06 / 07 / 2024

Propa Vista satışları 2016

Propa Vista satışları 2016

Son projesi “Propa Vista” için lokasyon olarak Kartal'ı seçen Propa, Kartal'ın İstanbul'un en hızlı dönüşen ve dönüşmeye devam eden ilçesi olmayı başardığını savunuyor.

Propa Vista'da son 50 daire için yüzde 15 indirim fırsatı!

Kartal'da hayata geçirilen Propa Vista projesinde satışı devam eden son 50 daire için yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor.

Propa Vista'dan ev alanlara Paris seyahati!

Kartal’da hayata geçirilen Propa Vista projesinden 8-15 Aralık 2017 tarihleri arasında ev satın alan 5 aile, Ocak ayında muhteşem bir Paris seyahatini kazanma şansı yakalıyor. 

Kartal Propa Vista satılık ev fiyatları!

Kartal Propa Vista satılık ev fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. 2018 yılının sonunda konut teslimleri yapılacak olan projenin yüzde 65'i ön satış döneminde satıldı...

Propa İnşaat Propa Vista fiyat!

Foldhome konseptiyle dizayn edilen Propa Vista Evleri'nin ön satış döneminde yüzde 65'i satıldı. İşte Propa İnşaat Propa Vista fiyat listesi...

Propa Vista Evleri fiyatları!

Propa Vista Evleri fiyatları minimum 380 bin TL'den başlıyor. Ön satışları yapılan proje Propa İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor...

Propa Vista görücüye çıktı!

Mevcut konutların yüzde 65’i daha ön lansman dönemindeyken satılan Propa Vista görücüye çıktı. Projede fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor.

Propa Vista'nın basın toplantısı 20 Eylül'de!

Propa İnşaat tarafından Kartal'da inşa edilen Propa Vista projesi 20 Eylül'de basına tanıtılacak. Ön talep toplama aşamasında olan projede satışın yüzde 65'i tamamlandı.

Propa Vista'da Anneler Günü 2017 kampanyası!

Lansman öncesi faizsiz konut sahibi olma avantajı anneler gününde de özel sürprizlerle devam eden Propa Vista Kartal satış ofisinde Anneler Günü’nde düzenlenecek etkinliklerde hem aileler örnek daireleri gezecek hem de konut alanlar sürpriz hediyeler ile karşılaşacak.

Propa Vista’da ilk temeller atıldı!

Kartal'da inşa edilecek olan Propa Vista projesinde ilk temeller atıldı. Hemen yanı başındaki metro istasyonu ile büyük ilgi uyandıran Propa Vista projesinde şimdiden konutların yüzde 40’ının satışı tamamlandı.

Propa Vista’da faizsiz ön lansman avantajı!

Propa Vista’nın ön lansman döneminde satışların %40’ını kısa sürede tamamladı. Ön lansman avantajları devam eden projede, yüzde 10 peşinat, 30 ay vade ve sıfır faiz fırsatıyla konut sahibi olmak mümkün.

Propa Vista 4 Aralık'ta tanıtılacak!

Kasım ayında başlayan ön lansman süreci içerisinde dairelerin yüzde 25’i satıldı. Yoğun ilgi gören Propa Vista projesini merak edenler ve yatırımcılar 4 Aralık Pazar günü brunch’ta bir araya gelecek.

Kartal Propa Vista'da dairelerin yüzde 25’i satıldı!

İstanbul’da konut talebi ve fiyatlarının en yüksek olduğu Kartal’da yapımı süren Propa Vista projesi, ön lansman döneminde büyük ilgi gördü. Ön lansman sürecinin henüz 2’nci haftasında dairelerin yüzde 25’i satıldı.

Propa Vista Kartal ön satışta!

Propa Vista projesiyle Anadolu Yakası’na ilk kez “kullan - öde” sistemi geliyor. Markalı konut sektöründe "Limited Edition" konseptiyle projeler geliştiren Propa, Metro ve E-5’e doğrudan bağlantıya sahip Propa Vista projesinde, ön lansman bugün başlıyor.

Propa Vista satışları 2016 Haberi

Propa Vista satışları 2016

Son projesi “Propa Vista” için lokasyon olarak Kartal'ı seçen Propa, Kartal'ın İstanbul'un en hızlı dönüşen ve dönüşmeye devam eden ilçesi olmayı başardığını savunuyor. İstanbul’da son bir ayda konut fiyatlarının en çok arttığı ilk üç ilçe; yüzde 4,3 ile Beyoğlu, yüzde 3,5 ile Arnavutköy ve yüzde 2,4 ile Kartal oldu. Kartal, nasıl oldu da değeri hızla artan lokasyonlardan biri haline geldi?


Propa CEO'su Can Özçiçek, bu soruyu şöyle yanıtlıyor:

“İstanbul'daki 39 ilçe arasında Kartal'ın gelecek 10 yıl içerisinde önemli bir gelişme sağlayacağını daha önce pek çok şehir planlamacımız söylemişti. Bunun nedeni, Kartal'da uygulama şansı bulacak proje kapasitesinin çok yüksek olmasıdır. TAK Kartal'ın kurucusu şehir plancısı Faruk Göksu'nun da vurguladığı gibi, Kartal'da doğu batı eksenli yerleşim çok iyi çalışıyor. Kartal'ın sahil yolu, E-5...