02 / 05 / 2024

pursaklar Saray Şehir Meydanı ışıklandırma

pursaklar Saray Şehir Meydanı ışıklandırma

Saray Kültür Merkezi, Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezi ve Saray Dede Torun Evi'nin bulunduğu saat kulesi ile yeni bir görünüm kazanan Saray Şehir Meydanı, yeni silueti ile göz dolduruyor.

Saray Wood Ekolojik Evleri Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Wood Ekolojik Evleri Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Zeytinoğlu tarafından kuruldu.

Belediyeden büyük fırsat: Başkent Ankara'da 21 arsa ve dükkan satacak, 1 büfeyi de kiraya verecek!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar, Saray ve Sirkeli'de yer alan arsa ve dükkanları satışa çıkardı. Pursaklar Belediyesi Saray Mahallesi'nde yer alan 1 adet büfeyi ise kiraya verecek.

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ankara Pursaklar'da satılık 5 arsa! Arsa alacaklar dikkat!

Ankara ili Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Pursaklar ilçesi, Pursaklar ve Saray mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Pursaklar Belediyesi başkentte 5 arsa ve 1 dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 5 arsa ve 1 dükkanı satışa çıkardı. İşte detaylar...

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkılacak mı?

İzmir Büyükşehir Belediye Sarayı'nın yıkım tartışmaları devam ediyor. Peki İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkılacak mı?

Ankara Büyükşehir'den 610.9 milyon TL'ye satılık 30 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Mamak, Pursaklar, Sincan, Yenimahalle'de yer alan 30 adet gayrimenkulü 610 milyon 933 bin 881 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Pursaklar Belediyesi'nden 38 milyon 73 bin TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Ankara Pursaklar Belediyesi, Pursaklar ve Saray Mahallesi'nde yer alan 8 arsayı satışa çıkardı. Arsaların muhammen bedeli 38 milyon 73 bin TL olarak belirlendi.

Pendik Yenişehir Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 ilçeye Tarım Müdürlüğü binası!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

Ankara Pursaklar'da satılık ve kiralık 9 adet gayrimenkul!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar ve Saray'da yer alan gayrimenkuller için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor.

Beyşehir Gölü'nde tarihi yapılar keşfedildi!

Beyşehir Gölü’nün batı kıyısında bulunan Anadolu Selçuklulara ait Kubadabad Saray Külliyesi kazılarında drone ile yapılan belgeleme çalışmaları sırasında, göl kıyısından yaklaşık 100 metre açıkta ve 2 metre derinlikte bina kalıntıları ortaya çıktı. 

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir'in yollarını Rönesans Grup yapacak!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun “Nakkaş-Başakşehir kesimi” ihalesini, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı yapan Rönesans Grup aldı. 

pursaklar Saray Şehir Meydanı ışıklandırma Haberi

pursaklar Saray Şehir Meydanı ışıklandırma


Saray'a yeni bir görünüm kazandıran Pursaklar Belediyesi, hayata geçirdiği mimari projelerin gece aydınlatmasıyla bölgeye yeni bir ahenk kazandırdı. Saray Kültür Merkezi, Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezi ve Saray Dede Torun Evi'nin bulunduğu saat kulesi ile yeni bir görünüm kazanan Saray Şehir Meydanı, yeni silueti ile göz dolduruyor. 

Bölgenin önemli ihtiyaçlarına eevap veren yeni mimari yapılar, mahalle sakinlerinin de takdirini kazandı. 

1000 Kişilik Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezi'nin hayata geçmesiyle büyük ölçüde tamamlanan Saray Meydanı'nda Selçuklu ve Türk mimarisi hayat buldu. 

Çok sayıda proje ile hem Pursaklar'ın hem de Saray'ın çehresini değiştiren Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Pursaklar''ı Tebessüm Şehri yaptık. İlçemizde yeni bir şehircilik kültürü oluşturduk. Pursaklar, Saray, Altınova ve Sirkeli'den oluşan geniş bir coğrafyada özgün projeler ve kültürel faaliyetlerle önemli bir...