14 / 05 / 2024

Property Brıgade adres

Property Brıgade adres

Property Brıgade Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muna Hamed Sale tarafından kuruldu.

Property Brıgade Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Brıgade Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muna Hamed Sale tarafından kuruldu.

Kıbrıs Town Houses'a Property NC Awards'tan 11 ödül!

Property NC Awards 2019 gecesinden 11 ödülle ayrılan Kıbrıs Developments, başarılarını ödülle taçlandırarak projelerini gururla tescilledi...

Tahir Tellioğlu: Brüt metrekare hesabına dikkat edilmeli!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, bazı firmaların otopark, sığınak odası, sosyal alanlar gibi ortak kullanım alanlarını brüt metrekareye kattığını söyledi. Metrekare ölçümüne dikkat edilmeli dedi...

TOKİ Bolu Kıbrıscık Projesinde 2+1'ler 59 bin TL! 292 bin lira taksit!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bolu Kıbrıscık Projesi kapsamında 27 adet Alt Gelir konutu; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor...

Termo Teknik taahhütçü bayileri Kıbrıs’ta bir araya geldi!

İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group’un (ISG) Türkiye’deki iştiraki olan Termo Teknik, “Satış ve Hizmet Kampanyası” kapsamında başarı gösteren Ankara ve çevresindeki bayilerini Kıbrıs’a götürdü.

Adana Karataş'tan Kıbrıs'a deniz otobüsü seferleri başlayacak!

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, ilçenin değişimi için düğmeye bastı, 22 milyon TL borçla devraldığı Karataş Belediyesi'nde projelerine devam ediyor. Karataş'tan Kıbrıs'a deniz otobüsü seferleri başlayacak.

Uğur Dumankaya: Kıbrıs'ta yatırım yapabiliriz!

Türkiye inşaat dünyasının devlerinden Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, bir konferans için Kıbrıs'taydı. Kıbrıs iş dünyasıyla buluştu, dar zamanda da olsa Kıbrıs'ı gezme fırsatı buldu...

Altınbaş Holding, Kuzey Kıbrıs’ın 40. yılında işadamlarına yatırım çağrısı yapacak!

Kuzey Kıbrıs’ ın ilk ve en büyük özel sektör yatırımcısı olan Altınbaş Holding, Yavru Vatan ’ ın kurtuluşunun 40. yılında işadamlarına yatırım çağrısı yapacak...

Ema Property Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Ema Property Emlak Limited Şirketi, Mustafa Waleed Ebrahim Aldeeb, Hüseyin Özgül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Temmuz'da Kağıthane, Talatpaşa Mahallesi, Yaşarlı Caddesi'nde kuruldu.

BR Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

BR Yapı Anonim Şirketi, Mehmet Feyzi Özvarol tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 26 Haziran'da Küçükçekmece, Gültepe Mahallesi, Bağlar Caddesi, No:74 / A'da kuruldu.

Akgünler-Borajet işbirliği ile Bursa'dan Kıbrıs'a direk uçuş!

Bursa turizm potansiyeli çok yüksek olan illerden bir tanesi. Borajet yenilediği filosu ile ilk uçağının ismini Bursa koyarak, Yenişehir - Kıbrıs arası karşılıklı seferlerine 11 Temmuz'da başlıyor.

Kıbrıs'taki evlere DASK yapılır mı?

Zorunlu Deprem Sigortası, olası bir depremde konutları güvence altına almak için yapılıyor. Sigorta şirketleri tarafından yapılan DASK Türkiye sınırları dışındaki evlere yapılır mı? Kıbrıs'taki evlere DASK yapılır mı?

Bursa'dan Kıbrıs'a direkt uçuşlar başlıyor!

Akgünler Turizm ile Borajet firmalarının işbirliği ile Bursa Yenişehir Havaalanından Kıbrıs'a direkt uçuşlar başlıyor. Borajet yenilediği filosu ile ilk uçağının ismini Bursa koyarak, Yenişehir - Kıbrıs arası karşılıklı seferlerine 11 Temmuz'da başlıyor..

Property Brıgade adres Haberi

Property Brıgade adres

Property Brıgade Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muna Hamed Sale tarafından kuruldu.

Property Brıgade Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Yurtiçinde ve yurtdışında ticari, idari alanlarda yönetim danışmanlığı yapmak ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu, yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerinin danışmanlığını yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. -Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. -Ev ürünleri, mutfak eşyalan, cam ve camdan mamul ev eşyaları züccaciye ürünleri, ev dekorasyon ürünleri, kristal avize, aydınlatma malzemeleri alımını satımı, ithal ve ihracı, bu ürünlerin pazarlanması. -Her...