17 / 05 / 2024

pure gold türkiye

pure gold türkiye

 Ortadoğu'nun en büyük mücevherat zincirlerinden Damas'ın ardından Pure Gold da Türkiye'ye geliyor. 'Mücevherin Racası' Firoz Merchant, 2012'de 30 şube açarak Türkiye'ye adım atacaklarını söyledi

RE/MAX Türkiye’de 2019 hedefi 40 yeni franchise!

2019 yılı franchise sayısı hedeflerini 40 olarak belirlediklerini ifade eden RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, “Yüzde 30 civarında büyüme beklediğimiz 2019’da, en az bin gayrimenkul danışmanının daha ekibimize dahil olmasını planlıyoruz” diye açıklama yaptı. 

Türkiye gayrimenkul danışmanı sayısı artışında dünyada 3. sırada!

Gayrimenkul danışmanlığının gördüğü büyük ilgiyi yorumlayan RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn yaptığı açıklamada inşaat ve emlak sektörlerinin gelişimi ile birlikte profesyonel çalışanlara olan ihtiyacın da arttığını belirtti.

Fadıl Akgündüz: Doğu hayat bulacak, Türkiye kalkınacak!

Bayrampaşa’daki Caprice Gold ile Maldivler’deki Caprice Maldivler projelerinde devre mülk satışı ile 349 kişiyi dolandırdığı iddia edilen işadamı Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut, tahliye edilirken Akgündüz'ün ilk sözü “Doğu hayat bulacak, Türkiye kalkınacak” oldu.

RE/MAX Türkiye 6 bin 500 ofisli dünya devi!

Murat Goldştayn Re/Max Türküye'nin geldiği noktayı Elele Türkiye'nin Markaları Dergisi'nde paylaştı. İşte o yazı...

RE/MAX Türkiye'deki ofis sayısını 300'e çıkarmayı hedefliyor!

Türkiye pazarında bugün 255 ofisle hizmet veren RE/MAX, 2016 yılında bu rakamı 300'e çıkarmayı hedefliyor. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, konut sektöründeki büyümenin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini söylüyor.

Türkiye gayrimenkul danışmanlığının gelişimi için ümit verici!

Franchising vererek Kars'a kadar ulaşan RE/MAX, 2 bin 500'e yakın gayrimenkul danışmanını sistemine dahil etti. RE/MAX Türkiye Kurucusu Murat Goldştayn, "2 bin 900 kişilik bir girişimci camiasına sahip, alanında lider bir markayız''diyor.

Çevre dostu performans sertifikası JLL Türkiye’ye verildi!

Ticari gayrimenkul alanında finansal ve profesyonel hizmetler veren ve yatırım yönetimi danışmanlığında uzman olan JLL’nin Türkiye Genel Merkez Ofisi yüksek çevre dostu performansı nedeniyle “LEED CI Gold Sertifikası” ile ödüllendirildi.

Türkiye’nin Dükkanları Fotoğraf Yarışması başlıyor!

2011’den bu yana e-ticaret sitesi olarak hizmet veren ve bir Gold kuruluşu olan Sanalpazar.com ile İFSAK iş birliğinde gerçekleşecek yarışmanın konusu ‘Türkiye’nin Dükkanları’ olacak.

Gold Teknoloji Marketleri, Türkiye'deki 47'nci mağazasını Avcılar'da açtı!

Gold Teknoloji Marketleri’nin Türkiye genelindeki 47’nci, Avrupa Yakası’ndaki 5’inci mağazası Avcılar’da açıldı. Yüzde 88’e varan indirimlerle hizmete giren mağazayı ilk gün 18 bin kişi ziyaret etti

Remax Türkiye'nin 2013'teki ofis sayısı 250 olacak!

RE/MAX Türkiye Genel Müdürü Murat Goldştayn, gayrimenkul sektörünün hareketliliği ve yüksek cirolarla çalışması nedeniyle, girişimcilere büyük fırsatlar sunduğunu söylüyor. Remax Türkiye'nin 2013'teki ofis sayısı 250'ye ulaşacak...

Muhammed Abu Alhaj: Türkiye'de 2 Gold AE şubesi açtık!

Dubaili Abu-Alhaj Holding Başkan Yardımcısı ve CEO"su Muhammed Abu Alhaj, Altın ticaretine yönelik kurduğumuz Gold AE (Arab Emirate) şirketinin Türkiye"de iki şubesini açtık, dedi.

Firoz Merchant, 2012'de Türkiye'de 30 şube açacak!

 Ortadoğu'nun en büyük mücevherat zincirlerinden Damas'ın ardından Pure Gold da Türkiye'ye geliyor. 'Mücevherin Racası' Firoz Merchant, 2012'de 30 şube açarak Türkiye'ye adım atacaklarını söyledi

Koçak Gold, 15. mağazasını Prime Mall AVM´de açtı!

Koçak Gold, Türkiye´deki 15. Mağazasını İskenderun´un ilk ve tek  alışveriş merkezi Prime Mall AVM´de açtı

pure gold türkiye Haberi

pure gold türkiye

Vitrinlerine binlerce dolarlık ürünler koyan, tasarımı ile fark yaratan markaların mağaza yarışına girdiği Türkiye'ye bir dev daha geliyor. Ortadoğu'nun en büyük mücevher firmalarından Damas'ın ardından şimdi de Pure Gold, 2012'de ilk adımını atmaya hazırlanıyor. Pure Gold'un Yönetim Kurulu Başkanı Firoz Merchant, dünya genelinde 300 mağazası bulunduğunu, bu sayıyı 2015'e kadar 1.000'e çıkaracaklarını söyledi. Hindistan'da kral ve prenslere verilen "raca" unvanına atfen "Mücevherin Raca"sı olarak tanınan, Hintli işadamı Merchant'ın büyüme planında iki kilit ülke bulunuyor. Biri enerji zengini Suudi Arabistan, diğeri ise büyümesiyle zenginleşen Türkiye. "2012'de bu ülkelere adım atacağız" diyen Merchant'ın ilk planda Türkiye'de açacağı mağaza sayısı ise 30 olacak. 1989'da Dubai'de kurulan Pure Gold, Hindistan, Katar, Umman, Bahreyn'de 1.600 çalışanı var. Corine, Solitaire gibi 16 markası bulunan Pure...