17 / 05 / 2024

Properties Gate şirketi

Properties Gate şirketi

Properties Gate Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Majed Al Malkı tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Luxury Properties Turkey Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Properties Turkey Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Bağ ve Elchın Mammadbayov ortaklığında kuruldu.

Future Gate İnternational Danışmanlık Hizmet Limited Şirketi kuruldu!

Future Gate İnternational Danışmanlık Hizmet Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Karakuş tarafından kuruldu.

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgüür Kaya tarafından kuruldu.

Golden Gate Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Gate Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Şahin tarafından kuruldu.

Golden Gate Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Golden Gate Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halit Nassar tarafından kuruldu.

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alpay Çepni, Nurettin Öztürk, Mehmet Gür ve Mustafa Gür ortaklığında kuruldu.

Galata Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Balşe tarafından kuruldu.

Agn Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Agn Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de Anastasıa Fılımonova tarafından kuruldu.

Yeni Gate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Gate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Adil Elkhatıb tarafından kuruldu.

Khedı Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Khedı Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de Anastasıa Fılımonova ve Khedı Edıeva ortaklığında kuruldu.

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de Omar Zaıd Moh'd Zaıd Alkılanı tarafından kuruldu.

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de Osman Bozkurt, Emrah Kulaklı ve Harun Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Muhammed Fatih Kapucı, Nazıla Nafısı ve Nıloufar Hamedıfar ortaklığında kuruldu.

Properties Gate şirketi Haberi

Properties Gate şirketi

Properties Gate Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Majed Al Malkı tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu. 


Properties Gate Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa,sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b-)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar...