03 / 05 / 2024

Gram altın 975 lira olacak! Peki ne zaman! Altın düşecek yer yerinden oynayacak

Gram altın 975 lira olacak! Peki ne zaman! Altın düşecek yer yerinden oynayacak

Geçtiğimiz hafta önemli bir düşüş yaşayan gram altın için ekonomist Mustafa Berk Erdal, “Daha da düşecek” ifadelerini kullanarak net şekilde tarih verdi. İşte detaylar…



Amerikan Merkez Bankası Fed’in faiz politikalarının ardından altın fiyatlarında düşüş devam ediyor. Altının gram fiyatının geçtiğimiz haftalarda 1. 000 liranın altına gerilediğini gördük. Yatırımcılar ve vatandaşlar ise bu süreçte uzmanlar ve yatırımcılardan gelecek haberleri büyük bir heyecan ile  bekliyor. Bazı ekonomistler ise uzun vadeli yatırımcılar için BES'te altın yatırım fonlarını önermekte. Altından çıkmak isteyen vatandaşlar ise bu zamanlarda kademeli satışların uygun olduğu dile getiriyor.

"GRAM ALTINDA 975 LİRA - 980 LİRA SEVİYELERİ OLASI"

Geçtiğimiz hafta ons altın, 1703 dolara kadar indi. Gram altın fiyatı da en düşük olarak 996 lirayı görerek temmuz ayı sonundan bu yana en düşük seviyeyi görmüştü.

Ekonomist Mustafa Berk Erdal ise TRT Haber’e konuştu. Erdal, ons altının kısa vadede 1675  – 1680 doları bulabileceğini, gram altının ise 975 lira - 980 lira seviyelerine inmesinin ihtimal dahilinde olduğunu ifade etti.

Gram altın 975 lira olacak! Peki ne zaman! Altın düşecek yer yerinden oynayacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön