29 / 04 / 2024

Propa Plus teslimleri

Propa Plus teslimleri

Lansman döneminde olan Propa Plus projesinde kampanya başlatıldı. İşte, Propa Plus Şişli kampanya detayları...

Akzirve Strada Plus proje teslimleri!

Strada Plus projesi Bahçeşehir'de 250 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki Akzirve Strada Plus proje teslimleri ne zaman?

216 Koru Plus Çekmeköy teslimleri!

216 Koru Plus projesinde fiyatlar peşin ödemelerde 295 bin TL'den başlıyor. Peki 216 Koru Plus Çekmeköy teslimleri ne zaman?

Strada Plus Akzirve konut teslimleri!

Strada Plus Evleri İstanbul Bahçeşehir'de yepyeni bir yaşam alanı olarak yükseliyor. Peki Strada Plus Akzirve konut teslimleri ne zaman?

Ayazma Plus Evleri Beylikdüzü fiyat!

Ayazma Plus Evleri Beylikdüzü fiyat listesi 530 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimleri 2018 yılının sonuna doğru yapılacak...

Propa Plus Residence’ta son 8 daireye özel yüzde 35 indirim!

Şehrin merkezi Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence projesinde son 8 daire için satışlar devam ediyor. Kalan son 8 daireye, yüzde 35’e varan indirim uygulanıyor.

Kartal Propa Vista satılık ev fiyatları!

Kartal Propa Vista satılık ev fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. 2018 yılının sonunda konut teslimleri yapılacak olan projenin yüzde 65'i ön satış döneminde satıldı...

Propa Plus’ta yaşam başladı!

Şehrin merkezinde konfor ve lüksü birarada sunan Propa Plus Residence’ta yaşam başladı. İstanbul’un tam merkezinde, Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve memnuniyet garantisi sunan projede hemen teslim son daireler ise çok özel ve cazip fiyatlar ile sahiplerini bekliyor.

Propa Plus’ta daire teslimleri başladı!

İstanbul Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence’ta anahtar teslimleri başladı. Proje 3 dakika, Levent metro istasyonuna 10 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor.

Beşiktaş Propa Plus fiyat!

Propa İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Propa Plus projesi 1.500 metrekare alanda inşa edildi. Hemen teslim edilen Beşiktaş Propa Plus fiyat listesi 875 bin TL'den başlıyor.

Propa Plus Zincirlikuyu fiyatlar!

7 blok şeklinde yükselen Propa Plus Zincirlikuyu projesi 38 lüks konuttan meydana geliyor. Propa Plus Zincirlikuyu fiyatlar 875 bin TL'den başlıyor.

Propa Plus Residence ev fiyatları!

Propa Plus Residence ev fiyatları 875 bin TL'den başlıyor. Zincirlikuyu Propa Plus Residence'ta vade farksız 60 ay taksit imkanı sunuluyor...

Zincirlikuyu Propa Plus fiyatları 2017!

Zincirlikuyu Propa Plus fiyatları 875 bin TL'den başlıyor. Zincirlikuyu Propa Plus'ta 60 ay sıfır faizle hemen teslim ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Propa Plus Residance’da son 9 daire!

Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residance’daki son 9 daire, sıfır faiz ve 60 ay vade avantajı ile satışa sunuldu. Projede, 31 Mart’a kadar geçerli olacak “Teslime Özel yüzde 10 + 10 indirim fırsatı” sunuluyor.

Propa Plus teslimleri Haberi

Propa Plus teslimleri

İstanbul Şişli'ye bağlı Zincirlikuyu'da inşa edilen Propa Plus projesi Propa İnşaat imzası taşıyor. Projede toplam 38 adet rezidans daire yer alıyor. 


Şişli Propa Plus'ta yer alan daireler  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon rezidans olarak tasarlandı.Projede lansmana özel kampanya başlatıldı. İşte, Propa Plus Şişli kampanya detayları!


Propa Plus Şişli kampanya detayları!

Projede; yüzde 5 peşinattan sonra, 36 ay sıfır faizle taksitlendiriliyor. Ayrıca, dolar kuru 2.75 TL’den sabitleniyor. 


Teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanan Propa Plus'ta dairelerin alanları 68 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor.


Propa Plus İletişim;

Tel: 0212-347-39-90

Web: http://www.propaplus.com/

Öznur...