28 / 07 / 2024

Ra Petrol İnşaat adres 

Ra Petrol İnşaat adres 

Ra Petrol İnşaat Sanayi Ve İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemre Naz Tokgöz taarfından kuruldu.

Çelikoğulları Petrol İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikoğulları Petrol İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Çelik ve Onut Can Çelik ortaklığında kuruldu.

Cft Grup Petrol İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cft Grup Petrol İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Turan tarafından kuruldu.

Brent petrolün varil fiyatı 76,08 dolardan işlem görüyor!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 76,08 dolardan işlem görüyor. Ayrıca  aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 71,38 dolardan alıcı buldu.

Brent petrolün varil fiyatı yükseldi! Brent petrol varil fiyatı ne kadar oldu? 14 Haziran 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı, dün 74,66 dolara kadar yükseldi. Peki bugün brent petrol varil fiyatı ne kadar oldu? 14 Haziran 2023 brent petrol fiyatı.

Brent petrolün varil fiyatı 75,59 dolar!

Açıklanan son dakika rakamlarına göre, brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 75,59 dolardan işlem görüyor.

Brent petrolün varil fiyatı düştü! Brent petrol bugün ne kadar oldu? 7 Haziran 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 75,75 dolardan işlem gördü. Bugün ise güne düşüşle başlayan brent petrolün ne kadar olduğu merak ediliyor.  Brent petrol bugün ne kadar oldu? 7 Haziran 2023 brent petrol fiyatı.

Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 6 Haziran 2023

Brent petrolün varili fiyatı belli oldu. Peki, petrolün varili uluslararası piyasalarda kaç dolardan işlem görüyor? İşte detaylar...

Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 5 Haziran 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı Cuma günü 76,50 dolara kadar yükselerek günü 76,13 dolardan kapatmıştı. Peki bugün brent petrol ne kadar oldu? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 5 Haziran 2023 brent petrol varil fiyatı.

Brent petrol yükseliyor! Bugün brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 2 Haziran 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı, dün 75,25 dolara kadar yükselirken günü 74,28 dolardan tamamladı. Peki bugün brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 2 Haziran 2023 brent petrol fiyatı.

Brent petrolün varil fiyatı yükseldi! Bugün brent petrol ne kadar oldu? 29 Mayıs brent petrol fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı cuma günü 77,35 dolara kadar yükseldikten sonra günü 76,98 dolar seviyesinde tamamladı. Bugün ise brent partrolün varil fiyatı yükseldi. Bugün brent petrol ne kadar oldu? 29 Mayıs brent petrol fiyatı.

Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar?  26 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 78,50 dolara kadar yükseldi. Peki bugün brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 26 Mayıs 2023 brent petrol fiyatı.

Brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 23 Mayıs brent petrolün varil fiyatı kaç dolar?

Brent petrolün varil fiyatı dün  76,33 dolardan işlem gördü. Peki brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 23 Mayıs brent petrolün varil fiyatı kaç dolar?

Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar? 19 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı

Dün  76,99 dolara kadar yükselen brent petrolün varil fiyatının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar? 19 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı.

Ra Petrol İnşaat adres  Haberi

Ra Petrol İnşaat adres 

Ra Petrol İnşaat Sanayi Ve İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemre Naz Tokgöz taarfından kuruldu.

Ra Petrol İnşaat Sanayi Ve İthalat İhracat Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu şunlardır: 1- Yürürlükteki mevzuata uygun olarak yurt içinde ve yurt dışında gerek kendi adına gerekse başka özel ve kamu kuruluşları ile gerçek ve tüzel şahıslar adına her türlü gayrimenkul ve özellikle arazi, arsa, daire, konut, toplu konut, ev, dükkan, işyeri, ticaret ve iş merkezleri, kongre merkezleri, kongre parkları, alışveriş merkezleri, fabrikalar, siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villalar, tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler ile konaklama yerleri, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, eğitim ve kültür tesisleri, sinema ve...