19 / 05 / 2024

Property Expo İstanbul Gayrimenkul adres 

Property Expo İstanbul Gayrimenkul adres 

Property Expo İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Süngü tarafından kuruldu.

Işık Property Expo Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Property Expo Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Edanur Işık tarafından kuruldu.

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sadıç tarafından kuruldu.

Safeway İstanbul Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Safeway İstanbul Property Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nourı Dorbı tarafından kuruldu.

Property Istanbul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Property Istanbul Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Syed Alı Haıder Zıa tarafından kuruldu.

Property Istanbul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Property Istanbul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şİşli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Syed Alı Haider Zia tarafından kuruldu.

Property Expo önderliğinde Türkiye'nin ilk gayrimenkul festivali yapıldı!

Emlak sektörünün kalbi Property Expo önderliğinde gerçekleştirilen Türkiye'nin gayrimenkul sektörüyle attı. 

Property Expo İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Property Expo İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Süngü tarafından kuruldu.

Property Expo Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Property Expo Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Süngü tarafından kuruldu.

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Property Expo Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Property Expo Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haşim Süngü tarafından kuruldu.

Türk yapı sektörü Afrika için buluşuyor!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 8-11 Nisan 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, yapı sektöründe birçok fırsat yaratacak...

Property Turkey İstanbul Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Turkey İstanbul Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayram tarafından kuruldu.

CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020'de!

Dünya mermer makine sanayinin ilk ve tek fuar organizasyonu CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Property Expo İstanbul Gayrimenkul adres  Haberi

Property Expo İstanbul Gayrimenkul adres 

Property Expo İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Süngü tarafından kuruldu.

Property Expo İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi konusu:
A. Gayrimenkul 1. Şirket her türlü gayrimenkulün alım, satım, kira ve pazarlamasını yapabilir. 2. Şirket bir gayrimenkul portföy sahibi ve yöneticisi olmanın yanında, sektörün proje geliştirme tarafında yer alacaktır. 3. Şirket, konsept yaratma ve bunları markaya dönüştürme kapasitesi İle özgün konseptleri hayata geçirecek, anahtar teslim projeler geliştirecek, pazarlama ve satış teslim sonrası hizmetleri de verecektir. 4. Şirket, değer ifade eden gayrimenkullerin, çevresel faktörlerini gelişebilir ve de değişebilir kıymetlerini piyasa hareketlerini, bölgesel ve kentsel trendleri yakından takip ederek oluşabilecek gelişmeleri önceden değerlendirip, kişi veya kuruluşların ticari kazançlarını ve tasarruflarını, gayrimenkul sektöründe İyi gelirler elde etmelerini sağlamak konusunda...