09 / 05 / 2024

ptt emekli kredi başvurusu

ptt emekli kredi başvurusu

PTT'den borcu olan emeklilere acil nakit müjdesi geldi. Maaş ödemelerini PTT üzerinden alan ve tüm emeklilerin yararlanabileceği kampanya kapsamında emeklilere uygun faiz oranlı kredi tanımlanacak. İşte detaylar...

Yapı Kredi emekli promosyonunda son dakika! Yapı Kredi Mayıs promosyonuyla başvuranın hesabına tam 18 bin TL yatırılıyor

SSK ve Bağkur emeklilerinin gündeminden düşmeyen promosyon ödemeleri için bir müjde de Yapı Kredi'den geldi. Yapı Kredi yeni emekli paketiyle hesaplara 18 bin TL yatırılacağını duyurdu.

Yapı Kredi açıkladı! Yapı Kredi'den emeklilere mayıs ayına özel promosyon fırsatı...

Yapı Kredi mayıs ayına özel emekli promosyonları için yeni kampanyalarını duyurdu. Buna göre, Yapı Kredi emekli promosyonları ne kadar oldu? Yapı Kredi emekli promosyon yenileme nasıl yapılır?

Yapı Kredi Mayıs 2024 emekli promosyonunda son dakika! Yeni emekli paketiyle hesaplara maaşa ek 18 bin TL yatırılacak!

SSK ve Bağkur emeklileri tarafından merakla beklenen promosyon kampanyaları için güncellemeler de peş peşe geldi. İşte Yapı Kredi yeni emekli paketi detayları...

PTT 100 bin TL kredi desteği veriyor! Milyonları ilgilendiriyor! Ayrıntılar netleşti! Hemen başvurun!

PTT, Türkiye genelinde milyonlarca kişiye kredi desteği sunmaya devam ediyor. PTT, Aktif Bank işbirliğiyle  ev hanımlarına 100 bin TL'ye kadar kredi veriyor. Ayrıntılar netleşti. Hemen başvurun!

Yapı Kredi Nisan 2024 emekli promosyonunda son dakika! Yeni paketle emekliye tam 18 bin TL yatırılıyor!

SSK ve Bağkur emeklilerinin yüzünü güldüren maaş promosyonları peş peşe açıklanırken  Yapı Kredi'den de müjdeli haber geldi. İşte Yapı Kredi yeni promosyon paketi Nisan 2024...

Yapı Kredi emekli promosyonunda son dakika müjdesi! Nisan 2024 yeni emekli paketiyle tam 18 bin TL yatırılıyor!

SSK ve Bağkur emeklileri tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alan maaş promosyonları için müjdeler de peş peşe geliyor. Pek Yapı Kredi Nisan 2024'te ne kadar promosyon veriyor?

Emeklilere maaşa ek 18 bin TL kesin yatıyor: Yapı Kredi emekli promosyon 2024! YKB emekli promosyon başvuru!

Emekli maaş promosyonu almak isteyenlerin 30 Nisan'a kadar başvuru yapması gerekiyor. Peki Yapı Kredi emekli promosyon 2024 ne kadar? İşte YKB emekli promosyon başvuru 2024...

Kredi borcunu emekli maaşı ile ödeyenlere kötü haber! Geçmiş dönemdeki kesintiler geri alınamayacak!

Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, kredi borcunu emekli maaşı ile ödemeyi taahhüt eden emeklilerin, maaş kesintilerine itiraz etmeleri halinde  bankadan önceki kesintileri talep edemeyeceklerini hükmetti.

Yapı Kredi emekli promosyonunda son dakika! Nisan 2024 yeni emekli paketiyle hesaplara tam 18 bin TL yatırılacak!

SSK ve Bağkur emeklilerinin en çok merak ettiği konular arasında maaş promosyonları bulunuyor. Peki en çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Yapı Kredi ne kadar promosyon veriyor?

PTT’den emeklilere 100 bin TL müjdesi! Başvuran hemen alıyor!

En düşük emekli maaşının 10 bin TL'den kalmasından sonra geçim zorluğu yaşayan emeklilere PTT’den tam 100 bin TL’ye kadar kredi desteği geldi. Peki söz konusu kredi için başvuru şartları neler, faiz oranı yüzde kaç? 

Yapı Kredi ne kadar promosyon veriyor? Emeklinin hesabına kesin bu kadar yatırılacak: Yapı Kredi emekli promosyon 2024!

Milyonlarca emeklinin en çok merak ettiği konular arasında maaş promosyonları yer alıyor. Peki Yapı Kredi ne kadar promosyon veriyor? İşte Yapı Kredi emekli promosyon 2024!

Yapıkredi emekli promosyon ödemesi! Ykb emekli promosyon ne kadar? Yapı kredi emekli promosyon 2024!

Milyonlarca emekli bankaların promosyon ödemelerini merak ediyor. Bunlardan en çok merak edilen ise Yapı kredi Bankası banko promosyon ödemesi. Yapı kredi emekli promosyon ödemesi! Ykb emekli promosyon ne kadar? Yapı kredi emekli promosyon 2024!

Emekli banka promosyon ödemeleri: Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Yapı Kredi emekli promosyonu

Milyonlarca emekli banka banka promosyon rakamlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Emekliler ne kadar banka promosyonu veriyor? Yapı Kredi Banka promosyon ödemesi kaç lira?

ptt emekli kredi başvurusu Haberi

ptt emekli kredi başvurusu

PTT'den borcu olan emeklilere acil nakit müjdesi geldi.  Emeklilerin acil nakit ihtiyacının çözülmesi amacıyla  PTT, 50 bin TL'ye kadar nakit desteği sağlayacak.

Peki PTT'den kredi nasıl çekilir? PTT'den düşük faizli kredi nasıl alınır? İşte merak edilen o soruların yanıtları...
 

Herhangi bir kefil ya da şarta sahip olmanın gerekmediği emekli kredisinde faiz oranları yüzde 2,49'dan başlıyor.

SMSLE BAŞVURABİLİRSİNİZ!

Egehaber'in aktardığına göre, PTT’nin acil nakit desteğine kısa mesajla başvurulabiliyor. Maaşlarını PTT’de alan tüm emekliler kefilsiz ve şartsız olarak 50 bin TL’ye kadar bütün nakit ihtiyaçları için SMS ile kredi başvurusu gerçekleştirebiliyor.

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı üzerinden maaş alanlara şimdi kötü haber geldi! Maaşlardan kesinti yapılacak!

Memur ve emeklilere büyük zam müjdesi! Maaşlar Tek tek hesaplandı! İşte tablo tablo memur...