06 / 05 / 2024

PTT Merkez Müdürlüğü Yapı Daire Başkanlığı

PTT Merkez Müdürlüğü Yapı Daire Başkanlığı

PTT Merkez Müdürlüğü Van Merkez Müdürlüğü binası yapım ihalesi, PTT Merkez Müdürlüğü Yapı Daire Başkanlığı tarafından 12 Ağustos 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkıyor...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 72 personel alacak! İşte TKGM personel alımı başvuru tarihleri!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü (TKGM), merkez ve taşra hizmet birimlerinde çalışacak 72 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Peki TKGM personel alımı başvurusu ne zaman başlayacak?

Orman Bölge Müdürlüğü bu ilde imarlı arsa satacak!

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü Ağrı Orman İşletme Müdürlüğü, Ağrı Merkez'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Kasım tarihinde yapılacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 6 meslek grubundan personel alımı yapacak! Mühendis, temizlik görevlisi, güvenlik...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün merkez ve taşra hizmet birimlerine 78 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. İşte Başvuruya ilişkin merak edilenler...

Karayolları Genel Müdürlüğü arsa satıyor! İmarlı arsa almak isteyenler dikkat! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Kırıkkale Merkez'de yer alan konut alanı-ticaret alanı ve park alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kastamonu İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binası bu ay açılacak!

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının bu ayın ortasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Manisa PTT Başmüdürlüğü'nün bina kiralama işlemleri TBMM'de!

Manisa PTT Başmüdürlüğü tarafından yapılan bina kiralama işlemleri meclis gündeminde konu oldu. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü; Düzce İli, Merkez İlçesi, Cedidiye Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 50 bin 987 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 22 Ocak'ta!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 22 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 22 Ocak'ta!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi 22 Ocak'ta saat 14:30'da yapılacak.

PTT Merkez Müdürlüğü Yapı Daire Başkanlığı Haberi

PTT Merkez Müdürlüğü Yapı Daire Başkanlığı

PTT Merkez Müdürlüğü Yapı Daire Başkanlığı, PTT Merkez Müdürlüğü Van Merkez Müdürlüğü binası yapım işini ihaleye çıkarıyor. 9 kattan meydana gelecek bina 240 günde tamamlanacak. 


PTT Merkez Müdürlüğü Van Merkez Müdürlüğü binasının ihalesi 12 Ağustos saat 10.00'da gerçekleştirilecek. İhale; Ankara PTT A.Ş. Yapı Daire Başkanlığı'nda yapılacak. 



İHALE İLANI: 


BİNA YAPIMI PTT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YAPI İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI - Evrak No: 1525


VAN PTT MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI T.C.POSTA VE TELGRAF TEŞKİLATI A.S. YAPI DAİRE BAŞKANLIĞI


Van PTT Merkez Müdürlüğü Binası yapım işi 4734 sayılı Kamı İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişki ı ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/63914


1-idarenin


a) Adresi : SANAYİ CAD. E BLOK Nd: 06101 ULUS ALTINDAĞ/ANKARA


b) Telefon ve faks numarası 3125094730...