06 / 05 / 2024

Pruva Neta İnşaat Ve Gayrimenkul nerede

Pruva Neta İnşaat Ve Gayrimenkul nerede

Pruva Neta İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Bulut tarafından kuruldu. 

Md Neta İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Neta İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğan, Suna ÇEtin ve Şevki Hayta ortaklığında kuruldu.

Pruva Dora İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pruva Dora İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Erman Yıldız tarafından kuruldu.

Pruva Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pruva Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te ÖZcan Savran tarafından kuruldu.

Neta Madencilik Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Madencilik Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tavukçuoğlu, Nezih Yılmaz ve Ramazan Taşkın tarafından kuruldu.

Netaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Netaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berkay Yılmaz ve Kubilay Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Deco Neta Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deco Neta Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Baki Türkoğlu tarafından kuruldu.

Neta Tek İnşaat Makine Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Tek İnşaat Makine Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Duran Sancak tarafından kuruldu.

Pruva Group İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pruva Group İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Volkan Sadıkoğlu ve Muharrem Uygar Cesur ortaklığında kuruldu.

MD Neta Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MD Neta Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğan tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Pruva Neta İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Pruva Neta İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Bulut tarafından kuruldu. 

İzmir Norda Homes fiyat listesi!

Norda Homes projesi Ejder – Netaş İnşaat tarafından İzmir Ulukent'te hayata geçiriliyor. Norda Homes fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 

Pruva 34’ün örnek daireleri hazır!

İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de hayata geçirilen Pruva 34’ün örnek daireleri hazır. Projede teslimlerin 2018'de yapılması planlanıyor. 

Pruva Neta İnşaat Ve Gayrimenkul nerede Haberi

Pruva Neta İnşaat Ve Gayrimenkul nerede

Pruva Neta İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Bulut tarafından kuruldu. 

Pruva Neta İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi konusu:
1- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar,köprüler,bentler,barajlar,lojmanlar,idare binaları gibi yapılar,resmi kurum ve hizmet binaları,beton, asfalt, kara yolu,liman binaları,iş hanları,ticari yapılar,atölyeler,imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar iş yeri, otel,motel, villa, pansiyon, hastane,cami, dispanser,sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı,eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet ve iskele,turistik konaklama, uçuş pistleri, sportif ve...