29 / 04 / 2024

Dolar önce 21 lira sonra 30 ve 70 lira olacak! Peki ne zaman olacak! Doları koklayan ekonomist açıkladı

Dolar önce 21 lira sonra 30 ve 70 lira olacak! Peki ne zaman olacak! Doları koklayan ekonomist açıkladı

Dolarda eylül kıyameti yaşanacağını dile getiren, ünlü ekonomist Selçuk Geçer, eylül ayında doların 21 lira olacağını daha sonralarında 30 lirayı bulup ardından ise 70 lirayı göreceğini açıkladı. Peki tüm bunlar ne zaman gerçekleşecek? İşte detaylar…



Dolarda ve altında birtakım belirsizlikler uzun süredir olduğu gibi devam etmekte. Yatırımcılar ve vatandaşlar ise doların ve altının yıl sonundaki bulacağı rakamları bir hayli merak ediyor.

Burada ise devreye uzmanlar ve ekonomistler giriyor. Ünlü ekonomist ve para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer de, doların ilk olarak eylül ayındaki seviyesini ardından ise yıl sonundaki seviyelerini açıkladı. Geçer, eylül ayında kopacak kıyameti dile getirdi. Ekonomist Selçuk Geçer 21 lira için tarih vererek, "izleyin" şeklinde konuştu. Ardından doların hızlı bir şekilde 30 lirayı sonrasındaysa 70 lirayı bulacağını ifade etti.

Dolardaki artışın devam edeceğini açıklayan Geçer, "Dolar yılı 25 - 30 lira seviyelerinde tamamlanır ise öpüp başınıza koyun" şeklinde konuştu.

YÜKSELİŞ SÜRECEK İDDİASI

Geçer, "Dolarda beklenen o  yükseliş geldiğinde gram altın 1200 Türk Lirası, yıl sonunda da 1500 lira seviyeleri test edecek. Dolar 20 lira ons altın 1800 olduğunda. Altın yükselmeye devam edecek" şeklinde konuştu. 

Dolar önce 21 lira sonra 30 ve 70 lira olacak! Peki ne zaman olacak! Doları koklayan ekonomist açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön