15 / 05 / 2024

Dolar önce 21 lira sonra 30 ve 70 lira olacak! Peki ne zaman olacak! Doları koklayan ekonomist açıkladı

Dolar önce 21 lira sonra 30 ve 70 lira olacak! Peki ne zaman olacak! Doları koklayan ekonomist açıkladı

Dolarda eylül kıyameti yaşanacağını dile getiren, ünlü ekonomist Selçuk Geçer, eylül ayında doların 21 lira olacağını daha sonralarında 30 lirayı bulup ardından ise 70 lirayı göreceğini açıkladı. Peki tüm bunlar ne zaman gerçekleşecek? İşte detaylar…



GRAM ALTIN 2000 TL OLACAK

Gerçekleştirdiği açıklamada dünyada yaşanan ekonomik krizin sonuçlarının ülkemiz Türkiye için de ağır olacağını ifade eden Selçuk Geçer, yaşanacak olan krizin derinleşmesi durumunda 1000 lira seyirlerinde olan gram altının 2000 liralara çıkacağını iddia etti.

Geçer, gerilim sonucunda da dirençlerin şu andan zorlanmaya başladığını söyleyerek, söz konusu bu halin Türkiye ekonomisine ciddi zararlar vereceğini belirtti.

Türkiye'nin makro ekonomi biriminde çok kötü olduğunu söyleyen Selçuk Geçer, ekonomik güvenin son 17 yılda en diplerde olduğunu ve şu dönemde en değerli şeyinse nakit olduğunu ifade ederek, "Nakitte kalanlar şanslı olacak" şeklinde tavsiyede bulundu.

“DOLAR ÖNCE 21 LİRA SONRA 30 LİRA SONRA DA 70 LİRA OLACAK”

Geçer, tüm bunların yanı sıra, "Enflasyon rakamlarının olduğu durumlarda önce konut fiyatları yükseliyor gibi olur fakat sonra bir tepe taklak olur. Dikkatli olmanız gerekiyor" şeklinde konuşarak,  doların önce 21 lirayı göreceğini düşündüğünü, daha sonra 30 lirayı sonrasında ise 70 lirayı bulacağını ifade etti.

Dolar önce 21 lira sonra 30 ve 70 lira olacak! Peki ne zaman olacak! Doları koklayan ekonomist açıkladı

POCO'nun ilk yerli üretim telefonu Xiaomi POCO C40 indirimli fiyatı ile CarrefourSA’da! İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi

BİM'den telefon arayanlara müjde! Samsung Galaxy A12 artık uygun fiyatıyla artık BİM’de! 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Petrol için kritik gün! Fiyatlar tek tek yükselecek


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön