14 / 05 / 2024

PS Mimarlık Buket Turgut

PS Mimarlık Buket Turgut

Mimar Buket Turgut, Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden 2010 yılında onur derecesiyle mezun oldu. Buket Turgut, PS Mimarlık'ta çalışıyor. Peki Buket Turgut kimdir? İşte Buket Turgut'un biyografisi...

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Töre tarafından kuruldu.

Studıo Ps Mimarlık İnşaat Ve Proje Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Ps Mimarlık İnşaat Ve Proje Yönetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Selda Canpolat Çam tarafından kuruldu.

Bazman Mimarlık Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bazman Mimarlık Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Buket Hoşcan Bazman tarafından kuruldu.

Tab Desıgn İç Mimarlık Yapı Proje Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tab Desıgn İç Mimarlık Yapı Proje Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Buket Gedik tarafından kuruldu.

Triarch Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Triarch Mimarlık Limited Şirketi; Buket Kaya Ataseven ve İlknur Çağlar ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Haziran' da Şişli Teşvikiye Mahallesi Ahmet Fetgari Sokak'ta kuruldu.

Buket Turgut kimdir?

Mimar Buket Turgut, Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden 2010 yılında onur derecesiyle mezun oldu. Buket Turgut, PS Mimarlık'ta çalışıyor. Peki Buket Turgut kimdir? İşte Buket Turgut'un biyografisi...

VitrA Çağdaş Mimarlık'ta tatil ve yapı kavramları tartışılacak!

VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi kapsamında düzenlenecek panelde, Buket Uzuner, Gökhan Avcıoğlu ve Vural Öger turizm, tatil ve yapı kavramlarını tartışacak.

Gigo Tasarım Mimarlık şirketi kuruldu!

Gigo Tasarım Mimarlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kurdu

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden mimarlık yarışması!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin desteğiyle üçüncü mimarlık yarışmasını düzenliyor

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

PS Mimarlık Buket Turgut Haberi

PS Mimarlık Buket Turgut

Buket Turgut kimdir? 


Mimar Buket Turgut, 1986’da Samsun’da doğdu. Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nü 2010 yılında onur derecesiyle bitirdi. Bu tarihten beri PS Mimarlık çatısı altında çalışmalarını sürdürmektedir.



Buket Turgut'un çalıştığı PS Mimarlık'ın özellikleri!


PS MİMARLIK olarak 1994 yılında Pınar - Semih Erol ortaklığı ile Samsun da kurulan şirket ,farklı ölçek ve kategorilerde , mimari ve iç mimari tasarım,danışmanlık ve uygulama alanında hizmet vermektedir.


Mimarlığı bir bütün olarak ele alıp güncel trendlerden, geçici estetik kaygılardan arındırılmış, çağın ruhunu yansıtan projeleri hedefleyip ekip ruhu ile çalışmalarına devam etmektedir.



Buket Turgut’un çalıştığı PS Mimarlık'ın projeleri!  


ÖMER PELENK EVLERİ                             RESIDENTAL 1995

ULUTAŞ APT            ...