12 / 05 / 2024

R 8 Gayrimenkul Yatırım İnşaat şirket

R 8 Gayrimenkul Yatırım İnşaat şirket

R 8 Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kadri Çıtmacı tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Beyoğlu'nda kuruldu.

Antalya'da 9.7 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

T.C. Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya ili, Kumluca ve Kaş ilçelerinde bulunan 8 gayrimenkulü 9 milyon 674 bin 22 TL'ye satıyor.

Reınnov 8 Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reınnov 8 Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anastasıos Kotzanastassıs ve Didem Erendil Turcan ortaklığında kuruldu.

Elazığ Belediyesi'nden 212.4 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Sürsürü Mahallesi'nde bulunan 8 gayrimenkulü 212 milyon 441 bin 781 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 7 Mayıs 2021 günü gerçekleşecek.

Reysaş 6 ildeki 8 gayrimenkulün 2019 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 6 farklı şehirde yer alan yer alan 8 gayrimenkulünün 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Reysaş Kocaeli'deki 8 gayrimenkulün 2019 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli'de yer alan 8 gayrimenkulünün 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Reysaş GYO 8 gayrimenkulünün 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı çeşitli illerde yer alan 8 gayrimenkulün 2017 yıl sonu ekspertiz raporlarını yayınladı. 

Kırşehir Merkez'de 8 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi'nde yer alan 8 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriyor..

Rönesans Gayrimenkul 2017'de verimliliğe odaklandı!

7 farklı ilde hayata geçirdiği 8 alışveriş merkezinde 1150’den fazla perakendeciye ev sahipliği yapan Rönesans Gayrimenkul Yatırım Türkiye’de perakende sektörüyle AVM yatırımcılarının beraber hareket ettiği sürece birbirini büyüteceğine inanıyor

R 8 Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

R 8 Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kadri Çıtmacı tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Beyoğlu'nda kuruldu.

ÖİB'den 3 ilde satılık 8 gayrimenkul!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Diyarbakır, Ankara ve Karaman'da bulunan 8 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 2 Eylül tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 6 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Özyıldırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Veysel Yıldırım ve Yüksel Yıldırım ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.

Rönesans Gayrimenkul 9 yeni AVM projesi için kolları sıvadı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, 9 yeni AVM projesi için 1.5 milyar euroluk yatırıma başladı. Bu miktarın 800 milyonluk kısmında temel atan şirket, nüfusu 1 milyonun üzerindeki her ile bir AVM projesi yapmayı hedefliyor

Rönesans Gayrimenkul'ün PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırım şirketlerinden Rönesans Gayrimenkul Yatırım ile el sıkıştı.

R 8 Gayrimenkul Yatırım İnşaat şirket Haberi

R 8 Gayrimenkul Yatırım İnşaat şirket

R 8 Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kadri Çıtmacı tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Beyoğlu'nda kuruldu. 


R 8 Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü gayrimenkul  yatırım  projeleri  hazırlanması,  uygulanması,  kontrollük hizmetleri yapmak. 2-Özel ve kamu kesiminde gerçek ve tüzel kişilere ait her türlü taşınmaz gayrimenkuller ve ve taşınmazları ile ilgili planlama  etüdleri, program etüdleri, öz fizibilite etüdleri, kesin fizibilite etüdleri, raporlar ve uygulamaların takibi konularında danışmanlık hizmetleri verebilir. Danışmanlık isteyen hakiki ve hükmi şahısların bu isteklerini yerine getirmek amacı ile yurt içindeki veya yurt dışındaki  kişi veya  kuruluşlardan  hizmet kiralayabilir  veya  bunlarla işbirliği yapabilir. 3-Her türlü emlak, gayrimenkuller, konutlar, siteler,daireler, marketler,depolar, iş hanları, iş merkezleri, plazalar,...