18 / 05 / 2024

Protokol Ankara ne zaman teslim edilecek

Protokol Ankara ne zaman teslim edilecek

ENDER İnşaat tarafından Çukurambar'da hayata geçirilen Protokol Ankara'da ofis ve mağazalarda kiralamalar başladı. Şehrin yeni prestij simgesi olarak konumlanan Protokol Ankara'nın ofisleri, metrekaresi 25 TL'den başlıyor..

Merkez Ankara projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

Merkez Ankara projesini kim yapıyor? Merkez Ankara projesini kim yapıyor? Merkez Ankara'da kaç daire var? Merkez Ankara fiyatları ne kadar? Merkez Ankara ne zaman teslim edilecek? İşte Merkez Ankara projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Next Level Çayyolu Ankara ne zaman teslim?

Next Level Çayyolu projesi Ankara Çayyolu'nda hayata geçiriliyor. Peki Next Level Çayyolu Ankara ne zaman teslim edilecek?

Ankara'da yılın ilk yarısında 73 bin 119 konut satıldı!

2017 yılının ilk yarısında 654 bini aşkın konut satılırken büyükşehirler arasında Ankara öne çıktı. Yüzde 8.5 yükseliş yakalayan Ankara'da 73 bin 119 konut satıldı.

Meva Şehir Ankara ne zaman teslim?

Ünsal Park Yapı Endüstrisi imzası taşıyan Meva Şehir Evleri toplam 1.800 daireden oluşuyor. projesi Peki Meva Şehir Ankara ne zaman teslim?

İnci Yaka Ankara ne zaman teslim?

Toplam 276 konut ve 23 ticari üniteden meydana gelen İnci Yaka Ankara projesi 100 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje Ender İnşaat ve Kıbrıs İnşaat imzası taşıyor. Peki İnci Yaka Ankara ne zaman teslim?

İstanbullu konut alıcısı yeni konutu terci etti!

Ocak-ekim döneminde İstanbullu konut alıcısı tercihini yeni konutlardan yana kullandı. Aynı dönemde ikinci el konutta Ankara öne çıktı.

Kuzu Effect Ankara ne zaman teslim?

Toplam inşaat alanı 186 bin 393 metrekare olarak belirlenen proje 203 adet konut, 44 adet ofis ve açık çarşıdan oluşuyor. Peki Kuzu Effect Ankara ne zaman teslim?

Ozan City Ankara ne zaman teslim?

12 ve 13 katlı 4 blok şeklinde yükselen proje Ankara İl'i Bağlıca'da hayata geçiriliyor. Projede tapular hemen teslim ediliyor. Peki Ozan City Ankara ne zaman teslim?

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi taksitleri ne kadar?

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Açık satışa sunulan projede başvurular 15 Ekim'de başlayacak. Peki TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi taksitleri ne kadar?

Kumru Ankara teslimleri ne zaman?

Ankara İl'i Çankaya İlçe'sinde hayata geçirilecek olan proje 33 kat tek blok şeklinde yükselecek. Proje 150 milyon dolar yatırım ile inşa edilecek. Peki Kumru Ankara teslimleri ne zaman?

Ankara'nın refah artışı inşaat sektörüne de yansıyor!

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, TÜİK'in yaptığı araştırmada ferdi gelir düzeyi açısından Türkiye'nin en zengin ili çıkan Ankara'nın son yıllarda yakaladığı kalkınma ivmesinin inşaat sektörüne de yansıdığını bildirdi.

Marina Ankara Evleri ne zaman teslim?

Toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerine yayılan proje 2 bin adet daireden oluşuyor. Proje Ankara Çankaya - Oran'da yükseliyor. Peki Marina Ankara Evleri ne zaman teslim?

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi'nde daireler minimum 94,91 metrekare büyüklükte tasarlandı. Projede 630,71 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvuruları ne zaman başlayacak?

Protokol Ankara ne zaman teslim edilecek Haberi

Protokol Ankara ne zaman teslim edilecek

ENDER İnşaat tarafından Çukurambar'da hayata geçirilen Protokol Ankara'da ofis ve mağazalarda kiralamalar başladı. Şehrin yeni prestij simgesi olarak konumlanan Protokol Ankara'nın ofisleri, metrekaresi 25 TL'den başlayan fiyatlarla kiracı buluyor. Ankara'nın en yeni ofis projesi Protokol Ankara, dev şirketlerin ofislerini taşıdığı bir iş merkezi olarak konumlanıyor. 


Metrekaresi 25 TL'den başlayan fiyatlarla kiracı bulan ofisler, şehrin prestij ikonu haline gelen Protokol Ankara'nın tüm ayrıcalıklarına da sahip oluyor. 132 bağımsız bölümden oluşan projede; çok amaçlı salonlar, yüksek araç kapasiteli kapalı otopark, yüzde 100 enerji ihtiyacım karşılayan jeneratörler ve blok içi ulaşımı aksatmamak için tasarlanan yüksek hızlı, aynı anda 100 kişi kapasiteli 5 adet asansör ile konfor sağlanıyor. 


Star...