11 / 05 / 2024

quasar etkinlikleri

quasar etkinlikleri

Ünlü orkestra şefi Cem Mansur, Avrupa ve Asya’nın en iyi kültür, sanat ve moda merkezi olacak Quasar İstanbul ana destekçiliğinde kurduğu Türkiye Gençlik Oda Orkestrası ile ikinci konserini verdi.

Taşköprü'nün 100. yaşı 100. yıl etkinlikleri ile kutlandı!

Beyşehir Gölü sularını Konya Ovası'na BSA kanalı aracılığıyla aktararak bölgeye ve tarım alanlarına bir asırdır hayat veren tarihi Taşköprü'nün 100. yaşı 100. yıl etkinlikleri ile kutlandı.

Torun Center ve Quasar İstanbul'a komşu davası!

Torunlar İnşaat ile Quasar isimli ofis-rezidans inşaatı devam eden Viatrans-Meydanbey Ortak Girişimi’nin başı komşuları ile dertte. Rezidansında asansör faciasının yaşandığı Torunlar İnşaat’tan komşuları da şikâyetçi oldu

Quasar İstanbul inşaatında iş kazası!

İstanbul Mecidiyeköy'de Torunlar İnşaat'ın hemen yanında bulunan Quasar İstanbul inşaatında iş cinayeti yaşandı. Boru tesisatı döşediği sırada 5'inci kata düşen Mehmet Akar, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

Quasar İstanbul inşaatında bir işçi hayatını kaybetti!

Şişli-Mecidiyeköy'de Torunlar'a ait inşattaki asansörün düşmesi sonucu 10 işçinin hayatını kaybettiği inşaatın hemen yanında bulunan Quasar İstanbul inşaatında, saat 15.00 sıralarında iş cinayeti yaşandı.

Quasar İstanbul inşaatında kaza!

Mecidiyeköy'de bulunan eski likör fabrikasının yerindeki "Quasar İstanbul'un inşaatında, mekanik proje taşeronunun alt taşeronu olan Akar Tic.-Latif Akar Limited Şirketi sahiplerinden Mehmet Akar 1. kattan düşerek yaşamını yitirdi.

Viatrans-Meydanbey'den Quasar İstanbul kaza açıklaması!

İstanbul Avrupa Yakası Mecidiyeköy'de inşa edilen Viatrans-Meydanbey'den Quasar İstanbul kaza açıklaması geldi. Bugün saat 15:00'de Quasar İstanbul şantiyesinde meydana gelen kazanın olay yeri incelemeleri sürüyor.

Mecidiyeköy Quasar İstanbul şantiyesinden 1 işçi düşerek yaşamını yitirdi!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli Mecidiyeköy'de yine bir iş kazası yaşandı. Mecidiyeköy eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde yükselen Quasar İstanbul şantiyesinden 1 işçi düşerek yaşamını yitirdi.

İstanbul Kore'de 2014 etkinlikleri yoğun ilgi gördü!

İstanbul Kore'de 2014 etkinlikleri yoğun ilgi gördü. İBB Kent Orkestrası Mehter Takımının seslendirdiği marşların ilgi gördüğü gecede, Türk ve Koreli katılımcılar iki ülkenin bayraklarını sallayarak marşlara eşlik etti.

Quasar İstanbul yaşam merkez olmayı hedefliyor!

Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar istanbul, İsviçre'nin kalite, mükemmeliyet ve konfor anlayışını Türk misafirperverliği ve kültürel zenginliğiyle buluşturarak lüks yaşam merkezi olmayı hedefliyor.

Fairmont Hotels, Türkiye’deki ilk otelini Quasar İstanbul’da açacak!

Fairmont Hotels Paris ve Newyork temasını İstanbul'a getiriyor. Fairmont Hotels 1930’ların Paris’i ile New York’unu iki ayrı tema ile İstanbul’da beğenilere sunmaya hazırlanıyor.Fairmont Hotels, Türkiye’deki ilk otelini Quasar İstanbul’da açacak.

Foça Belediyesi Ramazan Etkinlikleri devam ediyor!

Foça Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri, çok yoğun ilgi görüyor. Foça ve üç belde ile dört orman köyünde gerçekleştirilen Ramazan ayı etkinlikleri, izleyenlere eski Ramazan nostaljisi yaşatıyor.

Meram'da Ramazan etkinlikleri sürüyor!

Meram'da Ramazan etkinlikleri sürüyor. Arif Bilge Mahallesi pazar alanında yapılan programa, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, başkan yardımcıları, daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İstanbul'da Ramazan etkinlikleri sürüyor!

İstanbul'da Ramazan etkinlikleri sürüyor. Maltepe Etkinlik Alanı’nda İftar öncesi Tasavvuf Müziği Dinletisi, iftar sonrası Sahne Gösterileri ile Mehteran Konseri, Teravih sonrası Dursun Ali Erzincanlı Şiir Dinletisi var...

quasar etkinlikleri Haberi

quasar etkinlikleri



Türkiye’deki en büyük İsviçreli gayrimenkul yatırımı Quasar İstanbul, şehrin kültür ve sanat hayatında yeni bir ufuk açacak birçok sanat etkinliğini işbirliği yaptığı Birleşim Mühendislik, Erbay Alüminyum, Eta Melco Dış Ticaret, Mendos İnşaat ve Orge Enerji Elektrik Taahhüt şirketlerinin değerli katkıları ile gerçekleştiriyor.



Quasar İstanbul, metalüks yaklaşımının kültür, sanat ve moda etkinliklerindeki en iyi ifadesi olan Quasar Red Carpet konsepti ile İstanbullu sanatseverlerle buluşacak projelerine, Türkiye’de klasik müziğin gelişmesi ve yaygınlaştırılmasında büyük payı bulunan orkestra şefi Cem Mansur’un kurduğu Türkiye Gençlik Oda Orkestrası konserleri ile Nisan ayında başladı.



Türkiye Gençlik Oda Orkestrası ile İstanbul’un müzik yaşamında birkaç yıldır özlemi duyulan Cem Mansur’un sohbetli ve temalı aylık programları bu ay, 22 Mayıs Perşembe akşamı Quasar İstanbul, La Tente’da gerçekleşen “Çarlık Rusya’sından Selamlaşmalar” adlı...