17 / 05 / 2024

R Mhd Ruslan Alkhayyat

R Mhd Ruslan Alkhayyat

UCC Urbacon Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi 26 Şubat 2015'te, 200 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de, R.Mhd Ruslan Alkhayyat, M.Mhd Ruslan Alkhayat ortaklığında kuruldu.

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mhd Walıd Refaeı ve Safwan Bsout ortaklığında kuruldu.

Urbacon Trading And Contracting İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Urbacon Trading And Contracting İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Ruslan Alkhayyat tarafından kuruldu.

Top Creatıve Trade Gayrimenkul Yatırım İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Top Creatıve Trade Gayrimenkul Yatırım İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Yahya    Al Ghafır tarafından kuruldu.

Chafıe Tekstil Ürünleri Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chafıe Tekstil Ürünleri Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Samer Alanazı, Alıaa Alhaj Yahya ve Chafıe Alyaj Yahya ortaklığında kuruldu. 

Habash Bayır Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habash Bayır Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi MHD Samer Habach ve Ahmet Bayır tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Basamat Naeem İnşaat Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Basamat Naeem İnşaat Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mahmoud Nesmeh ve Mhd Naeem Hatahıt imzasıyla kuruldu.

UCC Urbacon Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UCC Urbacon Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi 26 Şubat 2015'te, 200 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de, R.Mhd Ruslan Alkhayyat, M.Mhd Ruslan Alkhayat ortaklığında kuruldu.

İnvestors Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

İnvestors Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık ve Turizm Limited Şirketi, MHD. Erfan Al Tabsh, Nezar Shıkh, Basel Al Saraıjı, Fatma Aladad tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Jetgrup İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Oto Kiralama Lokanta İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jetgrup İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Oto Kiralama Lokanta İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ruslan Umalatov tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta kuruldu.

Nenar Konut Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nenar Konut Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, MHD. Jamal Khazna Katıby, Saousan Sabrin tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da Fatih, Balat Mahallesi'nde kuruldu.

"Demirdeki zam inşaat sektörünün önüne demir perde örüyor"

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Başkan Vekili Tahir Tellioğlu, demir fiyatlarındaki aşırı zam nedeniyle inşaat sektörünün önüne adeta demir perde örüldüğünü belirterek, 'Bu perdeyi, hükümet, demir-çelik üreticileri ve müteahhitler el ele verip kaldır

`Yılda 1 milyon daire yaparsak açık kapanır'

Konut açığının ancak yılda 1 milyon konut yapılmasıyla kapanacağını söyleyen Ağaoğlu, en hızlı zamanlarda bile bu rakamın 400 binde kaldığını belirtti. Aziz Üstel'e konuk olan Ali Ağaoğlu, turizm yatırımlarını da anlattı.

Konut portföyü yüzde 35 büyür, faizlerde fazla sıçrama olmaz

Türk bankacılık sektörü, konut kredilerine ilişkin yılbaşında açıkladığı yüzde 42'lik büyüme oranını revize ederek yüzde 35'e çekti. Buna gerekçe olarak uluslararası finans piyasalarında yaşanan çalkantıyı gösteren bankacılar, buna rağmen kısa vadede faiz

R Mhd Ruslan Alkhayyat Haberi

R Mhd Ruslan Alkhayyat

UCC Urbacon Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile 26 Şubat 2015'te, R.Mhd Ruslan Alkhayyat, M.Mhd Ruslan Alkhayat ortaklığında kuruldu. 


UCC Urbacon Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;A.Şirketin maksat ve konusu başlıca şunlardır; YAPI ENDÜSTRİSİ ve İNŞAAT 1. Yurtiçi ve yurtdışında yol, su, elektrik, kanalizasyon, sulama, su arıtma tesisleri ile karayolları, havaalanları, iskele, köprü, tünel, mendirek, baraj, okul, fabrikalar ve hastaneler gibi bayındırlık tesisleri ile turistik, spor ve zirai tesisleri ile her türlü resmi ve özel bina inşaatı, yap-sat karşılığı inşaat, onarım, tadilat, tamirat ve boya işleri yapmak,hafriyat ve dekapaj taahhüt işleri yapmak, dekorasyon, iç mimari, çevre düzenlemesi, peyzaj, park ve bahçe düzenlemelerinin bir kısmı veya tamamını yapmayı taahhüt etmek,...