07 / 05 / 2024

Pursaklar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü

Pursaklar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü

Pursaklar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada emlak vergisi, ilan ve reklam vergisi ile çevre temizlik vergilerinin 2015 yılı 1. taksit ödemelerinin başladığı belirtildi.

Belediyeden büyük fırsat: Başkent Ankara'da 21 arsa ve dükkan satacak, 1 büfeyi de kiraya verecek!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar, Saray ve Sirkeli'de yer alan arsa ve dükkanları satışa çıkardı. Pursaklar Belediyesi Saray Mahallesi'nde yer alan 1 adet büfeyi ise kiraya verecek.

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ankara'da 276 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı! Arsa alacaklara müjde! 

Ankara ili Pursaklar Belediyesi, 276 bin TL'den başlayan fiyatlarla 10 arsayı satıyor. İşte tüm detaylar... 

Pursaklar Belediyesi başkentte 5 arsa ve 1 dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 5 arsa ve 1 dükkanı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ankara Pursaklar Belediyesi'nden 38 milyon 73 bin TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Ankara Pursaklar Belediyesi, Pursaklar ve Saray Mahallesi'nde yer alan 8 arsayı satışa çıkardı. Arsaların muhammen bedeli 38 milyon 73 bin TL olarak belirlendi.

Yalova Belediyesi davasında başkan yardımcısı ve müteahhit tahliye edildi!

Yalova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde çalışan Reşat E.'nin zimmetine para geçirdiği iddiasına ilişkin 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 5. duruşmada tutuklu yargılanan belediye başkan yardımcısı Halit Güleç ve müteahhit Bekir Bilgi'nin tahliyesine karar verildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden deprem çalışmalarına 200 milyonluk kaynak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı bütçesinde yapılacak düzenlemeyle kentte deprem nedeniyle meydana gelen hasar ve yıkımların etkisini azaltma ve yaşanabilecek depreme yönelik çalışmalar için 200 milyon TL ayrılmasına karar verildi. 

Pursaklar Belediyesi'nden 11.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Pursaklar Belediye Başkanlığı, Tevfik İleri Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 800 bin TL olarak belirlendi. 

Pursaklar'da kaçak yapıların yıkımına başlandı!

Ankara Pursaklar Belediyesi'nce imara aykırı  ve izinsiz yapıldığı tespit edilen kaçak yapıların yıkımına başlandı. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 bütçesi 2.8 milyar TL!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 mali yılı gelir bütçesi 2 milyar 800 milyon lira, gider bütçesi de 2 milyar 600 milyon lira şeklinde kabul edildi. 

Ordu ilçelerinin 2020 yılı mali bütçesi belli oldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan başkanlığında yapılan toplantıda 2020 mali yılı bütçesi konuşularak karara bağlandı.

Ankara'da Engelliler Sosyal Tesisi açıldı!

Pursaklar Belediyesi tarafından yaptırılan Engelliler Sosyal Tesisi hizmete açıldı. 

Altıeylül Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Balıkesir Altıeylül'de emlak vergi borçlarının ilk taksitinin ödeme süresi bu ay sonlanıyor. Altıeylül Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü İsmail Meral, mobil ödeme imkanının Mayıs ayının sonuna kadar hizmet vereceğini açıkladı.

Pursaklar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Haberi

Pursaklar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü

Mükelleflere ödeme kolaylığı sağlayan Pursaklar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, bu yılki ödemelerde World ve Bonus kartlara 5 taksit imkanı sunuyor. Vergi ödemelerinin son güne kalmaması için mükelleflere hatırlatmada bulunan Mali Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri, “Tahsilatlarını yapacak olan mükelleflerimiz, Pursaklar Belediyesi’nin resmi internet sitesi www.pursaklar.bel.tr adresindeki e-belediye işleminden, 284963 nolu posta çekinden veya Emek Caddesi’ndeki Pursaklar Belediyesi Başkanlık Konağı’ndan ödemelerini yapabilecek. Halk Bankası ile yaptığımız protokol sonucu Pursaklar Belediyesi vergi mükellefleri herhangi bir Halk Bankası şubesinden de ödeme yapabilecek. Hemşerilerimizin son güne kalıp mağdur olmamaları için ödemelerini şimdiden yapmaları kendileri için daha sağlıklı olacaktır” dedi.

 Emlak, ilan ve reklam ile çevre temizlik vergilerinin birinci taksit ödemeleri 1 Haziran’da sona...