13 / 05 / 2024

Pursaklar engelsiz park inşaatı

Pursaklar engelsiz park inşaatı

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Saray Mahallesi'ndeki 2 dönümlük alanda Engelsiz Park yaptı. Engelli vatandaşların rahatlıkla gezip dinlenebileceği, çocukların oyun alanlarda keyifli vakit geçireceği yeni bir park Saray'da inşa edildi.

Kayseri Engelsiz Çocuk Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Mimarsinan Parkı içerisinde hayata geçirilen Engelsiz Çocuk Evi’nin tamamlanmak üzere olduğunu ve en kısa sürede hizmete açılacağını müjdeledi.

Ankara Çamkoru Tabiat Parkı Türkiye'nin ilk engelsiz parkı olacak!

Ankara'daki Çamkoru Tabiat Parkı'nı Türkiye'nin ilk engelsiz tabiat parkı haline getirmek için DKMP tarafından çalışmalara başlandı.

Ankara Pursaklar imar planı değişikliği askıda!

Ankara Pursaklar Saray 98195 Nolu Adanın Kuzeyinde Bulunan Park Alanında Dağıtım Merkezi Yerinin Ayrılmasına Yönelik 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Ankara Pursaklar'da yeni imar planı değişikliği!

Pursaklar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ankara Pursaklar'daki park alanının ağaçlandırılacak alana dönüştürülmesine yönelik imar değişikliği Resmi Gazete'de yayınlandı.

İzmir'de engelliler için yapılan bina şikayet edildi!

Zeytinli Park içerisinde, Engelsiz Park’ın yanına, Aliağa Belediyesi tarafından inşa edilen prefabrik bina, Şehir Plancıları Odası tarafından şikayet edildi.

Aydın Çine'ye engelsiz park!

Çine'de ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik projeleriyle tanınan Kaltun Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Kamil Tuncer, 'Engelsiz Park'ın açılışında 8 akülü tekerlekli sandalye hediye ederek engellileri sevindirdi.

Ankara Pursaklar'a 2 dönümlük engelsiz park yapıldı!

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Saray Mahallesi'ndeki 2 dönümlük alanda Engelsiz Park yaptı. Engelli vatandaşların rahatlıkla gezip dinlenebileceği, çocukların oyun alanlarda keyifli vakit geçireceği yeni bir park Saray'da inşa edildi.

Pursaklar'da imar planı değişikliği!

Pursaklar 95173 nolu adanın doğusunda bulunan park alanında trafo yerinin ayrılmasına yönelik 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği yapıldı.

Ankara Pursaklar'a engelli parkı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Pursaklar’da yapılan Engelli Parkı, hizmete açıldı. Parkın açılışına; Büyükşehir Belediyesi Pursaklar Bölge Başkanı Hamdi Kesgin de katıldı...

Keçiören Belediyesi Engelsiz Park hizmete açıyor!

Keçiören Belediyesi'nin hizmete açtığı "Engelsiz Park" engelli çocuklar ile diğer çocukların birlikte oyun oynamalarını sağlayarak engelleri ortadan kaldırdı.

Nazilli'deki Engelsiz Yaşam Parkı'nın inşaatı tamamlandı!

Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan “Engelsiz Yaşam Parkı”, düzenlenen açılış töreni ile hizmete sunuldu.

Konya Çumra'da 2015'te 52 park yapıldı!

Konya’nın Çumra İlçe Belediyesi tarafından 2015 yılında ilçeye 52 yeni park kazandırıldı. Başkan Oğuz, engelli çocuklarında faydalanabilmesi içinde şehir merkezinde parkların bir tanesine engelsiz oyun grubu yapıldığını söyledi.

Nilüfer’in 235’inci parkı Odunluk’a!

Engelli çocukların gönüllerince oynayabilecekleri Nuri Nihat Aslanoba Engelsiz Parkı, Odunluk Mahallesi’nde hizmete açıldı. Nilüfer Belediyesi ve Aslanoba Ailesi işbirliğiyle hayata geçirilen park çocukları sevince boğdu

Pursaklar engelsiz park inşaatı Haberi

Pursaklar engelsiz park inşaatı
Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Saray Mahallesi'ndeki 2 dönümlük alanda Engelsiz Park yaptı. Engelli vatandaşların rahatlıkla gezip dinlenebileceği, çocukların oyun alanlarda keyifli vakit geçireceği yeni bir park Saray'da inşa edildi. Engelli çocuk oyun gruplarının yerleştirildiği parka kamelyalar, yürüyüş yolu ve banklar da yapıldı. Parkla ilgili değerlendirmelerde bulunan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak bu tür çalışmaların devam edeceğini belirterek "Engelsiz Park önemli ve özeldir. Engelleri aşmak için engelsiz parkları çoğaltmamız gerekiyor. Engelli hemşerilerimizin yaşam kalitesini yükseltecek projeler yapmaya devam edeceğiz" dedi. Engelli vatandaşlara toplum olarak daha duyarlı yaklaşılması gerektiğini belirten Başkan Çetin, "Zorlukları birlikte aşmalıyız. Paylaşarak engelleri aşabiliriz. Amacımız, çocuklarımızın ve engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşamına, fiziksel gelişimlerine fayda sağlamaktır. İnşallah bu parkımız da çocuklarımızın, hemşerilerimizin...