29 / 04 / 2024

Pruva Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Pruva Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Pruva Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nefi Ülken, Burç Yergün tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Mayıs'ta kuruldu.

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Giydirme cephe nedir?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte inşaat sektöründe de yenilikçi uygulamalar yapılıyor. Bu uygulamalardan biri de giydirme cephe olarak karşımıza çıkıyor. Bu uygulama, yapıların korunaklı ve güvenli olmasını sağlamak amacıyla yapılır. Peki giydirme cephesi nedir ve neden tercih edilir? 

Eker Cephe Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eker Cephe Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Eker tarafından kuruldu.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları yapılıyor!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yaptığı deprem konutlarında kaba inşaatı biten 10 blokta mantolama çalışmaları yapılıyor.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Ma Cephe Ve Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Ma Cephe Ve Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi Kağıthane'de Mustafa Alkan tarafından kuruldu.

Beta Cephe Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beta Cephe Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Gtuğay tarafından kuruldu.

İdeal Cephe Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Cephe Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Sevil Kaydı tarafından kuruldu.

Mts Cephe Sistemleri Metal Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mts Cephe Sistemleri Metal Yapı Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Sacihan ve Esila Sacihan  tarafından kuruldu.

Ev alırken yapı ve malzeme kalitesine dikkat edilmeli!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, vatandaşların ev alırken, dış cephe estetiği, mekan büyüklüğü gibi unsurların yanı sıra binanın yapı ve malzeme kalitesini de sorgulaması gerektiğine dikkat çekti.

Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Ay Simay Yapı Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Simay Yapı Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayfer Sarıkaya tarafından kuruldu.

Ondu Yapı Dış Cephe Dekoratif Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ondu Yapı Dış Cephe Dekoratif Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Öndü ve Halil Bulut ortaklığında kuruldu.

Pruva Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Pruva Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Pruva Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nefi Ülken, Burç Yergün tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu. 


Pruva Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak Her türlü ağaç demir çelik alüminyum ve plastik doğrama işlerini yapmak, yaptırmak, yapılmış olanları almak ve satmak, gerekli yerlere montajını yapmak, bu iş için gerekli teçhizat ve makinelerin imalatı ithalatı ve pazarlamasını yapmak Her türlü inşaat ve nalburiye malzemelerinin alımı satımı imalatı ithalat ve ihracatını yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü üst yapı altyapı baraj köprü park bahçe düzenlemesi malzemeli ve...