06 / 05 / 2024

ProPlan MIPIM

ProPlan MIPIM

MIPIM 2018 Fuarı’nda uluslararası yatırımcılarla bir araya gelen ProPlan İnşaat Proje Yönetimi, 9. kez yer aldığı fuardan yeni fırsatlar ile döndü.

ProPlan MIPIM'den yeni fırsatlarla döndü!

MIPIM 2018 Fuarı’nda uluslararası yatırımcılarla bir araya gelen ProPlan İnşaat Proje Yönetimi, 9. kez yer aldığı fuardan yeni fırsatlar ile döndü.

ProPlan, MIPIM 2018 Fuarı'nda Türkiye'yi temsil edecek!

ProPlan Proje Yönetimi, 13-16 Mart 2018 tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarında Türkiye'yi temsil edecek birkaç kurumdan biri olacak...

PROPLAN ve ASTAD Mutabakat Anlaşması imzaladı!

PROPLAN ve ASTAD arasında mühendislik danışmanlığı, inşaat yönetimi, tasarım ve proje yönetim alanlarında ortak ticaret fırsatlarını belirlemek amacıyla Mutabakat Anlaşması'na imza atıldı.

Vakıf GYO'nun İzmir karma proje ihalesini Proplan Proje kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Konak Mersinli Mahallesi'nde yer alan arsasına karma proje inşa edilecek. İhaleyi Proplan Proje Yönetim ve Danışmanlık kazandı.

Mipim’de Türk Belediyeleri projelerini tanıttı!

Fransa’nın Cannes şehrindeki gayrimenkul fuarı Mipim’de Türk belediyeleri adeta şov yaptı. Balıkesir Belediyesi’nden Beyoğlu’na, Ordu Belediyesi’nden Kocaeli’ye kadar onlarca şehir etkinlikte boy gösterdi.

ProPlan MIPIM’de iddialı projeleriyla yer aldı!

ProPlan Proje Yönetimi, bu yıl 27.’si düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’ de Türkiye’nin gücünü son 7 yılda olduğu gibi tekrar uluslararası platformda sergilemeye devam etti.

Hatay, Mipim Gayrimenkul Fuarı'na çıkarma yapacak!

Suriye’de yaşanan sorunlardan en çok etkilenen iller arasında yer alan Hatay, bu krizi atlatmak için Mipim Gayrimenkul Fuarı’na çıkarma yapacak. Savaş, “Bölgede bir kriz yaşandığı için yatırım maliyetlerindeki düşüş yüzde 50’yi bulabilir” dedi.

Akın akın Mipim’e gidiyoruz!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Mipim fuarı için Türkiye’den kamu ve özel yatırımcılar hazırlıklarını tamamlamak üzere. Yatırımcıların fuardaki öncelikli amacı İstanbul ve Türkiye markasını tanıtmak...

Makbule Yönel Maya: Türkiye Mipim 2015'te ön plana çıktı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Dünya gayrimenkul piyasasının en önemli buluşmalarından birisi olan Mipim 2015’e bu yıl da katıldı. Cannes'da düzenlenen Mipim 2015'te, TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin standı yakın ilgiyle ziyaretçilerle buluştu.

ProPlan Proje Yönetimi, 2015 Mıpım Fuarı'na katıldı!

ProPlan Proje Yönetimi, hizmet verdiği iddialı projeleri ile bu yıl da Cannes’ da düzenlenen uluslararası MIPIM 2015 fuarına katıldı.

İki Desing Group Mipim'de 2 ödül kazandı!

Türkiye'nin güçlü mimarlık şirketleri arasında yer alan İki Desing Group, projelendirdiği Spine Tower ile 2014 yılı MIPIM'de ' Türkiye'nin En İyi Projesi ' ödülünü kazandı.

GYODER, Mipim 2014’deki fırsatları yabancı yatırımcılarla paylaştı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından Mipim 2014 Gayrimenkul Fuarı’nda düzenlediği özel oturumda yabancı yatırımcılarla Türkiye’deki iş ve yatırım fırsatlarını paylaştı.

Tema İstanbul, MİPİM'de yabancı yatırımcının ilgi odağı oldu!

MIPIM'de görücüye çıkan Tema İstanbul, yabancı yatırımcının ilgi odağı oldu. Projenin genel müdürü Arslan " Yunanistan ve Polonya'dan yeni projeler için görüşme talepleri aldık " dedi...

ProPlan MIPIM Haberi

ProPlan MIPIM

Uluslararası projelerin iş hacmindeki payını her yıl daha da artıran, projelerin gelişimini, tasarımını, planlamasını, yapımını, işletmesini ve değerlendirmesini sıfır hata ile yöneterek teknik müşavirlik hizmeti sunan ProPlan Proje Yönetimi, 13-16 Mart 2018 tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2018’de dokuzuncu kez yerini aldı.

Marka bilinirliğini güçlendirdiği MIPIM’den her yıl dönüşler alan ProPlan İnşaat Proje Yönetimi, bu yılki organizasyonu da kazandığı yeni fırsatlar ile döndü. MIPIM 2018’te dört gün boyunca yabancı yatırımcılarla buluşan ProPlan İnşaat Proje Yönetimi, ana fuar binası P-1.K72 numaralı standında birçok firma temsilcisi ile bir araya geldi. 

Erkan Özber: Yeni beraberlikler yaratabilme konusunda verimli bir süreç geçirdik 

MIPIM’in, teknik müşavirlik hizmeti sunan ProPlan’ın uluslararası arenada tanınırlığının artırılmasında oldukça etkili ve verimli bir platform olduğunu...