12 / 05 / 2024

Quasar İstanbul projesinin aldığı ödüller neler

Quasar İstanbul projesinin aldığı ödüller neler

VİATRANS A.Ş.- Meydanbey Ortak Girişimi nin Mecidiyeköy' de 2015 sonunda hayata geçecek karma projesi Quasar İstanbul için 2013 bol ödüllü bir yıl oldu...

HEP İstanbul projesinin temeli atıldı!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından Esenyurt-Beylikdüzü-Avcılar kesişiminde inşa edilen HEP İstanbul projesinin temeli atıldı. 11 blokta 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleriyle toplamda 1424 daireden oluşan projede teslimler 2017'de başlayacak.

Quasar İstanbul inşaatı devam edecek mi?

Yıkılan Şişli Likör Fabrikası’nın yerine inşa edilen Quasar İstanbul projesine Danıştay da “dur” dedi, ama inşaat mahkeme kararına rağmen tüm hızıyla devam ediyor.

Bahçetepe İstanbul projesinin Kısmi Geçici Kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Başakşehir'de bulunan Bahçetepe İstanbul projesinin altyapı işleriyle ilgili Kısmi Geçici Kabulü'nün yapıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

Metropol İstanbul projesinin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ataşehir'de inşa edilen Metropol İstanbul projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Kanal İstanbul projesinin detayları!

Kanal İstanbul projesinin çerçevesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirilen toplantıda netleşti. 1.2 milyon nüfuslu planlanan kanal çevresinde kurulacak şehir, Erdoğan’ın ‘Kalabalık olmasın’ uyarısı üzerine 500 bin kişiye çekildi.

Quasar İstanbul satış toplam geliri arttı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Mecidiyeköy'de Viatrans - Meydanbey ortaklığı ile yükselen Quasar İstanbul satış toplam gelirini arttırdı.

Concord İstanbul projesinin temeli atıldı!

Kentsel dönüşümün pilot bölgesi Fikirtepe'de ilk ruhsat alan firmalardan olan Teknik Yapı, Concord İstanbul projesinin temelini attı. Projenin ilk etabında 617 daire bulunurken, yüzde 76'sı satıldı.

Dumankaya Ritim İstanbul projesinin tanıtımını gerçekleştirildi!

Türkiye gayrimenkul sektörünün lider firmalarından Dumankaya inşaat, küresel ve bölgesel yatırımcılar için önemli fırsatlar sunan perakende fuarına katıldı. Dumankaya Ritim İstanbul projesinin tanıtımını gerçekleştirildi.

Evvel İstanbul projesinin www.evvelistanbul.com web sitesi açıldı!

Evvel İstanbul projesinin www.evvelistanbul.com web sitesi açıldı. Dairelerin 209 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede daire alanları 62 - 223 metrekare arasında değişiyor.

Quasar İstanbul inşaatında iş kazası!

İstanbul Mecidiyeköy'de Torunlar İnşaat'ın hemen yanında bulunan Quasar İstanbul inşaatında iş cinayeti yaşandı. Boru tesisatı döşediği sırada 5'inci kata düşen Mehmet Akar, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

Quasar İstanbul inşaatında bir işçi hayatını kaybetti!

Şişli-Mecidiyeköy'de Torunlar'a ait inşattaki asansörün düşmesi sonucu 10 işçinin hayatını kaybettiği inşaatın hemen yanında bulunan Quasar İstanbul inşaatında, saat 15.00 sıralarında iş cinayeti yaşandı.

Quasar İstanbul inşaatında kaza!

Mecidiyeköy'de bulunan eski likör fabrikasının yerindeki "Quasar İstanbul'un inşaatında, mekanik proje taşeronunun alt taşeronu olan Akar Tic.-Latif Akar Limited Şirketi sahiplerinden Mehmet Akar 1. kattan düşerek yaşamını yitirdi.

Viatrans-Meydanbey'den Quasar İstanbul kaza açıklaması!

İstanbul Avrupa Yakası Mecidiyeköy'de inşa edilen Viatrans-Meydanbey'den Quasar İstanbul kaza açıklaması geldi. Bugün saat 15:00'de Quasar İstanbul şantiyesinde meydana gelen kazanın olay yeri incelemeleri sürüyor.

Quasar İstanbul projesinin aldığı ödüller neler Haberi

Quasar İstanbul projesinin aldığı ödüller neler

VİATRANS A.Ş.- Meydanbey Ortak Girişimi nin Mecidiyeköy'de 2015 sonunda hayata geçecek karma projesi Quasar İstanbul için 2013 bol ödüllü bir yıl oldu. Proje, Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinde 3'ü Avrupa birinciliği olmak üzere toplam 10 ödül, Dubai Cityspace Fuarında büyük ödül, Londra'da Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri nde ise "Dünyanın En İyi Rezidansı" ödülüne layık görüldü.  


Viatrans A.Ş.- Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan ile 'dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi' olarak nitelendirdiği Quasar İstanbul'u konuştuk. 

Quasar İstanbul'u 'metalüks'olarak tanımlıyorsunuz. 


Nedir Quasar'ı özel kılan özellikleri? 

Quasar İstanbul, Türkiye'deki en değerli İsviçreli gayrimenkul yatırımı. Ve lüksün ötesinde lüksü hedefleyen vizyonun ilk örneği. Proje, İsviçre'nin kalite ve konfor anlayışını Türkiye'nin misafirperverliği ve kültürel zenginliğiyle buluşturarak Avrupa ve Asya'nın en iyi sanat, kültür ve lüks yaşam merkezi olmayı...