18 / 05 / 2024

Rabil Ahmadov

Rabil Ahmadov

World Trading Petrol Turim İnşaat Ulaştırma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rabil Ahmadov, Akbar Ghorbani tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Nisan'da kuruldu.

Vrna Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Vrna Group İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vusal Ahmadov tarafından kuruldu.

Assa İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Assa İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Şİşli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Ahmadov tarafından kuruldu.

Tenx Capital Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tenx Capital Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Vusal Ahmadov tarafından kuruldu.

Pardus İnvest Gayrimenkul Anonim Şirket kuruldu!

Pardus İnvest Gayrimenkul Anonim Şirket bugün Şişli'de 74 milyon 530 bin 41 TL sermaye bedeli ile Vugar Abbasov, Parvız Abbasov ve Anhar Ahmadov ortaklığında kuruldu.

Meb Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meb Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış  Değirmenci, Mammad  Ahmadov, Boyukkhanım Ahmadova ve Hamıd  Sultanov ortaklığında kuruldu. 

Lss Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lss Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adalat Bakhıshov ve Nurlan Ahmadov ortaklığında kuruldu.

World Trading Petrol Turim İnşaat Ulaştırma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Trading Petrol Turim İnşaat Ulaştırma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rabil Ahmadov, Akbar Ghorbani tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Nisan'da kuruldu.

Rabil Ahmadov Haberi

Rabil Ahmadov

World Trading Petrol Turim İnşaat Ulaştırma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rabil Ahmadov, Akbar Ghorbani tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da kuruldu. 


World Trading Petrol Turim İnşaat Ulaştırma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına  arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait 


arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. Mevcut yapıların onarım ve restorasyonunu yapmak ve taahhüt etmek. Prefabrik yapı, çelik konstrüksiyon yapı işleri 


ve inşasını ifa etmek ve taahhütte bulunmak. Taşeronluk hizmetlerini yerine getirmek. Resmi ve özel ihalelere katılmak, ihale şartlarını yerine getirmek, gerekli izin, ruhsat ve lisansları almak 


ve kullanmak. Yurtiçi ve yurtdışında emlak alım satımı ve komisyonculuğunu...