26 / 05 / 2024

quasar istanbul görseller

quasar istanbul görseller

Quasar İstanbul fotoğrafları , resimleri , görselleri , görüntüleri haberin içerisinde yer alıyor...

İstanbul'un tarih dokusu korunsaydı bugün nasıl görünürdü? O görsellere yorum yağdı!

İstanbul'un tarih dokusu korunsaydı bugün nasıl görüneceğine ilişkin görsellere sosyal medyada yorum yapdı. İşte o görseller ve gelen yorumlar...

İş Portföy, Quasar İstanbul'daki 196 gayrimenkulü satacak!

İş Portföy, İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul’da yer alan rezidans ve ofisleriyle kusursuz bir hayata davet ediyor.

İş Portföy'ün Quasar İstanbul basın toplantısı 15 Ekim'de!

İş Portföy güvencesi ile İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul'un basın toplantısı 15 Ekim'de yapılacak...

Quasar İstanbul tesis yönetimi için Atalian ile anlaştı!

Quasar İstanbul’un tesis yönetimi kapsamında tüm teknik ve temizlik hizmetleri, 2013 yılında Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan ATALIAN Global Services tarafından karşılanacak. İki firma arasında anlaşma sağlandı.

Kai Winkler, Fairmont Quasar İstanbul’un Genel Müdürü oldu!

1907 yılında kurulan ve bir asırdır dünyanın lüks otel markaları arasında yer alan Fairmont zincirinin Türkiye’deki ilk oteli Fairmont Quasar İstanbul’un Genel Müdürlük görevine Kai Winkler getirildi.

Beyaz İnşaat Bakırköy City görseller!

Veliefendi Hipodromu'nun karşısında inşa edilen Bakırköy City Rezidans'ta 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. İşte Beyaz İnşaat Bakırköy City görseller...

Quasar İstanbul için 10 yılda 5 plan yapıldı!

Mecidiyeköy’de eski Likör fabrikasının bulunduğu araziye dikilen Quasar isimli 2 gökdelen için 10 yılda tam 5 plan yapıldı ve her değişiklik idari mahkemelerce iptal edildi.

Quasar İstanbul ve Sulukule'de inşaat bitti, projeler iptal edildi!

İstanbul Şişli Likör Fabrikası'nın bulunduğu araziye yapılan 157 metre yüksekliğinde Quasar İstanbul gökdelenleriyle ilgili hazırlanan imar planları mahkeme tarafından iptal edildi. Bir iptal de Sulukule'de...

Quasar İstanbul’un tercihi Danfoss oldu!

Dev projelerin gözdesi Danfoss’un ‘ DEVI marka elektrikli döşemeden ısıtma sistemi ’, Quasar İstanbul’un da tercihi oldu!

Quasar İstanbul'un inşaatı durdurulacak mı?

Şişli Likör Fabrikası arazisinde yükselen Quasar gökdelenlerinin dayanağı olan plan değişikliğinin iptali Danıştay tarafından onandı. Mimarlar Odası, inşaatın derhal durdurulması çağrısı yapıyor..

Mesa Ulus projesi için hazırlanıyor! İlk görseller!

Mesa Mesken, Beşiktaş Ulus bölgesinde kentsel dönüşüm için hazırlanıyor. Mesa Mesken Ulus projesinde hak sahipleriyle görüşmeler devam ediyor. Mesa Ulus projesi için görseller hazırlatıldı...

Quasar İstanbul satış toplam geliri arttı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Mecidiyeköy'de Viatrans - Meydanbey ortaklığı ile yükselen Quasar İstanbul satış toplam gelirini arttırdı.

Güneşli'de benzersiz bir proje: Divan Suites İstanbul G-Plus

Türkiye'nin otelcilik ekolü Divan Grubu, Mar Yapı işbirliğiyle, İstanbul'un yükselen yatırım merkezi Güneşli'de önemli bir projeyi hayata geçirdi. Divan Suites istanbul G-Plus, 120 Standart Oda, yer alıyor.

quasar istanbul görseller Haberi

quasar istanbul görseller


Quasar İstanbul Mecidiyeköy'de Viatrans - Meydanbey Ortak Girişimi imzasıyla yükseliyor. Toplam inşaat alanı 189 bin 620 metrekare olan Quasar İstanbul projesi 275 rezidans daireden meydana geliyor. 17 mağaza, 4 kafe ve 58 ofisin yer aldığı Quasar İstanbul'da ofis, rezidans, beş yıldızlı otel, kültür sanat merkezi ve mağazalar olacak.


4 bin 300 metrekare sosyal alanın olduğu Quasar İstanbul'da daire teslimlerinin 2015 yılının son çeyreğinde yapılması hedefleniyor. Konut büyüklüklerinin 75 metrekare ile 765 metrekare arasında değiştiği Quasar İstanbul'da fiyatları 6 bin dolardan başlayıp, 11 bin dolara kadar yükseliyor.


Dünyaca ünlü beş yıldızlı otel zincirlerinden Fairmont Hotels ile anlaşan Quasar İstanbul'da 210 adet odanın yer alacağı, lüks bir otel alanı da bulunuyor. 500 milyon İsviçre Frangı yatırım ile yükselen Quasar İstanbul 23 bin 700...