07 / 05 / 2024

protokol camii itiraz dilekçeleri

protokol camii itiraz dilekçeleri

Atakum'da Tarım Anadolu Meslek Lisesi yerleşkesi içerisine yapılması planlanan Protokol Camii'ne karşı vatandaşlar ve Mimarlar Odası'nın yaptığı itiraz dilekçeleri, meclis üyeleri tarafından kabul edilmedi...

Bursa Kayapa Islah Organize Sanayi Camii açıldı!

Kayapa Islah Organize Sanayi Camii; Bursa protokolünün yanı sıra bölge sanayicileri, ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle hizmete açıldı.

İzmir Hacı Kaçanlar Camii açıldı!

Selçuklu İşadamı Hüseyin Kaçan tarafından yaptırılan Hacı Kaçanlar Camii törenle açıldı. İzmir Valisi Erol Ayyıldız başta olmak üzere çok sayıda protokol üyelerinin katıldığı açılışta, 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden demokrasi şehitleri için de dua edildi.

Eyüp Yeşilpınar Camii'nin yerine külliye yapılacak!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Yeşilpınar Camii'nin yıkılarak yerine külliye inşa edilmesi projesinin protokolünü imzaladı. Yeşilpınar Merkez Camii, geçtiğimiz yıl beton kalitesi ölçümü yapıldıktan sonra risk taşıdığı için ibadete kapatılmıştı.

İskenderun Sahil Cami için mahkemeye yapılan itiraz reddedildi!

İskenderun sahil alanına yapılması planlanan sahil cami için mahkemeye yapılan itiraz reddedildi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahil camii inşaat alanı ile ilgili açıklama yaptı...

Kars'ta TOKİ tarafından yapılan Arap Baba Camii açıldı!

TOKİ ve Kars Belediyesi tarafından imzalanan protokol çerçevesinde "Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında Kars Bayrampaşa ve Atatürk mahalleleri ortasında inşa edilen Arap Baba Camii açıldı.

Bursa Molla Arap Camii restore edilecek!

Tire'de tarihi yapılara yönelik seferberlik yeni bir boyut kazandı. Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Osmanlı döneminin en önemli yapıları arasında gösterilen Molla Arap Camii'ni restore etmek için ön protokol imzalandığını söyledi.

Ankara Pursaklar Saray Merkez Camii'nin temeli atıldı!

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Pursaklar Saray Mahallesi’ndeki Merkez Camii’nin temel atma törenine katıldı. Konuşmaların ardından Başkan Çetin ve beraberindeki protokol üyeleri temel atmak için butona bastı.

Kütahya Nedime-Sadık Düver Camii açıldı!

Kütahya Porselen A.Ş. Genel Müdürü Rüştü Düver tarafından yaptırılan Nedime-Sadık Düver Camii’nin açılışı, Vali Şerif Yılmaz ve protokol mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Esenyurt Molla Mahmut Camii'nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından Pınar Mahallesi Sivas Kongre Caddesinde Molla Mahmut Camii temeline ilk harç döküldü. Kur’an-ı Kerim tilaveti okunmasıyla başlayan tören programı protokol konuşmaları ile devam etti

Samsun Tarım Meslek Lisesi arazisine ne inşa edilecek?

Samsun Atakum'da Tarım Meslek Lisesi arazisi üzerine yapımı planlanan Protokol Camii hakkında İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı vermişti. Protokol Camii için planlanan söz konusu okul arazisinin imar planı yeniden görüşüldü.

Manisa Ulu Camii restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin tarihe saygı projesi kapsamında, ‘Ulu Camii ve Medresesi’nin’ restorasyonunun, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmasıyla ilgili protokolün imzalandığını söyledi...

Protokol Camii'ne karşı itiraz dilekçeleri kabul edilmedi!

Atakum'da Tarım Anadolu Meslek Lisesi yerleşkesi içerisine yapılması planlanan Protokol Camii'ne karşı vatandaşlar ve Mimarlar Odası'nın yaptığı itiraz dilekçeleri, meclis üyeleri tarafından kabul edilmedi...

Anadolu Yakası'na yapılacak protokol camisi detayları netleşti!

Anadolu yakasında yapılacak olan protokol camisinin projesinin detayları netleşti. Yıktırılan Marmara İlahiyat Camii’nin yerine yapılacak olan caminin projesini ünlü mimar Hilmi Şenalp çizdi. 4 bin kişi kapasiteli cami modern çizgileriyle dikkat çekiyor

protokol camii itiraz dilekçeleri Haberi

protokol camii itiraz dilekçeleri
Atakum ilçesindeki Tarım Anadolu Meslek Lisesi yerleşkesi içerisine, toplam 30 bin metrekare alan üzerine yapılması planlanan 15 bin kişilik 'Protokol Camii'nin yapılmasına bazı vatandaşlar ve Mimarlar Odası Samsun Büyükşehir Belediyesine itiraz dilekçe si göndermişti. Mecliste görüşülen dilekçeyle ilgili 7 meclis üyesi itiraz dilekçesini kabul ederken, 9 meclis üyesi de itiraz dilekçesini ret etti.
Camiye karşı olmadık larını belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Şuanda Atakum ilçesinde 900 binin üstünde imar planı var.

Ben protokol cami için eski havaalanı önerdim.
Ama bunlarla ilgili yeterli mesafe alamadık. Bizler gelip geçiciyiz. Bu camiyi direten her kimse bakan, başkan, vekil kimse bun larda gelip geçecek. Burası ileriye çocuklarımıza kala cak nesillerdir. Burayı sıkıntıya sokmayalım.

Bugün belki göremiyoruz ama burasını ilerde çok büyük bir sıkıntıya sokacağız. Gelin bu...