18 / 05 / 2024

propa plaza teslim

propa plaza teslim

Propa İnşaat'tan İstanbul'un merkezinde A sınıfı akıllı ofislerin fiyatı 1 milyon 254 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Propa Plaza’da 1 milyon 254 bin dolara! 2014'te teslim!

Zincirlikuyu-Levent’te hızla yükselen Propa Plaza’da ön talep süreci devam ediyor. Propa Plaza, 8 bin metrekare müstakil kullanım olanağı ile özellikle genel müdürlük binası arayışındaki şirketlerin yoğun ilgisini çekiyor...

Kartal Propa Vista teslim tarihi!

Propa İnşaat imzası taşıyan Propa Vista projesi konut ve mağazalardan oluşuyor. Kartal Propa Vista teslim tarihi ne zaman?

Propa Vista ne zaman teslim?

Kartal Propa Vista projesi Propa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. Peki Propa Vista ne zaman teslim?

Propa Plus’ta yaşam başladı!

Şehrin merkezinde konfor ve lüksü birarada sunan Propa Plus Residence’ta yaşam başladı. İstanbul’un tam merkezinde, Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve memnuniyet garantisi sunan projede hemen teslim son daireler ise çok özel ve cazip fiyatlar ile sahiplerini bekliyor.

Beşiktaş Propa Plus fiyat!

Propa İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Propa Plus projesi 1.500 metrekare alanda inşa edildi. Hemen teslim edilen Beşiktaş Propa Plus fiyat listesi 875 bin TL'den başlıyor.

Zincirlikuyu Propa Plus fiyatları 2017!

Zincirlikuyu Propa Plus fiyatları 875 bin TL'den başlıyor. Zincirlikuyu Propa Plus'ta 60 ay sıfır faizle hemen teslim ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Kartal Propa Vista daire fiyatları!

Toplam 246 daire ve 13 mağazadan gelen Kartal Propa Vista 2018 yılı Aralık ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Kartal Propa Vista daire fiyatları 325 bin TL'den başlıyor.

Küçükyalı Plaza projesi telefon!

Deniz manzarasına sahip Küçükyalı Plaza projesinin Şubat ayında teslim edilmesi planlanıyor. Küçükyalı Plaza projesi telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Safa Grup İnşaat Küçükyalı Plaza projesi!

Safa Grup İnşaat Küçükyalı Plaza projesi deniz manzarasına sahip. Küçükyalı Plaza projesinin Şubat ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Propa Plus Zincirlikuyu'da 60 ay sıfır faiz taksitle!

Propa Plus Zincirlikuyu'da 60 ay sıfır faiz taksitle ödemeler yapılıyor. Propa Plus Rezidans projesi Mart 2017'de teslim edilecek...

Propa Aura Residence Kartal'da son 6 daire için fırsat!

Propa Aura Residence Kartal'da son 6 daire için yüzde 0,99 faiz oranıyla ödeme fırsatı sunuluyor. Hemen teslim olan Aura Residence Kartal'da 2+1'ler 410 bin liradan başlıyor...

Propa Plaza Zincirlikuyu'da doluluk oranı yüzde 95’e ulaştı!

Propa İnşaat’ın hayata geçirdiği ikinci ofis projesi olan Propa Plaza’da doluluk oranı yüzde 95’e ulaştı. Satışların tamamlandığı projede kiralamalar son hızla devam ediyor.

Zincirlikuyu Propa Plus Residence'da yüzde 30 indirim fırsatı!

Propa İnşaat'ın Zincirlikuyu’da hayata geçirdiği Plus Residence projesinde dairelerin yüzde 30'u satıldı. 2016 yılının sonunda teslim edilmesi planlanan projede ansman fiyatlarına ek olarak yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor.

Propa Plus Residence Zincirlikuyu teslim tarihi!

Propa Plus Residence Zincirlikuyu teslim tarihi yıl sonu olarak belirtiliyor. Propa Plus Residence Zincirlikuyu projesinde ev fiyatları 367 bin dolardan başlangıç gösteriliyor...

propa plaza teslim Haberi

propa plaza teslim


İstanbul’un merkezinde ofis sahibi olma şansı her geçen gün azalıyor. Propa İnşaat işte tam bu dönemde avantajlı konumu ile benzerlerinden ayrılan Propa Plaza’yı hayata geçiriyor. Avrupa Yakası’nda İstanbul’un tam merkezi Zincirlikuyu’da A sınıfı ve butik bir ofis projesi olarak inşa edilen Propa Plaza, akıllı ve çevreci özellikleriyle de dikkat çekiyor.


İstanbul’da iş dünyasının kalbinin attığı Zincirlikuyu’da inşaat çalışmaları hızla devam eden Propa Plaza, özel lokasyonu ve kullanıcılarına sunduğu ayrıcalıklı ulaşım imkanları ile fark yaratıyor. Büyükdere Caddesi ile çevrili proje, Zorlu Center’a 200 metre mesafede yer alırken; Esentepe metro durağına 100 metre ve Zincirlikuyu metrobüs durağına ise sadece 150 metre uzaklıkta. Propa Plaza; alışveriş, gezi, yeme-içme, kültür ve eğlence merkezlerine yakınlığı ile de çalışanların hayatını kolaylaştırıyor.


Propa Plaza, hem 8 bin metrekare...