14 / 05 / 2024

Rachel Armstrong

Rachel Armstrong

2100 yılında yıldızlararası uzay yolculuğunu hedefleyen “Persephone” projesi kapsamında Kapadokya’dan ilham alarak topraktan kentler planlayan ünlü tasarımcı Rachel Armstrong, Geberit’in davetlisi olarak İstanbul’a geliyor.

Sami Kiresepi ve Rachel Araz Kemerburgaz'a taşındı!

Sabah köşe yazarlarından Bülent Cankurt bugün kaleme aldığı yazısında Sami Kiresepi ve Rachel Araz'ın Kemerburgaz'daki yeni evlerini taşıdığını kaleme aldı. 

Eşyaları eve sığmayan Rachel Araz, yeni evine taşındı!

Sosyal medya fenomeni Rachel Araz’a gelen hediyeler evine sığmadı. Evi ağzına kadar dolan ünlü isim, yeni evine taşındı.

Rachel Araz'ın Mikonos’taki 3 milyon euroluk villası!

Rachel Araz, Mikonos’ta bulunan 3 milyon euroluk villasını sosyal medya hesabından paylaştı. Sosyal medya fenomeni, 3 milyon euro’luk eviyle ‘Hayat ona güzel’ dedirtti.

Rachel Bilson, Los Angeles'ta 3.2 milyon dolara ev aldı!

Amerikan aktris Rachel Bilson,  Los Angeles Pasadena bölgesinde 3.2 milyon dolara ev aldı.

Ekolojik Çağda Mimarlık için Yeni Gelecekler paneli 9 Haziran'da!

2100 yılında yıldızlararası uzay yolculuğunu hedefleyen “Persephone” projesi kapsamında Kapadokya’dan ilham alarak topraktan kentler planlayan ünlü tasarımcı Rachel Armstrong, Geberit’in davetlisi olarak İstanbul’a geliyor.

Ekolojik Çağda Mimarlık için Yeni Gelecekler semineri 9 Haziran’da!

“Mimarlığı kimya ile buluşturan” Armstrong, 9 Haziran’da Yapı-Endüstri Merkezi’nde “Ekolojik Çağda Mimarlık için Yeni Gelecekler: Griyi Yeşille Buluşturmak” etkinliğinde konuşacak.

ASPEN Türkiye’nin ilk bölgesel havalimanının tavanını yaptı!

Türkiye’de olduğu gibi dünya genelindeki önemli havalimanı projelerine imza atan Aspen, Armstrong Canopy tavan sistemleri ile Türkiye’nin ilk bölgesel havalimanı olan Uluslararası Zafer Havalimanı’nın tavanına da hayat verdi

Aspen ve Armstrong, depreme karşı tavan sistemini anlattı!

Yapı sektörünün devleri ASPEN ve ARMSTRONG firması depreme karşı duyarlılık göstererek, depremin hasarlarını en aza indirgemek için özel olarak ürettikleri tavan sistemlerini anlatan eğitim seminerlerinden ilkini İstanbul’da düzenledi

12 yaşındaki Rachel, Haitili depremzedelere 27 ev yaptırdı!

ABD'nin Florida Eyaleti'ndeki Deerfield Beach'te yaşayan 12 yaşındaki Rachel Wheeler, 2010 yılında meydana gelen depremde 316 bin kişinin öldüğü, 3 milyonu aşkın kişinin evsiz kaldığı Haiti'ye yardım için 250 bin dolar (452 bin TL) topladı

Aspen'den mimarlara sihirli değnek, Canopy!

 Aspen, Armstrong ve Ecophon gibi uluslararası asma tavan pazarına yön veren iki dünya markasının Türkiye distribütörlüğünü üstlenerek mimarlara, ‘Canopy ' isimli asma tavan görünümlü sihirli değneği armağan ediyor...  

IMF, konut kredisine fren istedi!

Uluslararası Para Fonu"nun (IMF), periyodik olarak yapılan œProgram Sonrası Değerlendirme süreci kapsamında aralık ayı başında IMF Türkiye Masası şžefi Rachel Van Elkan başkanlığında Türkiye"ye gelen heyet, ikinci raporunu yayımladı

Tiger Woods'un eski sevgilisi 2 milyon dolarlık ev aldı!

Tiger Woods'un eski sevgilisi Rachel Uchitel, New York'ta 2 milyon dolarlık ev aldı

Rachel Armstrong Haberi

Rachel Armstrong

2100 yılında yıldızlararası uzay yolculuğunu hedefleyen “Persephone” projesi kapsamında Kapadokya’dan ilham alarak topraktan kentler planlayan ünlü tasarımcı Rachel Armstrong, Geberit’in davetlisi olarak İstanbul’a geliyor. “Mimarlığı kimya ile buluşturan” Armstrong,  9 Haziran’da Yapı-Endüstri Merkezi’nde “Ekolojik Çağda Mimarlık için Yeni Gelecekler: Griyi Yeşille Buluşturmak” etkinliğinde konuşacak.  


Sıhhi tesisat sektörünün lideri Geberit, her yıl olduğu gibi bu yıl da mimarları ve tasarımcıları bir araya getirecek önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. İlham kaynağını “Su”dan alan Geberit, çevre ve su kaynaklarının tükenmesine karşılık yenilikçi çözümleri mimarlık, kimya ve teknolojiyi buluşturarak sunan bir tasarımcıyı YEM’de ağırlıyor. Geberit’in düzenlediği “‘Ekolojik Çağda Mimarlık için Yeni Gelecekler” konulu etkinliğine katılacak olan Rachel Armstrong, binalar ve doğa için sürdürülebilir çözümlerini anlatacak.  


Sentetik biyoloji ve akıllı kimya gibi gelişmiş...