03 / 05 / 2024

Prysmian Group ürün fiyatları

Prysmian Group ürün fiyatları

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu olan Prysmian Group Türkiye, kablolara uygulanan “yanma testleri” kapsamında bir ilke daha imza attı.

Çinli emlak şirketi Kaisa, bir ürünün ödemesini yapamadı!

Çinli emlak geliştirme şirketi Kaisa Group Holdings Ltd., kendi garantisi altında bulunan bir varlık yönetim ürününün ödemesini kaçırdığını duyurdu. 

Gayrimenkul sektörünün kendi bankası olmalı! 

Cathay Group YKB Yardımcısı Mehmet Yılmaz, gayrimenkul sektörünün kendi bankasının olması gerektiğini ve Konut Bank ile kredi faizlerinin düşeceğini söyledi..

Avrasya Tüneli’nin kabloları Prysmian Group'tan!

Geniş ürün gamıyla her türlü projeye ihtiyaca uygun özel ürünler veren Prysmian Group Türkiye, son olarak İstanbul’un 3. Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Çanakkale Boğazı Denizaltı Kablo Bağlantı Projesi’nde de görev aldı.

Türkiye’nin ilk tam Wi-Fi donanımlı ürün ailesi Wizard satışa sunuldu!

2007 yılında Eskişehir’de Doruk Ev Gereçleri’ni satın alarak Türkiye pazarına giriş yapan 70 yıllık İtalyan beyaz eşya grubu Candy Hoover Group, Türkiye’nin ilk tam Wi-Fi donanımlı ürün ailesi Wizard’ı da piyasaya sürdü.

Prysmian Group Türk kablo sektöründeki algıyı değiştiriyor!

Prysmian Group Türkiye, daha güvenli ve verimli bir dünyada yaşanması gerektiğine olan inancı ile Türk kablo sektöründeki algıyı güçlendirmek amacıyla “Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir…” girişiminin 4. aşamasını sektörle buluşturuyor.

Prysmian Group ürünlerini Intersolar Europe'da sergiledi!

Prysmian Group, bu yıl Intersolar Europe fuarında, tüm güneş enerjisi üretim, iletim ve dağıtım kablo sistemleri ve çözümleri yelpazesi ile güneş enerjisi sektörü ve uygulama hizmetleri için yeni nesil kablolarını sergileme imkanı buldu.

Sarp Group basın iletişim ajansı olarak Banu Ergin PR’la anlaştı!

1990 yılından bu yana konut ve ofis projeleri hayata geçiren Sarp Group, basın iletişim faaliyetleri için Banu Ergin PR’la anlaştı. Sarp Group imzalı projelerin iletişimi Banu Ergin PR tarafından yürütülecek.

Prysmian Group Türkiye’nin CEO’luğuna Erkan Aydoğdu atandı!

Dünyanın lider kablo üreticisi Prysmian Group’un Türkiye operasyonu olan Prysmian Group Türkiye’nin CEO’luğuna atanan Erkan Aydoğdu göreve başladı.

Prysmian Group yanma testlerinde akredite edildi!

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu olan Prysmian Group Türkiye, kablolara uygulanan “yanma testleri” kapsamında bir ilke daha imza attı.

Prysmian Group'tan Avrasya Tüneli projesine özel kablo!

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Prysmian Group, Asya ve Avrupa'yı ilk kez deniz tabanı altından geçen karayolu tüneliyle birleştirecek olan Avrasya Tüneli Projesi'ne özel kablo üretti.

Prysmian Group 50. Yılını kutladı!

Prysmian Group 50. Yılını kutladı. Mudanya’daki fabrikasında gerçekleşen etkinliğe Prysmian Group Türkiye CEO’su Hans Hoegstedt ve Prysmian Group Türkiye Fabrika Direktörü Halil Kongur ev sahipliği yaptı.

Prysmian Group 5 Haziran'da yangın tatbikatı düzenleyecek!

Prysmian Group, ev, iş yeri, AVM gibi kapalı mekanlarda kalitesiz kablodan kaynaklanan yangınlara 5 Haziranda Ankara'da mini tatbikat da düzenleyeceği toplantı ile dikkati çekecek...

Mehmet Yalçıntepe sektörün 2014 vizyonunu ve gelecek beklentilerini anlattı!

Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, sektörün 2014 vizyonunu ve gelecek beklentilerini anlattı. Yalçıntepe, "2013 yılındaki önemli gelişmelerin ardından 2014 yılı da inşaat sektörü açısından önemli ve belirleyici olacak" diye konuştu

Prysmian Group ürün fiyatları Haberi

Prysmian Group ürün fiyatları

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu olan Prysmian Group Türkiye, kablolara uygulanan “yanma testleri” kapsamında bir ilke daha imza attı. Prysmian Group Türkiye bünyesindeki Malzeme Teknolojileri Deney Laboratuvarı, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından, TS EN ISO/IEC 17025  “Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği için Genel Şartlar Standardı” akreditasyon sertifikasıyla tescillendi. TÜRKAK tarafından verilen sertifika, Prysmian Group Türkiye laboratuvarında ‘yanma testleri’ konusunda gerçekleştirilecek olan deney sonuçlarının uluslararası geçerliliğe sahip olduğunun simgesi niteliğini taşıyor.


Teknolojideki gelişmeleri yakından izleyerek geliştirdiği yenilikçi ürünleri ve yatırımlarıyla, 50 yıldır Türkiye'nin endüstrileşme sürecine önemli katkılar yapan Prysmian Group Türkiye, 2012 yılında Türk kablo sektörüne kazandırdığı “Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir...” girişimi ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Bu girişimin devamı olarak Prysmian Group Türkiye,...