19 / 05 / 2024

Pursaklar Belediyesi, 2016'da 7 büyük projenin temelini attı!

Pursaklar Belediyesi, 2016'da 7 büyük projenin temelini attı!

Eğitimden kültüre, spordan sağlığa önemli hizmetlere imza atan Pursaklar Belediyesi, 2016’da birçok projeyi hayata geçirdi.



Eğitimden kültüre, spordan sağlığa önemli hizmetlere imza atan Pursaklar Belediyesi, 2016’da birçok projeyi hayata geçirdi


Yeni yol, kaldırım, asfalt, park yapımının yanı sıra sosyal ve kültürel belediyecilikte önemli çalışmalar yapan Pursaklar Belediyesi, 2016'da 7 büyük projenin de temelini attı. Belediye hizmet binası, yüzme havuzu, kültür merkezi, kreşler, cami ve sosyal tesis, spor salonu, ağız ve diş sağlığı merkezi gibi önemli projelerin temelini atan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "2016'da temelini attığımız projelerimiz ilçemizin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak. 15 Temmuz hain işgal girişimine rağmen yatırımlarımız ve hizmetlerimiz hamdolsun sekteye uğramadı" diye konuştu. 2016'da Bayır Bucak Türkmenleri, Suriyeliler, Halepliler, Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerini de unutmayan belediye, başlattığı kampanyalar ile 17 TIR'lık yardım malzemesini bölgeye ulaştırdı. Şehit ailelerini, gazileri yalnız bırakmadıklarını, eğitimde, kültürde, sanatta, alt yapıda, üst yapıda, temizlikte, sporda önemli çalışmalar yaptıklarını kaydeden Çetin şunları söyledi: "Bu millet en güzel hizmetleri hak ediyor. Bizler de Pursaklar Belediyesi olarak hemşerilerimizin ne ihtiyacı varsa imkanlar ölçüsünde yapmaya çalışıyoruz. Hamdolsun 2016 yılı verimli geçti. Projelerimizin bir kısmını tamamladık bir kısmını da 2017'de tamamlayıp hizmete açacağız. İnşallah 2017 yılı ülkemiz ve insanlık için huzur dolu olur. Aziz şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum."


Sabah


Geri Dön