01 / 09 / 2024

Qatar Airways türkiye

Qatar Airways türkiye

Türkiye ’den halen iki farklı noktadan uçan Qatar Airways, 22 Mayıs 2014’te başlatacağı Sabiha Gökçen uçuşlarıyla birlikte, Türkiye’den uçuş sayısını haftada 18’ e çıkarmış olacak.

Türkiye'den 7 firma Katar'da 200 milyonluk iş bağladı!

Türkiye’den 150 firmayla çıkarma yapılan Expo Turkey by Qatar’da 7 firma 200 milyonluk iş bağladı.

Türkiye pazarı Katarlı yatırımcılara anlatıldı!

Katar’da düzenlenen Expo Turkey By Qatar Fuarı’na katılan Emlak Konut GYO’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim, “Türkiye pazarındaki fırsatları Katarlı yatırımcılara anlattık” dedi.

Yabancı yatırımcı ve fonlar Türkiye'de konut sahibi olmak istiyor!

EXPO Turkey By Qatar Fuarı'na katılan Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, sektör ve fuarla ilgili görüşlerini paylaştı. Aydoğan, yabancı yatırımcıların ve fonların Türkiye'nin farklı bölgelerinde konut ve ofis sahibi olmak istediklerini söyledi.

Katar'ın Türkiye'deki yatırımları artış trendine girdi!

Expo Turkey by Qatar'da Türkiye-Katar Sektör Liderleri Zirvesi düzenlendi. Katar Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Towar: "Katar'ın, 20 milyar dolar olan Türkiye'deki yatırımları artış trendine giriyor" dedi.

GYODER, Katarlı yatırımcıları Türkiye'ye davet etti!

GYODER, ‘Expo Turkey by Qatar’da; hızla gelişen Türkiye gayrimenkul sektöründeki yenilikleri ve yatırım fırsatlarını tanıttı.

GYODER Katar'da Türkiye'den ev almayı anlatacak!

Expo Turkey by Qatar bugün kapılarını açtı. GYODER, Katarlı yatırımcılara Türkiye gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatlarını anlatacak.

Murat Kurum: Türkiye’de gayrimenkul yatırımının avantajı var!

Emlak Konut GYO, Expo Turkey By Qatar fuarında sahne alıyor. Emlak Konut Genel Müdürü Kurum, yabancıların Türkiye’ye gayrimenkul yatırımı yapması için birçok avantajın sunulduğunu söyledi. Kurum, “Yatırımlarımızı anlatmaya çalışacağız” dedi

Aziz Torun: Türkiye yatırım için cazip bir ülke!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği "Expo Turkey by Qatar"da, Türkiye gayrimenkul sektörünü tanıtacak. GYODER Başkanı Aziz Torun "Asıl amacımız Türkiye'nin istikrarlı, güvenilir ve yatırım için cazip bir ülke olduğunu anlatmaktır" dedi.

Mazaya Qatar Real Estate Türkiye'de yatırım yapacak!

Türk gayrimenkul pazarına yabancı ilgisi artarak devam ediyor. Ortadoğu'nun en önemli gayrimenkul şirketlerinden Katar-Kuveyt ortaklığındaki Mazaya Qatar Real Estate, bu yıl Türkiye'de proje geliştirecek...

Qatar Airways, Sabiha Gökçen Havalimanı 'ndan sefer gerçekleştirecek!

Türkiye ’den halen iki farklı noktadan uçan Qatar Airways, 22 Mayıs 2014’te başlatacağı Sabiha Gökçen uçuşlarıyla birlikte, Türkiye’den uçuş sayısını haftada 18’ e çıkarmış olacak.

Kempinski Türkiye'de 5. tesisini işletmeye başlıyor

Kempinski'nin Türkiye'de, Kempinski Residences Astoria Istanbul'dan sonra beşinci, rezidans olarak işleteceği ikinci tesisi Bellevue Residences İstanbul Levent'te dün hizmete girdi

Ruslar Türkiye'ye ev sahibi olmaya geliyor

Türkiye'de turist olarak görmeye alıştığımız Ruslar, krizde konut fiyatları yüzde 30-35 ucuzlayınca Antalya'da ev sahibi olmaya karar verdi.

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

Qatar Airways türkiye Haberi

Qatar Airways türkiye


Avrupa’nın ve dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı olma özelliğine sahip İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, dünyaca ünlü bir havayoluna daha kucak açmaya hazırlanıyor. Qatar Airways, 22 Mayıs 2014 tarihinden itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan haftada dört sefer gerçekleştirecek. İSG CEO’su Gökhan Buğday, Qatar Airways’in Sabiha Gökçen’den uçacak olmasının;  aralarında Avustralya, Hong Kong ve Tayland’ın da bulunduğu 100’ün üzerinde bağlantı noktası sayesinde Sabiha Gökçen’in uçuş ağını zenginleştirecek önemli bir adım olduğunu açıkladı.


Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçan yabancı havayolu şirketleri arasına bol ödüllü Qatar Airways de katıldı. Türkiye’den halen iki farklı noktadan uçan Qatar Airways, 22 Mayıs 2014’te başlatacağı Sabiha Gökçen uçuşlarıyla birlikte, Türkiye’den uçuş sayısını haftada 18’e çıkarmış olacak.


Skytrax 2013 Dünya Havayolları Ödülleri’nde Dünyanın En İyi Business Class’ı, Dünyanın En...