04 / 05 / 2024

Prysmian Group fiyatları

Prysmian Group fiyatları

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu olan Prysmian Group Türkiye, kablolara uygulanan “yanma testleri” kapsamında bir ilke daha imza attı.

Uçar Group Panorama Esenyurt fiyatları!

İstanbul Esenyurt'ta konumlandırılan Panorama Esenyurt projesi 2018 yılı sonunda teslim edilmeye hazırlanıyor. Uçar Group Panorama Esenyurt fiyatları 254 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Avrasya Tüneli’nin kabloları Prysmian Group'tan!

Geniş ürün gamıyla her türlü projeye ihtiyaca uygun özel ürünler veren Prysmian Group Türkiye, son olarak İstanbul’un 3. Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Çanakkale Boğazı Denizaltı Kablo Bağlantı Projesi’nde de görev aldı.

Prysmian Group kıtaları birbirine bağlıyor!

Prysmian Group Türkiye, “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” misyonundan hareketle, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’na verdiği kablolar ve kullandığı en son teknoloji ile şimdi de kıtaları birbirine bağlıyor.

Cathay Group Sone İstanbul satış fiyatları!

Cathay Group Sone İstanbul satış fiyatları 310 bin liradan başlayarak değişiyor. Küçükçekmece Sone İstanbul projesinde 1.067 adet daire, otel ve ticari birim alanları olacak...

Prysmian Group Türk kablo sektöründeki algıyı değiştiriyor!

Prysmian Group Türkiye, daha güvenli ve verimli bir dünyada yaşanması gerektiğine olan inancı ile Türk kablo sektöründeki algıyı güçlendirmek amacıyla “Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir…” girişiminin 4. aşamasını sektörle buluşturuyor.

Prysmian Group ürünlerini Intersolar Europe'da sergiledi!

Prysmian Group, bu yıl Intersolar Europe fuarında, tüm güneş enerjisi üretim, iletim ve dağıtım kablo sistemleri ve çözümleri yelpazesi ile güneş enerjisi sektörü ve uygulama hizmetleri için yeni nesil kablolarını sergileme imkanı buldu.

Yalçınlar Group Batı Mahal fiyatları!

Ulaşım bilgileri kapsamında Mahmutbey gişelere 10 dakikalık mesafede bulunan proje 400 dönüm üzerinde inşa ediliyor. Yalçınlar Group Batı Mahal fiyatları 890 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Selimoğlu Group Kartal Eagle Residence fiyatları!

Ödeme planı kapsamında uygun oranlarda banka kredisi kullanılan projede daire tipleri 1+0'dan 3+1' ekadar farklı şekilde tasarlandı. Selimoğlu Group Kartal Eagle Residence fiyatları 1+0 258 bin 824 TL'den başlıyor.

Yiğit Group Fortis İstanbul daire fiyatları!

Yiğit Group Fortis İstanbul daire fiyatları metrekare bazında 4 bin 100 TL'den başlıyor. Toplam 192 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje 14 bin 523 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Prysmian Group Türkiye’nin CEO’luğuna Erkan Aydoğdu atandı!

Dünyanın lider kablo üreticisi Prysmian Group’un Türkiye operasyonu olan Prysmian Group Türkiye’nin CEO’luğuna atanan Erkan Aydoğdu göreve başladı.

Prysmian Group yanma testlerinde akredite edildi!

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu olan Prysmian Group Türkiye, kablolara uygulanan “yanma testleri” kapsamında bir ilke daha imza attı.

Prysmian Dört Büyüklerin kablo tedarikçisi oldu!

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Prysmian Group Türkiye, Türk futbolunun lokomotif takımlarının evlerine enerji sağlamayı sürdürüyor. Prysmian Dört Büyüklerin kablo tedarikçisi oldu.

Halil Kongur Prysmian Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Halil Kongur Prysmian Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Dünyanın lider kablo üreticisi Prysmian Group’un Türkiye operasyonu olan Prysmian Group Türkiye’nin Yönetim Kurulu’nda yeni atamalar da gerçekleştirildi.

Prysmian Group fiyatları Haberi

Prysmian Group fiyatları

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu olan Prysmian Group Türkiye, kablolara uygulanan “yanma testleri” kapsamında bir ilke daha imza attı. Prysmian Group Türkiye bünyesindeki Malzeme Teknolojileri Deney Laboratuvarı, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından, TS EN ISO/IEC 17025  “Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği için Genel Şartlar Standardı” akreditasyon sertifikasıyla tescillendi. TÜRKAK tarafından verilen sertifika, Prysmian Group Türkiye laboratuvarında ‘yanma testleri’ konusunda gerçekleştirilecek olan deney sonuçlarının uluslararası geçerliliğe sahip olduğunun simgesi niteliğini taşıyor.


Teknolojideki gelişmeleri yakından izleyerek geliştirdiği yenilikçi ürünleri ve yatırımlarıyla, 50 yıldır Türkiye'nin endüstrileşme sürecine önemli katkılar yapan Prysmian Group Türkiye, 2012 yılında Türk kablo sektörüne kazandırdığı “Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir...” girişimi ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Bu girişimin devamı olarak Prysmian Group Türkiye,...