05 / 05 / 2024

Quasar İstanbul hangi ödülleri aldı

Quasar İstanbul hangi ödülleri aldı

İstanbul ’un merkezi Mecidiyeköy’de 2015 sonunda hayata geçecek olan Quasar İstanbul, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde (International Property Awards) “Dünyanın En İyi Rezidansı” dalında dünya birincisi oldu.

Kanal İstanbul hangi demiryollarıyla entegre olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal İstanbul projesi için ihale yapılacağını sık sık dile getiriyor. Peki Kanal İstanbul projesinde neler olacak? Kanal İstanbul hangi demiryollarıyla entegre olacak? İşte ayrıntılar...

Kanal İstanbul'a neden itiraz ediliyor?

Karadeniz ile Marmara Denizi arasında yapay bir su yolu meydana getirecek olan Kanal İstanbul projesi tartışmaları devam ediyor. Peki Kanal İstanbul hangi gerekçelerle yapılmak isteniyor? Projeye karşı çıkanların itirazları neler?

Quasar İstanbul’da yüzde 15 peşinat ve yüzde 0.79 faiz fırsatı!

İş Portföy, İş Portföy Quasar GYF kapsamında Quasar İstanbul’daki projesine özel büyük bir fırsat sunuyor. Quasar İstanbul’da, satış fiyatları üzerinden yüzde 15 peşin indirimine ek olarak aylık yüzde 0,79 faiz oranı ile 120 ay kredi fırsatı sunuluyor...

Kanal İstanbul ile entegre yapılar!

Kanal İstanbul'un amacı ne? Kanal İstanbul hangi yapılarla entegre edilecek? İşte tüm detaylar...

İş Portföy, Quasar İstanbul'daki 196 gayrimenkulü satacak!

İş Portföy, İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul’da yer alan rezidans ve ofisleriyle kusursuz bir hayata davet ediyor.

İş Portföy'ün Quasar İstanbul basın toplantısı 15 Ekim'de!

İş Portföy güvencesi ile İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul'un basın toplantısı 15 Ekim'de yapılacak...

Seda Sayan Quasar İstanbul'da lüks daire kiraladı!

Seda Sayan, İstanbul’da birçok gayrimenkulü olmasına rağmen kiracılığı tercih etti.Sanatçı, Mecidiyeköy’deki Quasar İstanbul’da süper lüks bir daire kiraladı. 

Quasar İstanbul tesis yönetimi için Atalian ile anlaştı!

Quasar İstanbul’un tesis yönetimi kapsamında tüm teknik ve temizlik hizmetleri, 2013 yılında Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan ATALIAN Global Services tarafından karşılanacak. İki firma arasında anlaşma sağlandı.

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatları 2017!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatları 2017 kapsamında projede dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin dolardan başlıyor. Projede 13 bin dolar kira getiri garantisi bulunuyor...

Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları!

Viatrans – Meydanbey  ortaklığıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Fulya Quasar İstanbul fiyat listesi 2017!

Quasar İstanbul projesinde metrekare birim fiyatları 8 bin dolar ile 11 bin dolar arasında değişiyor. Projede daire teslimleri hemen yapılıyor...

Quasar İstanbul'da 13 bin dolar kira getirisi!

Quasar İstanbul'da 13 bin dolar kira getirisi sağlanıyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul'da metrekare birim fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Şişli Quasar İstanbul’da yaşam başladı!

Şişli'de inşa edilen Quasar İstanbul’da yaşam başladı. Quasar İstanbul, yatırımcısına yüksek kazanç sağlarken, sunduğu lüks anlayışıyla da sakinlerine en konforlu yaşamı sunuyor.

Quasar İstanbul hangi ödülleri aldı Haberi

Quasar İstanbul hangi ödülleri aldı


Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi Quasar İstanbul,  Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde (International Property Awards)  “Dünyanın En İyi Rezidansı” dalında dünya birincisi oldu.  Viatrans A.Ş.- Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan; “Quasar olarak, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde 3’ü Avrupa  birinciliği olmak üzere toplam 10 ödül, Dubai Cityspace Fuarı’nda ise  büyük ödüle değer görüldük. Bugün ise Uluslararası Gayrimenkul  Ödülleri’ndeki “Dünyanın En İyi Rezidansı” ödülü ile dünya birincisi olduk, başarımızı taçlandırdık. Dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi  Quasar İstanbul, sahip olduğu ‘ilk’ler ve ayrıcalıklarla göz kamaştırmaya  devam edecek” dedi.


Viatrans A.Ş. - Meydanbey Ortak Girişimi’nin İstanbul’un merkezi Mecidiyeköy’de 2015 sonunda  hayata geçecek Quasar İstanbul karma projesi, dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli  ödülleri arasında kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde “Dünyanın En İyi Residansı”...