06 / 05 / 2024

Pursaklar beeldiyesi

Pursaklar beeldiyesi

Fen işleri Müdürlüğü asfalt, yama, kaldırım işlerinin yanı sıra birçok ayrı noktada yeni imar yolu çalışmasına devam ediyor. Tonlarca asfalt serimi yapan ekipler, metrelerce yeni imar yolu açtı.

Ankara Avangart Pursaklar yeni yılda satışta! 

Ademoğlu İnşaat tarafından Ankara’nın yükselen değeri Pursaklar’da inşa edilecek. Ankara Avangart Pursaklar yeni yılda satışa çıkacak İşte detaylar...

Pursaklar Belediyesinden büyük fırsat! Ankara'da 10 arsa ve 3 iş yeri satacak! Kaçırmayın!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar ve Sirkeli'de yer alan 10 adet arsa ve 3 adet iş yerini satışa çıkardı.

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ankara Pursaklar'da satılık 5 arsa! Arsa alacaklar dikkat!

Ankara ili Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Pursaklar ilçesi, Pursaklar ve Saray mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Pursaklar Belediyesi başkentte 5 arsa ve 1 dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 5 arsa ve 1 dükkanı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ankara Pursaklar'a Millet Bahçesi geliyor!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Pursaklar'da yeni millet bahçesi inşa edecek.

Ankara Pursaklar Belediyesi'nden 38 milyon 73 bin TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Ankara Pursaklar Belediyesi, Pursaklar ve Saray Mahallesi'nde yer alan 8 arsayı satışa çıkardı. Arsaların muhammen bedeli 38 milyon 73 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Pursaklar'da satılık ve kiralık 9 adet gayrimenkul!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar ve Saray'da yer alan gayrimenkuller için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin inşaatçılarla bir araya geldi!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendirmek için sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Pursaklar 1. Etap Deplase İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı tarafından ''Pursaklar 1. Etap Deplase Kurulacak Parsellere Yönelik Uygulama İmar Planı Değişikliği'' askıya çıkarıldı. 

Ankara Pursaklar'da imar planı değişikliği!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı tarafından ''Pursaklar 1. Etap İrtifak Kurulacak Parsellere Yönelik Uygulama İmar Planı Değişikliği'' askıya çıkarıldı. 

Pursaklar Belediyesi'nden 11.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Pursaklar Belediye Başkanlığı, Tevfik İleri Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 800 bin TL olarak belirlendi. 

Ankara Pursaklar'da 32.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara İli, Pursaklar ilçesi, Mimar Sinan Mahallesi'nde 32 milyon 937 bin 80 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 29 Haziran 2020 tarihinde yapılacak.

Pursaklar beeldiyesi Haberi

Pursaklar beeldiyesi

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki birçok noktada yeni yol yapımı çalışmasını sürdürüyor. 

Fen işleri Müdürlüğü asfalt, yama, kaldırım işlerinin yanı sıra birçok ayrı noktada yeni imar yolu çalışmasına devam ediyor. Tonlarca asfalt serimi yapan ekipler, metrelerce yeni imar yolu açtı. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle koordineli çalışan Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Pursaklar, Saray, Altmova ve Sirkeli'deki imara açılan bölgelerde yol çalışmalarına hız verdi. 

Yeni yerleşim yerlerinin alt. yapıihtiyaçlarını da karşılayan ekipler, kaldırım ve bordür tamirlerinin yanı sıra yeni imar yolu yaparak asfaltlama çalışmaları gerçekleştirdi. 

Yetkililer tarafından sonbahar mevsiminde hava şartları elverdiği ölçüde bu çalışmaların devam edeceği bildirildi. 


Milliyet...