12 / 05 / 2024

Rabia Berkün

Rabia Berkün

DRN Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersoy Ayrancı ve Rabia Berkün ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi, Zuhal Caddesi'nde kuruldu.

Gram altın 975 TL olacak! Tarihi net şekilde açıklandı! Elinde altını olanlar bu haberi bekliyor

Geçen hafta önemli bir düşüş yaşayan önem arz eden gram altın için ekonomist Mustafa Berk Erdal, bir takım açıklamalarda bulundu. Erdal, “Daha da düşecek” şeklinde konuşarak kullanarak açık bir şekilde tarih verdi. İşte detaylar…

Gram altın 975 lira olacak! Peki ne zaman! Altın düşecek yer yerinden oynayacak

Geçtiğimiz hafta önemli bir düşüş yaşayan gram altın için ekonomist Mustafa Berk Erdal, “Daha da düşecek” ifadelerini kullanarak net şekilde tarih verdi. İşte detaylar…

Dolar ve borsadaki düşüşün nedeni ortaya çıktı!

Bugün öğlen saatlerinde dolar ve Borsa İstanbul'da yaşanan hareketliliğin nedeni belli oldu. Dr. Tuğberk Çitilci, akşam saatlerinde düzenlenecek kabine toplantısının döviz kurlarında düşüş ve Borsa İstanbul'da da satış getirdiğini ifade etti.

Revzenbia Yapı Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Revzenbia Yapı Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Rabia Aydın tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Berk Or vefat etti!

Yüksek Mimar Berk Or hayatını kaybetti.

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu'nun mal paylaşımı davası başladı!

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasındaki ‘mal rejimi davası’nın ilk celsesi görüldü. Tanıkların dinlendiği dava 2 Kasım tarihine ertelendi.

Berk Vinç Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berk Vinç Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Niüfer Yılmaz Kartal tarafından kuruldu.

Berkşen Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berkşen Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gülşen ve Orhan Muşul ortaklığında kuruldu.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu Hürriyet Emlak'ın strateji ve transformasyon direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nu strateji ve transformasyon direktörü olarak bünyesine kattı.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu kimdir?

Hürriyet Emlak'ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü Ecehan Berk Pehlivanoğlu kimdir? Ecehan Berk Pehlivanoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nun biyografisi...

Ecehan Berk Pehlivanoğlu, Hürriyet Emlak’ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Strateji ve Transformasyon Direktörü görevine Ecehan Berk Pehlivanoğlu’nu getirdi. 

Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz'ın ABD'ye yerleşme planı ertelendi!

Bir dönem ABD’de kalan Berk Suyabatmaz’ın oraya yerleşme konusunda sevgilisi BerrakTüzünataç’a teklifte bulunduğu iddia edilmişti. Çift, salgın nedeniyle planlarını rafa kaldırdı.

Berk Kaya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berk Kaya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Berk Kaya ve Cemal Kaya tarafından kuruldu.

Rabia Berkün Haberi

Rabia Berkün

DRN Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersoy Ayrancı ve Rabia Berkün ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta  Maltepe, Cevizli Mahallesi, Zuhal Caddesi'nde kuruldu. 


DRN Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT İLE İLGİLİ KONULAR a)Şirket konusu ile ilgili  her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,   kendi  hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına aitarsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, b)Şirket konusu ile ilgili  yurt içinde ve yurt dışında hertürlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut  iş  hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve  kiraya vermek,  c)Şirket...