02 / 05 / 2024

quasar istanbul ev fiyatları

quasar istanbul ev fiyatları

Kredi faizlerinin yükselmesi ve masrafların artması inşaat firmalarını yeni kampanyalar için harekete geçirdi. Kampanyalarda konut alana tatil seçeneği çıktı. Demir Romance'ta daireler 226 bin TL'den satılıyor...

Concord İstanbul ev fiyatları!

Concord İstanbul ev fiyatları 501 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Fikirtepe'de inşa ediliyor olan Concord İstanbul Evleri projesinde ödemeler 36 aya kadar sıfır faizle yapılabiliyor...

Başakşehir Adım İstanbul ev fiyatları!

Başakşehir Adım İstanbul ev fiyatları 498 bin liradan başlayarak değişiyor.615 daire ve 120 dükkanın bulunduğu Başakşehir Adım İstanbul Evleri projesinde konut teslimleri Ocak 2018 yılında yapılıyor...

Cathay Sone İstanbul ev fiyatları!

Cathay Sone İstanbul ev fiyatları 310 bin liradan başlıyor. Cathay Sone İstanbul Küçükçekmece projesinde 1.067 adet konut, otel ve ticair birimler yer alıyor...

Küçükçekmece Sone İstanbul ev fiyatları!

Küçükçekmece Sone İstanbul ev fiyatları 310 bin liradan başlayarak değişiyor. Cathay Sone İstanbul projesinde 1.067 adet daire, otel ve ticaret alanları yer alıyor...

Quasar İstanbul’un tercihi Danfoss oldu!

Dev projelerin gözdesi Danfoss’un ‘ DEVI marka elektrikli döşemeden ısıtma sistemi ’, Quasar İstanbul’un da tercihi oldu!

Ortadoğu Resim İstanbul ev fiyatları!

Ulaşım bilisi kapsamında Yenikapı'ya 36 dakika kadar uzaklıkta yer alan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ortadoğu Resim İstanbul ev fiyatları 325 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Ritim İstanbul ev fiyatları!

Marmaray durağına 2 kilometre uzaklıkta olan Maltepe Ritim İstanbul ev fiyatları metrekarelerine göre farklılık gösteriyor. Proje Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Teknik Yapı Evora İstanbul ev fiyatları!

Teslimleri hemen yapılan Teknik Yapı Evora İstanbul ev fiyatları metrekare bazında farklılık gösteriyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Tuzla Evora İstanbul ev fiyatları!

Teslimleri hemen gerçekleşen Tuzla Evora İstanbul ev fiyatları 166 bin 600 TL'den başlıyor. Teknik Yapı imzası taşıyan projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

İn İstanbul ev fiyatları!

İn İstanbul ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İş GYO Nef İn İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da inşa ediliyor.

Zorlu Tekstil EVTEKS 21. İstanbul Ev Tekstili Fuarı'na katılıyor!

Zorlu Tekstil Grubu, 19-23 Mayıs 2015 tarihleri arasında CNR Expo’da gerçekleşen EVTEKS 21. İstanbul Ev Tekstili Fuarı’na TAÇ Inova standında sergilenecek teknolojik yenilikleri ile damgasını vuruyor.

Halkalı Tema İstanbul ev fiyatları!

Halkalı Tema İstanbul ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası ile hayata geçirilen proje 1 milyon 550 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Quasar İstanbul inşaatı devam edecek mi?

Yıkılan Şişli Likör Fabrikası’nın yerine inşa edilen Quasar İstanbul projesine Danıştay da “dur” dedi, ama inşaat mahkeme kararına rağmen tüm hızıyla devam ediyor.

quasar istanbul ev fiyatları Haberi

quasar istanbul ev fiyatları

Demir Romance'tan 16 Şubat tarihlerine 

kadar daire alan herkes boğazda konaklama, akşam yemeği ve brunch yapacak. Daire almak isteyenler yüzde 5 peşinatla, 226 bin liraya daire sahibi olabilecek. Proje 7 blok Üzerinde 776 konut 60 ticari alan ve 28 villadan oluşuyor. 


Dünyada farklı kapılar açıyor 

 Dap Yapı Rotana Grup yaptığı anlaşma çerçevesinde ev alanlara farklı ülkelerde değişim fırsatıyla konaklama imkanı tanıyor. Benzer bir uygulama İstanbul Mecidiyeköy'deki tarihi Likör Fabrikası'nın arazisinde yükselen Ouasar İstanbul'un Fairmont rezidanslarından daire alanlar için de uygulanıyor. Quasar'dan daire alanlar projenin bitimini beklemeden dünyada 71 noktada bulunan Fairmont rezidans ve otellerinden yararlanabiliyor.


Emine Açar /...