20 / 05 / 2024

PTT Bina Lojman

PTT Bina Lojman

PTT, Antalya'daki kreş ve lojman binasını 1 milyon 10 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 01 Haziran 2012 Cuma günü saat 10:30'da gerçekleştirilecek

PTT Ankara Çankaya'da 4 milyon TL'ye bina kiraladı!

PTT, Ankara'da 4 milyon Türk Lirası bedelle bina kiraladı. Binanın bodrumu ile 2 katı başka bir kuruma senelik 900 bin Türk Lirası bedelle kiraya verildi. 

Lüleburgaz'da tarihi PTT binası kaderine terk edildi!

Lüleburgaz'da yıllar boyunca PTT binası olarak kullanılan tarihi bina kaderine terk edildi. Mahalle sakinleri, tarihi PTT binasının restore edilmesini istiyor.

Avcılar'da müftülüğe ait lojman mühürlendi!

İstanbul’da 26 Eylül'de yaşanan 5.8 büyüklüğündeki deprem sonrası Avcılar'da yapılan kontroller sonucu riskli bulunan müftülüğe ait 8 daireli lojman ile 45 yıllık 3 daireli bina mühürlendi...

Manisa PTT Başmüdürlüğü'nün bina kiralama işlemleri TBMM'de!

Manisa PTT Başmüdürlüğü tarafından yapılan bina kiralama işlemleri meclis gündeminde konu oldu. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Yozgat lojman ihalesi yarın!

Yozgat İli Yukarı Nohutlu Mahallesi 1 Adet Lojman, 1 Adet Misafirhane, 1 Adet Laboratuar, 1 Adet Teshin Merkezi, 1 Adet İdari Bina, 2 Adet Ambar, 1 Adet Atölye ve Benzinlik İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Yozgat Yukarı Nohutlu'ya lojman ve misafirhane!

Yozgat İli Yukarı Nohutlu Mahallesi 1 Adet Lojman, 1 Adet Misafirhane, 1 Adet Laboratuar, 1 Adet Teshin Merkezi, 1 Adet İdari Bina, 2 Adet Ambar, 1 Adet Atölye ve Benzinlik İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Haziran'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Yozgat'a misafirhane ve lojman!

Yozgat İli Yukarı Nohutlu Mahallesi 1 Adet Lojman, 1 Adet Misafirhane, 1 Adet Laboratuar, 1 Adet Teshin Merkezi, 1 Adet İdari Bina, 2 Adet Ambar, 1 Adet Atölye ve Benzinlik İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Bursa'daki ilginç bina görenleri şaşırtıyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesi Bahçekaya Mahallesi'nde yer bulunamadığı için yüksek kolonlar sayesinde yolun üstünde bulunan ve cami lojmanı olarak kullanılan bina görüntüsüyle dikkatleri çekiyor

Trabzon'da öğretmen okulu ve lojmanı yıkıldı!

1940 yıllarında Trabzon Beşikdüzü Köy Enstitüsü olarak kullanılan ve sonrasında öğretmen okulu ve lojmanına dönüştürülen, daha sonrasında ise aatıl hale gelen 8 bina, öğrenci yurdu yapımı için yıkıldı.

Aydın PTT Başmüdürlüğü Denizli'de 6 lojman satıyor!

Aydın PTT Başmüdürlü, Denizli ili Merkez ilçesi, Şirinköy- Karataş Mevkii, Bahçelievler Mahallesinde bulunan 6 adet lojmanın satışını kapalı zarf artırma usulü ile 402 bin TL'ye ihale edecek.

Bilecik’te PTT binası yeniden inşa edilecek!

İstiklal mahallesi, Kuvayi Milliye sokaktaki Telekom Müdürlüğü yanında yer alan, altı kargo binası, üst katları lojman olarak kullanılan 7 katlı bina yıkılıp yerine yeni modern, bina yapılacağı belirtildi.

PTT'in ek bina inşaatında çalışan işçiler eylem yaptı!

PTT’nin Sirkeci’deki ek binasında tadilat yaptıklarını söyleyen inşaat işçileri, taşeron firmadan ücretlerini alamadıkları gerekçesiyle eylem yaptı. İşçiler kendilerini postanenin kapısına zincirleyerek, haklarının ödenmesini istedi...

Afyonkarahisar Dinar Tatarlı'da 145 bin TL'ye satılık bina ve arsa!

Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğünün mülkiyetinde Afyonkarahisar Dinar ilçesi, Tatarlı köyünde yer alan 300 metrekarelik arsa ve üzerindeki avlulu kargir bina 145 bin TL bedelle ihaleye çıkarıldı...

PTT Bina Lojman Haberi

PTT Bina Lojman

Antalya PTT Başmüdürlüğü, Antalya Merkez Deniz (Kışla) mahallesinde bulunan bodrumlu 3 katlı 6 daireli ev halindeki PTT Kreş ve Lojman binasını satışa çıkardı.


İhale,  01 Haziran 2012 Cuma günü saat 10.30,da Antalya PTT Başmüdürlüğü Güllük Cad. No:5- 7. Kat Toplantı Salonu'nda yapılacak.


İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


İlan için