05 / 05 / 2024

Pursaklar imar yolu çalışmaları

Pursaklar imar yolu çalışmaları

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Temmuz ayı içerisinde 3 bin ton asfalt serimi yaparken, bin 200 metre de yeni imar yolu açtı.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap arasında imar yolu çalışmaları başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, inşaatı devam eden Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap Konutları arasında imar yolu çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Büyükçekmece İSKİ Tepecik Arıtma Tesisi yolu imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, İSKİ Tepecik Arıtma Tesisine Bağlantı Yolu ve Aşağı Kör Deresi Güzergahının bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Samandıra İmar Yolu Ön Projesi imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Samandıra Caddesi Semerkant Bulvarı arası İmar Yolu Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Bağcılar imar yolu ön projesine ilişkin imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, İnönü Caddesi ile Bağcılar Asfaltı Caddesi arası imar yolu ön projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Trabzon'a 53 bin 500 metre imar yolu yapıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’a 5 yılda 53 bin 600 metre imar yolu yapıldığını açıkladı.

Ankara Pursaklar 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Pursaklar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ankara Pursaklar'da 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğini askıya çıkardı. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni imar yolları kazandırmaya devam ediyor. Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor.

Kuzey Alanya için yeni imar yolu!

Alanya Belediyesi, Kuzey Alanya’yı Büyükhasbahçe ve Mamadı üzerinden Cikcilli çevreyoluna bağlayacak 30 metrelik imar yolu için çalışmalara hız verdi.

Sultangazi İsmetpaşa Askeri Kuşaklama Yolu imar planı askıda!

Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi, 108 ve 111 sokak ile Sultançiftliği - Boğazköy kesişimine ( Askeri Kuşaklama Yolu ) ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Serdivan Çevre Yolu'nun imar planları onaylandı!

Sakarya Büyükşehir Eylül Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda Serdivan Çevre Yolu projesi için hazırlanan imar planları da oy birliğiyle kabul edildi.

Köseköy’de yeni imar yolu açılıyor!

Kartepe Belediyesi ilçe genelinde şuyulandırması tamamlanan bölgelerde kent içi ulaşım ağına yeni soluk getirecek düzenlemelerini aralıksız sürdürüyor. 

Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı imar planı tadilatı askıda!

Sarıyer İlçesi, Seyrantepe, Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı ve Cendere Vadisi Yol, Kavşak Uygulama Projesi Revize Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Sancatepe İmar Yolu Ön Projesi plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Osmangazi Caddesi - Yakacık Caddesi arası İmar Yolu Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Pursaklar imar yolu çalışmaları Haberi

Pursaklar imar yolu çalışmaları

Müdürlük tarafından açıklanan temmuz ayı faaliyet raporunda 3 bin ton asfalt atıldığı, bin 200 metre yeni imar yolu olmak üzere toplamda mevcut 7 bin 400 metre imar yolu çalışması gerçekleştirildi. İlçe genelindeki 47 sokağın asfalt serimi ve kaldırım onarımlarını da yapan Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, marangoz ve kaynak atölyelerini de etkin bir şeklide kullanıyor. Belediyenin kendi atölyelerinde üretilen malzemeler park ve bahçelerde kullanılıyor. Böylece maliyeti en aza düşüren müdürlük, kendi üretimleriyle belediye bütçesine katkı sunuyor. Sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin yanı sıra alt yapı, yeşil alan ve imar çalışmalarıyla da takdir toplayan Pursaklar Belediyesi, hızla büyüyen ilçenin ihtiyaçlarını kısa sürede karşılayarak başarılı hizmetlere imza atıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin de katkılarıyla Pursaklar, Saray, Altınova ve Sirkeli genelindeki yol, kaldırım...