26 / 05 / 2024

Ra-on Tekstil fabrika

Ra-on Tekstil fabrika

Ra-on Tekstil 3 milyon liralık yatırım bedeliyle open-end iplik tesisi kuracak...

Buğra Hırdavat Demir Çelik Metal Tekstil Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Buğra Hırdavat Demir Çelik Metal Tekstil Ve Sanayi Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Buğra Yüksel tarafından kuruldu.

Bir Tuğra Yapı Malzemeleri Hırdavat Gıda Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

 Bir Tuğra Yapı Malzemeleri Hırdavat Gıda Tekstil Limited Şirketi Ümraniye'de Mehmet Demiray tarafından kuruldu.

TMO'nun desteğine rağmen dev un fabrikası kapısına kilit vurdu

Toprak mahsülleri Ofisi'nin un tedarikçilerine ucuz buğday desteği yapacağını açıklamasına rağmen Samsun'da günlük 2 bin 100 ton un işleme kapasitesine sahip dev fabrika üretimi sonlandırma kararı aldı. İşte detaylar...

Borsa gündemini hareketlendiren haber: Sun Tekstil halka arz ediliyor. 

SPK yapılan inceleme ve işlemler sonucu haftalık bülteninde Sun Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ’nin pay başına 26 liradan halka arzına onay verdiğini açıkladı. Ayrıca Türkiye’de yerleşik kişilere yönelik internet aracılığıyla yurt dışında kaldıraçlı işlem yapan belirlenen 40 internet sitesini erişime k

Elyar Turizm Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elyar Turizm Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200  bin TL sermaye bedeli ile Elmıra Polat, Mazıar Mehranrezaeı tarafından kuruldu.

Orenda Extractıon Biyoteknoloji Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orenda Extractıon Biyoteknoloji Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Yüksel tarafından kuruldu.

Bursa'da 15 fabrika inşa ediliyor! 

Bursa'da pandemiye rağmen yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Kentin Organize Sanayi Bölgeleri'nde 15 fabrika inşa ediliyor.

Marino Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Deri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marino Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Deri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Kıraç tarafından kuruldu.

Diyarbakır OSB'de 22 fabrika için yer tahsisi yapıldı!

Kurulduğu günden bu yana etap etap genişleyerek büyüyen ve teşvik uygulamaları sayesinde girişimcilerin her zaman yoğun ilgi gösterdiği Diyarbakır OSB'de, koronavirüs salgınına rağmen bu yıl 22 firmaya fabrika kurulması için yer tahsisi yapıldı.

Kandıra Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde altyapı inşaatına başlanan Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek.

Ağra İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ağra İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Ağra tarafından kuruldu.

Dönsa Tekstil'in ikinci fabrikası Yozgat OSB'de yükseliyor!

Türkiye’de ilk 10 firma arasında yer alan Dönsa Tekstil'in ikinci fabrikası Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa ediliyor. 20 bin metrekare alan üzerinde kurulan fabrika inşaatının yüzde 50'si tamamlandı.

Hnds Proje Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hnds Proje Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Raşid tarafından kuruldu. 

Ra-on Tekstil fabrika Haberi

Ra-on Tekstil fabrika


Tekstil teleflerinden rejenere pamuk üretimi yapan Ra-on Tekstil yurtdışında pazar arayışlarına devam ediyor.  Firma 3 milyon liralık yatırım bedeliyle open-end iplik tesisi kurmayı...