02 / 05 / 2024

Pursaklar Belediyesi kiralık büfe

Pursaklar Belediyesi kiralık büfe

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması: 100 bin kiralık konut yapılacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüm vaadiyle ilgili bilgiler veren Kurum, Türkiye'de ilk defa 100 bin kiralık konut yapacaklarını söyledi.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Caddebostan'da 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık sinema salonu!

Kadıköy Belediyesi, Caddebostan Kültür Merkezi'nde bulunan 8 adet sinema salonunu 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralıyor...

Ankara Pursaklar Belediyesi'nden 38 milyon 73 bin TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Ankara Pursaklar Belediyesi, Pursaklar ve Saray Mahallesi'nde yer alan 8 arsayı satışa çıkardı. Arsaların muhammen bedeli 38 milyon 73 bin TL olarak belirlendi.

Pursaklar Belediyesi'nden 21.8 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Pursaklar Belediyesi, Saray Fatih ve Ayyıldız Mahallesi'nde yer alan 12 arsayı ihale ile satıyor. İhale 8 Kasım'da yapılacak...

Pursaklar Belediyesi'nden 16.6 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Pursaklar Belediyesi, 3 mahallesindeki 5 arsayı ihale ile satıyor. İhale 29 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleşecek...

Manisa'da kiralık binalarda hizmetler büyüyor!

Şehzadeler Belediyesi kiralık binalarda büyük hizmetler vermeye devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi, 2016'da 7 büyük projenin temelini attı!

Eğitimden kültüre, spordan sağlığa önemli hizmetlere imza atan Pursaklar Belediyesi, 2016’da birçok projeyi hayata geçirdi.

Fatih Belediyesi'nin Günlük Kiralık Ev Toplantısı bugün!

‘Günlük Kiralık Evlerle’ İlgili Fatih Belediyesi’nin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı ile Birlikte Yaptığı Çalışmalarla İlgili Basın Bilgilendirme Toplantısı bugün saat 14.00 da Fatih Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılacak.

Pursaklar Belediyesi kaçak yapıları yıkıyor!

Pursaklar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri ruhsatsız yapılaşmaya yönelik olarak ikinci defa operasyon düzenledi. Yapılan denetimlerde tespit edilen ruhsatsız (kaçak) yapılar ekiplerce yıkıldı.

Pursaklar Belediyesi'nden 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Pursaklar Belediyesi Başkanlığı Pursaklar'da bulunan 2.391 metrekare arsayı satışa çıkardı. Toplam bedeli 5 milyon 80 bin 875 TL olarak belirlenen arsanın ihalesi 21 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Kiralık konut bulmak artık daha zor!

Yaz mevsiminde kiralık konutlara yönelik talepteki artışın temel nedeni birçok kişinin evlilik, atanma/tayin ve üniversite kazanma gibi nedenler ile aynı anda kiralık konut arayışına girmesidir...

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Yeni eğitim ve öğretim yılı her sene olduğu gibi 2014'te de kiralık ev ilanlarında artışa yol açtı. Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrencileri ev arama telaşı sardı.

Pursaklar Belediyesi kiralık büfe Haberi

Pursaklar Belediyesi kiralık büfe

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı 5 arsa ve 1 büfe için satış-kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu gayrimenkuller Pursaklar ve Saray'da yer alıyor. 

Söz konusu arsaların kullanım amacı Akaryakıt-LPG istasyonu, kentsel servis alanı, kültürel tesis alanı ve özel eğitim alanı olarak belirlendi.

Kiraya verilecek olan büfenin 3 yıllık kira bedeli 90 bin TL olarak belirlenirken, gayrimenkullerin muhammen bedelleri 6 milyon 808 bin 608 TL ile 33 milyon 336 bin 960 TL olarak belirlendi.

Arsalar için ödenecek geçici teminat bedelleri 204 bin 258 TL'den başlıyor, 1 milyon 180 bin 108 TL'ye kadar çıkıyor. 

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale de Pursaklar Belediye Başkanlığı Binası Encümen Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

TAŞINMAZLARIN SATIŞ VE KİRALAMA İHALESİ YAPILACAKTIR
Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığından:

1-) Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmazların...