gayrimenkulüne ilişkin olarak Taksim Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporunu yayınladı.

Propa Vista Kartal'da kendi evinizi oluşturabilme özgürlüğü!

Metro ve E-5’e doğrudan bağlantıya sahip Propa Vista projesinde, ön lansman yapıldı. Vista projesinde alıcı, evini kişisel tercihlerine göre oluşturabilme özgürlüğüne sahip.

Propa'dan inşaat sektörüne destek!

PROPA Grubu, atılım yılı ilan ettiği 2016’da bir yandan toplam değeri 400 milyon TL’yi bulan yeni yatırımlara hazırlanırken bir yandan da sektörün gelişimi ve kurumsallaşmasına katkı sağlıyor.

Propa İnşaat, GYODER 15. Gayrimenkul Zirvesi'ne sponsor oldu!

Propa bu yıl 15’incisi düzenlenecek ve gayrimenkul sektörünün tüm yönleri ile mercek altına alınacağı GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nin ana sponsoru oldu.

Nurol Park Güneşli şantiyesinde eylem yapıldı!

Nurol Park Güneşli şantiyesinde, K2 Mühendislik'e çalışan 5 işçi, ücretleri ödenmeden işten atıldıkları için Nurol GYO Plaza önünde direnişe başladı, 5 işçinin ücretleri ödenene kadar eylemlerini sürdürecekleri belirtti.

Propa Plaza Zincirlikuyu'da doluluk oranı yüzde 95’e ulaştı!

Propa İnşaat’ın hayata geçirdiği ikinci ofis projesi olan Propa Plaza’da doluluk oranı yüzde 95’e ulaştı. Satışların tamamlandığı projede kiralamalar son hızla devam ediyor.

propa plaza ne zaman teslim Haberi

propa plaza ne zaman teslim


İstanbul’un merkezinde ofis sahibi olma şansı her geçen gün azalıyor. Propa İnşaat işte tam bu dönemde avantajlı konumu ile benzerlerinden ayrılan Propa Plaza’yı hayata geçiriyor. Avrupa Yakası’nda İstanbul’un tam merkezi Zincirlikuyu’da A sınıfı ve butik bir ofis projesi olarak inşa edilen Propa Plaza, akıllı ve çevreci özellikleriyle de dikkat çekiyor.


İstanbul’da iş dünyasının kalbinin attığı Zincirlikuyu’da inşaat çalışmaları hızla devam eden Propa Plaza, özel lokasyonu ve kullanıcılarına sunduğu ayrıcalıklı ulaşım imkanları ile fark yaratıyor. Büyükdere Caddesi ile çevrili proje, Zorlu Center’a 200 metre mesafede yer alırken; Esentepe metro durağına 100 metre ve Zincirlikuyu metrobüs durağına ise sadece 150 metre uzaklıkta. Propa Plaza; alışveriş, gezi, yeme-içme, kültür ve eğlence merkezlerine yakınlığı ile de çalışanların hayatını kolaylaştırıyor.


Propa Plaza, hem 8 bin metrekare...