07 / 05 / 2024

pursaklar muhtarlığı

pursaklar muhtarlığı

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mahalle muhtarları için başlattığı konak görünümlü yeni muhtarlık binalarına bir yenisini daha ekliyor. Belediye ekipleri, muhtarlık binasını kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı planlıyor.

Ankara Pursaklar Belediye binasında sona gelindi!

Ankara Pursaklar Belediyesi tarafından Saray Cumhuriyet Mahallesi’ne yapılan yeni muhtarlık hizmet binası inşaatında sona geldi. Yetkililer binanın en kısa zamanda açılacağını belirtti.

Ankara Pursaklar Hükümet Konağı tamamlandı!

Saray Mahallesi'nde inşa edilen Pursaklar Hükümet Konağı projesi tamamlandı. Pursaklar Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi ve yol çalışması yapılan kaymakamlık binasının kısa bir süre içinde hizmete açılması planlanıyor.

Aydın Çakırbeyli muhtarlık binası bugün açılıyor!

Aydın Büyükşehir Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, ''Koçarlı'nın Çakırbeyli Mahallesi'ne bir söz vermiştik. Düğün salonu ve muhtarlık binası yapacaktık. Sözümüzü tuttuk ve bugün saat 18:00'da açılışımız var.'' dedi.

Ankara Pursaklar'da metruk binalar yıkılıyor!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Metruk yapılar çeşitli nedenlerden dolayı sokaklarda kalanlar ve uyuşturucu madde bağımlılarının barınağı haline gelebiliyor. Hem bu insanları devletimizin kurumlarına yönlendiriyor hem de ilçenin görüntüsünü bozan yapıları yıkıyoruz" dedi.

Pursaklar'da metruk binalar yıkılıyor!

PURSAKLAR Belediyesi, ilçede tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk yerlerin yıkımına kararlı bir şekilde devam ediyor.

Keçiören'de 43 muhtarlık binası yenilendi!

Keçiören Belediyesi muhtarlıkları mahallelerin vitrini yapmaya devam ediyor. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 2009’dan bu yanan 43 muhtarlık binasını yenilediklerini söyledi.

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri yol çalışmalarına devam ediyor!

PURSAKLAR Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Temmuz ayı içerisinde başlatmış oldukları çalışmaların birçoğunu tamamlayarak ilçe genelindeki metrelerce kaldırım ve bordür çalışması yaptı.

Pursaklar Belediyesi Hizmet Binası yükselmeye başladı!

PURSAKLAR Emek Caddesi üzerinde 10 katlı olarak inşa edilen Belediye Hizmet Binası'nda temel atmanın ardından kolonlar yükselmeye başladı.

Ankara Pursaklar'a 2 yeni kreş!

PURSAKLAR Belediyesi'nin ilçe merkezindeki Eskiköy Caddesi üzerindeki kreş inşaatı tamamlanırken, Yavuz Selim Camii yanında yapılan kreşte ise dış cephe sıvasına başlandı.

Pursaklar Belediye hizmet binasında inşaat başladı!

PURSAKLAR Emek Caddesi üzerinde 10 katlı olarak inşa edilecek Belediye Hizmet Binası'nda ilk kazma vurularak temel çalışması tamamlandı.

Ankara Pursaklar'da imar değişikliği askıya çıkarıldı!

Pursaklar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ankara Pursaklar'da 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği'ni askıya çıkardı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayınlandı...

Şevket Can: Bu yıl Tarsus'a 10 tane muhtarlık binası yapacağız!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, vatandaşın muhtarlıklarla olan işlemleri daha kolaylaştırmayı hedeflediklerini ve vatandaşlara en iyi hizmet vermek istediklerini belirtti.

Pursaklar'da 4 projenin temeli atılacak!

Abdurrahim Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıya birçok siyasetçi katıldı. Toplantıda Pursaklar'a yapılacak 4 yeni proje hakkında konuştu.

pursaklar muhtarlığı Haberi

pursaklar muhtarlığı

PURSAKLAR Belediyesi, Saray Cumhuriyet Mahallesi’ne yeni muhtarlık hizmet binası yapıyor.


Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mahalle muhtarları için başlattığı konak görünümlü yeni muhtarlık binalarına bir yenisini daha ekliyor. Konak şeklinde tasarlanan muhtarlık hizmet binalarından biri daha Saray Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa ediliyor. Maliyeti en aza indirmek için kendi imkanlarıyla çalışmaları yürüten belediye ekipleri, Saray Cumhuriyet Mahallesi muhtarlık binasını kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı planlıyor. İnşaatı hızla devam eden muhtarlık binası, mahalleye de yeni bir görünüm kazandıracak. Yapılan konak görünümlü muhtarlık binası içerisinde makam odası, lavabo, mutfak gibi ihtiyaçların giderilebileceği bölümler yer alıyor.


Şu an Saray Fatih Mahallesi Muhtarlığını kullanan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı, yeni binanın tamamlanmasıyla kendi mahallelerinde hizmet...