20 / 05 / 2024

PTT Bina İhale

PTT Bina İhale

PTT, Antalya'daki kreş ve lojman binasını 1 milyon 10 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 01 Haziran 2012 Cuma günü saat 10:30'da gerçekleştirilecek

10 senede 2 milyondan fazla bina yenilendi ve depreme dayanıklı hale getirildi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 10 sene içinde 2 milyondan fazla bina yenilendiğine ve depreme dayanıklı hale getirildiğine dikkat çekti. Bakan Özhaseki, kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve İstanbul'a da değindi. 

1400 büyük bina, neredeyse sıfır enerjili binalar konseptine geçti!

1400 bina, "Neredeyse Sıfır Enerjili Binalar" (nSEB) konseptine geçiş yaparak, 1 Ocak'tan itibaren 5 bin metrekareden büyük binalarda yenilenebilir enerji kullanımını zorunlu hale getiren düzenlemeye uydu. Bu düzenleme, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirildi.

Bakanlıktan flaş hamle! Faturayı kapan PTT'ye koşuyor! 

Yükselen enflasyon maliyetlerinin de aynı oranda yükselmesine neden olurken faturalar da can yakar hale geldi. Tam da bu noktada devlet yetkilileri, Evine 135 TL'den fazla elektrik faturası gelenlere PTT aracılığı ile destek vereceğini duyurdu.

O ilimizde Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.’ye ait bina ve arsalar kiraya veriliyor! Bu fırsat kaçmaz!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.’ye ait bina ve arsalar kiraya verilecek. İhale ve Teklif Açma Tarihi 14.03.2023 saat 14.00 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Bina güçlendirme kredisi kullanacaklar dikkat! 

İçerisinde yaşadıkları binaları deprem riskine karşı dayanıklı hale getirmek isteyen vatandaşlar Bina Güçlendirme Kredisi’nden faydalanabiliyor. Bina güçlendirme kredisi kullanacakların imdadına yetişen 'Olayın Kolayı' asistanlık hizmeti de sunuyor...

İstanbul’daki yatırımcılar dikkat! 32 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kiraya veriliyor!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğünden İhale İlanına çıktı. Buna göre Tuzla’da 32 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kiraya verilecek. Detaylar haberimizde…

Türk Kızılay kat karşılığı bina yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina yaptıracak. İhale 12 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

PTT Ankara Çankaya'da 4 milyon TL'ye bina kiraladı!

PTT, Ankara'da 4 milyon Türk Lirası bedelle bina kiraladı. Binanın bodrumu ile 2 katı başka bir kuruma senelik 900 bin Türk Lirası bedelle kiraya verildi. 

Bursa Osmangazi'deki tehlikeli bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Kuruçeşme Mahallesi'nde dün gece yarısı aniden çöken ve ayakta kalan bölümleri vatandaşlar için tehlikeli hale gelen iki katlı ahşap bina yıkıldı.

Sitedeki değişikliklere bina yönetimi müdahale edilebilir mi?

Kat malikleri kurulunun verdiği yetki ile site veya bina yönetimi tarafından müdahalenin men'i ve ecrimisil davaları açılabiliyor, yapılmış olan yapılar varsa, değişiklikler varsa eski hale getirilmesi talep edilebiliyor.

Dalyan Eski PTT Binası 5 yıllığına kiraya veriliyor!

Aydın PTT Başmüdürlüğü, Dalyan Eski PTT Binası'nı 5 yıllığına kiraya veriyor. İhale 13 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Lüleburgaz'da tarihi PTT binası kaderine terk edildi!

Lüleburgaz'da yıllar boyunca PTT binası olarak kullanılan tarihi bina kaderine terk edildi. Mahalle sakinleri, tarihi PTT binasının restore edilmesini istiyor.

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması için son başvuru 28 Şubat!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması’nın altıncısı için son başvurular 28 Şubat’ta sona eriyor...

PTT Bina İhale Haberi

PTT Bina İhale

Antalya PTT Başmüdürlüğü, Antalya Merkez Deniz (Kışla) mahallesinde bulunan bodrumlu 3 katlı 6 daireli ev halindeki PTT Kreş ve Lojman binasını satışa çıkardı.


İhale,  01 Haziran 2012 Cuma günü saat 10.30,da Antalya PTT Başmüdürlüğü Güllük Cad. No:5- 7. Kat Toplantı Salonu'nda yapılacak.


İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


İlan için